Glitz & Glam

Marraskuun Lookfantastic Beauty Box - selviytymispaketti pimeyteen ja kylmyyteen

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu Lookfantasticilta

Viime viikolla esittelin ennakkoon Lookfantasticin Black Fridayn erikoisboksin, joka on nyt parhaillaan myynnissä. Tässä marraskuussa minulle ennätti myös perinteinen, joka kuukausi ilmestyvä Beauty Box, jonka sisällön ajattelin kanssa vilauttaa. Tämä boksi ei olekaan enää pitkään myynnissä, kun joulukuu jo kolkuttelee ovella.

Kohta saa avata joulukalentereja! 😍

Marraskuun boksilta en odottanut suurempia, sillä Black Fridayn erikoisboksi on todella hyvä ja edullinen. Lisäksi sen usein tietää, että näissä kosmetiikkabokseissa panostetaan joulukuuhun, joten marraskuut jäävät usein vähän latteammiksi.

Marraskuun teemana on selviytymispaketti läpi kylmän ja pimeän marraskuun. Ihan vain pienenä välihuomiona, olen äärimmäisen iloinen, että marraskuu on pian ohi! Voi, kun taas olisi voinut viettää marraskuun viltin alla pelkän kynttilän valossa. Laitan kohta lakialoitteen, että marraskuun pitäisi olla lomakuukausi koko Suomessa. Miksi laittaa heinäkuussa kaikkea säppiin, kun sen voisi tehdä marraskuussakin?

Lopetan vitsailun ja palaan takaisin asiaan. Ennakko-odotukseni boksin sisällöstä eivät osuneet aivan väärään, sillä tämä marraskuun Beauty Box ei ole Lookfantasticin parhaimpia. Katsotaan kuitenkin, mitä tämä ‘Firecracker’ Beauty Box pitää sisällään.

Philip Kingsley Pure Colour Frizz-Fighting Gloss

Värjätyille, kuiville ja kiillottomille hiuksille suunnattu seerumi, joka lupaa antaa kiiltoa, pehmeyttä ja sileyttä. Kevyt koostus ei lukemani mukaan tulisi latistaa hiuksia, joten sitä suositellaan kaikille hiuslaaduille.

Tämä paljon ylistetty hiusseerumi lupaa suorastaan peilimäistä kiiltoa hiuksille. Koostumus on tavallista hiusöljyä paksumpi. Hieman geelimäinen koostumus, joka poikkeaa monista käyttämistäni hiusöljyistä ja -seerumeista. Parhaimman tuloksen kuulemma saa, kun levittää seerumin pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaa ne kuiviksi.

Vaihtoehtoisena tuotteena oli Philip Kingsley Body Building shampoo ja hoitoaine.

This Works Perfect Legs Skin Miracle

Sävyä antava ja ihoa kosteuttava sekä hoitava seerumi säärille. Hmm… ehkä meille suomalaisille aika turha tuote tähän vuodenaikaan. Varsinkin, kun sääret eivät ulkoiluta korkokenkiä ja hippamekkoja näin korona-aikana, ainakaan samoissa määrin kuin aikaa ennen koronaa.

Ehkä laitan tämän jemmaan ja käytän kesäaikana hätätapauksessa, jos en ehdi itseruskettavaa laittaa sävyä kehittämään kalpeille ja kirjaville säärilleni. Näin talviaikana turha tuote ainakin minulle.

Vaihtoehtoisena tuotteena oli This Works In-Transit Camera Close-up kosteuttava primeri.

Polaar Ice Pure Micellar Water with Arctic Cotton

Ranskalaisen Polaarin kosteuttava misellivesi kasvoille. Tuote lupaa kosteuttaa ja puhdistaa ihoa.

Minulla taitaakin olla misellivedet aika vähissä, joten jemmaan pullon odottamaan edellisten loppumista. Misellivesillä tulee pyyhkäistyä meikittömät kasvot iltaisin tai aamulla, jos en meinaa meikata ollenkaan. Näin etätyötä käytännössä pelkästään tekevänä päivät ovat lähes aina meikittömiä. Onneksi joskus on tullut tarvettakin meikata ja välillä ihan omaksi iloksi meikkaan kotona ollessakin.

Naobay Detox Oxygen Facial Cream

Ilmansaasteilta ja vapailta radikaaleilta suojaava ja kaikille ihotyypeille sopiva kasvojen kosteusvoide päivä- ja yökäyttöön. Kasvovoide on noin 98,8 % luontaista alkuperää olevista ainesosista. Tahmaamaton kasvovoide sisältää mm. vihreää teetä, aloe veraa ja vadelmauutetta.

Tuubi on ihan mielettömän nätti puisen korkin ja pelkistetyn pakkausdesignin vuoksi. Tämän avasin välittömästi, sillä päivävoiteeni olivat jo lopuillaan. Odotin ehkä vähän kevyempää tuotekuvauksen vuoksi, mutta muuten oikein miellyttävä kasvovoide. Näin talviaikana saakin olla vähän täyteläisemmältä tuntuva voide.

Lord & Berry Line Shade Glam Gold

Näitä Lord & Berryn kajalkyniä oli kaksi vaihtoehtoa: pronssinen ja kultainen. Minulle osui kultainen. Pronssinen olisi saattanut olla enemmän makuuni, mutta katsotaan, inspiroidunko meikkaamaan silmäni kultaisella kajalilla.

Kynä on todella pehmeä ja pigmenttinen, mutta saa nähdä natsaako sävy.

Nails Inc. All Fired Up Nail Varnish Portland Square

Tämä räikeä, oranssi kynsilakka on mielestäni aika kesäinen. Ei ehkä ihan minun sävyni. Kynsilakka on vegaaninen ja sillä on cruelty free -merkintä.

Marraskuun Beauty Box sisälsi yhteensä 6 tuotetta, jotka kaikki ovat ns. mini- tai erikoiskokoja. Tällä kertaa en voi hurrata sisällöstä, mutta toki onhan se niin, että Lookfantasticin Beauty Boxeilla on aina niin korkea taso, että tällainen sisältö tuntuu laimealta.

Arvoltaan marraskuun boksi on 60 euroa, ja hinnaltaan 15,50-20,00 euroa. Hintahan riippuu aina siitä, tilaako vain yhden kuukauden vai 3, 6 tai 12 kuukautta. Mitä pidemmän tilausjakson tekee, sitä edullisempi yksittäin Beauty Box on.

Marraskuun Lookfantastic Beauty Box on kieltämättä vähän valju tällä kertaa, mutta joulukuu lupailee aika hyvää.

Spoiler alert – joulukuun boksin sisältöpaljastus!

Tuotelehtisen takakannessa on jälleen seuraavan kuukauden Sneak Peek, jossa paljastetaan yksi tuote joulukuun boksista. Joulukuun Beauty Boxista löytyy Avantin silmänympärysvoide (10 ml), jonka arvoksi ilmoitetaan noin 110 euroa (98 £).

Jos muuten haluat tämän marraskuun tai vasta joulukuun boksin, niin tilauksen voit *tehdä tästä linkistä. Pelkästään joulukuun boksin saa tilattua vasta kuun vaihduttua.

Black Friday -viikonlopun tarjous

Maanantaihin asti koodilla BFBB60 saa 60 % alennusta 3, 6 12 kuukauden tilausjakson ensimmäisestä boksista.

Vinkkaus alennuskoodista Black Fridayn erikoisboksiin:

Koodilla BFNEWSUB saat 5 euroa alennusta *Black Friday -boksista, jos tilaat myös 3, 6 tai 12 kuukauden *Lookfantastic Beauty Boxin.

Mitä mieltä olet marraskuun Lookfantasticin Beauty Boxista?

Lue myös:

Lookfantastic Black Friday Box

Lokakuun Lookfantastic Beauty Box

5 parasta kosmetiikkaverkkokauppaa, joista ostan eniten

X