Glitz & Glam

Maskaraa kulmiin

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Onko kulmamaskarat, eli värilliset kulmageelit kaikille tuttuja?

gimmebrow4

Itse olen vähän vaihtelevasti käyttänyt kulmamaskaraa. Sallitteko, että käytän tuotteesta tuota kyseenomaista nimitystä? Joskus on kausi, että käytän kulmamaskaraa pikameikissäni ainoana kulmatuotteena. Toisinaan käytän lisänä kulmien ehostuksessa. Joskus se kuuluu arkeen, joskus vain juhlaan tai iltamenoihin. Nyt on jälleen kausi, että käytän kulmamaskaraa arkimeikissäkin kulmakynän lisäksi.

gimmebrow7

Sain vinkin Nutturapää -blogin Myyltä, että Benefitin Gimme Brow olisi loistava. Kun pääsin Sephoraan paikan päälle sävyä tutkimaan, niin totesin sen loistavaksi, vaikka onkin ruskea. Medium/Deep on hyvin kylmäruskea. Ah, mahtava sävy minulle. Esittelen Gimme Brow’n ihan in action.

benefitoohlala5

Olen ehostanut kulmani hyvin kevyesti Shiseidon harmaalla kulmakynällä. Kulmat ovat hyvin luonnolliset, mutta vähän valjut siinä vaiheessa, kun silmiin tulee kunnon meikki. Kynällä saan kuitenkin määriteltyä kulmien muodon.

gimmebrow

Gimme Brow’lla kampailen väriä ja tuuheutta kulmakarvoihin.

gimmebrow1

Gimme Brow’n harja on pieni ja siro – juuri siksi ihan hurjan hyvä. Tiheät harjakset annostelevat massaa joka karvalle tasaisesti. Kulmia harjataan niiden kasvusuunnan mukaisesti.

gimmebrow2

Puhun kuin ripsiväristä, mutta kulmamaskarassa on paljon vastaavuuksia. Kulmamaskaraa voidaan kerrostaa, jolloin saadaan intensiivisempi väri ja parempi tuuheus. Kulmamaskarat antavat ryhtiä karvoille ja taltuttaa itsepäisiä hajakarvoja. Olen kuitenkin kokenut, että ihan niitä pahimpia eivät sävylliset kulmageelit pysty pitämään ojennuksessa. Kaikista pahimpiin ”sojottajiin” toimii kunnon liimamaiset kulma-fixerit. Yksi hyvä ja halpa on Grimasin Eyebrow Fixer.

gimmebrow3

Tässä vielä vähän vertailupohjaa. Vasemmalla puolella olen käyttänyt kulmakynän päälle Benefitin Gimme Brow -kulmamaskaraa ja oikealla puolella minulla on vain kulmakynää.

gimmebrow6

Joskus muinoin mielsin kulmamaskarat vain todella tuuheakulmaisille järkeväksi. Olen tässä jokusen vuoden ollut eri mieltä. Kulmamaskara on minullekin ihan huippujuttu. Vaikka käyttäisin Anastasian Dipbrow Pomadea, niin se viimeinen silaus kulmiin luodaan kulmamaskaralla. Kulmat eivät näytä piirretyitä, vaan niistä tulee luonnollisemmat, kun ne karvatkin saavat volyymiä ja sävyä.

gimmebrow5

Benefit Gimme Brow on kyllä yksi parhaimpia, joita olen testannut. Sen hyvä koostumus tarttuu kulmakarvoihin, pieni harja on helppokäyttöinen, eikä sen vuoksi synny sotkua. Kulmamaskara antaa jonkun verran pitoa kulmakarvoille, eikä väri lähde päivän aikana tuhriintumaan. Hinta ja vaikea saatavuus ovat ainoat asiat, joista kritisoin. Benefitiä ei meinaan myydä Suomessa. Lähin myyntipaikka on Tukholman Sephorassa. Hintaa Gimme Brow -kulmamaskaralla on 240 SEK / 3 g, eli noin 28 euroa.

Käytättekö sävyllisiä kulmageelejä, eli tällaisia kulmamaskaroita?

Oikein mukavaa viikonloppua!

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X