Glitz & Glam

Matrix Moisture Me Rich – tehokosteutta hiuksillesi

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Olen paljon puhunut ihon tehokosteutuksesta näin talvella. Tänään haluan esitellä hiuksia uskomattomasti kosteuttavan shampoon ja hoitoaineen.

matrix

Onko Matrix tuttu? Minulle ei pahemmin. Matrix tuli pari vuotta sitten yhdeksi hiusbrändiksi kauneussalonkiin, jossa olen vuosia työskennellyt. Matrixia on ollut jo vuosia Suomessa ja sitä myydään ihan Sokoksella ja Emotionissakin. Matrix on salonkimerkki, mutta ällistyttävän edullinen sellainen. Ammattilaismerkkien shampoot ovat yleensä siinä 20 € / 250-300 ml. Matrixilla jäädään reippaasti alta 20 euron, jopa alta 10 euron. Työkaverini/kampaajani on kehunut montaa tuotetta, mutta itse olen vähän niin kun unohtanut hankkia niitä. Olen niin paljon käyttänyt silver-tuotteita hiuksille, että en ole ostanut mitään muita hiustuotteita. Jouluna sain pomoltani/työnantajaltani perinteisesti joulupaketin ja tällä kertaa se sisälsi Matrixin Total Results Moisture Me Rich shampoo-hoitoainesetin.

Otin nämä tässä hetki sitten käyttööni. Olisi pitänyt tutustua jo aikaisemmin. Wau!

matrix5

Matrix Total Results Moisture Me Rich Shampoo

Hoitava shampoo, joka kosteuttaa ja pesee hellävaraisesti kuivat hiukset ja hiuspohjan.

Matrixin Moisture Me Rich -tuotesarja sisältää runsaasti kosteutta sitovaa glyseriiniä. Tavallaan poishuuhdeltavissa tuotteissa glyseriini ei ole yhtä tehokas kosteuden sitoja, kuin se on iholle/hiuksiin jäävissä tuotteissa. Shampoo pesee hiukset, mutta huomasin heti, että pesuteho on hellävaraisempi. Minulla oli todella, todella likaiset hiukset eräs päivä. Hiuksissa oli hiuspohjasta talia, kuivashampoota, tyvikohottajia, muotoilusuihketta ja hiuslakkaa. Tällöin oli pakko tehdä tuplavaahdotus, eli pestä hiukset kahteen kertaan, sillä ensimmäisestä kerrasta shampoo ei edes lähtenyt vaahtoutumaan, vaikka kyseessä on vaahtoutuva shampoo. Toisella kerralla shampoo vaahtosi tuttuun tapaan.

Shampoossa on miellyttävän pehmeä tuntuma ja vaahto. Minulla shampoo ei selvitä hiuksia, mutta jotenkin minusta se tuntuu siltä, että vähemmän takkuuntuvia hiuksia se selvittäisi tehokkaasti.

Hinta: 8,80-14,90 € / 300 ml

Shampoon voit tilata täältä*.

matrix4

Matrix Total Results Moisture Me Rich Conditioner

Hiuksia kosteuttava poishuuhdeltava hoitoaine.

Myös Moisture Me Rich -hoitoaine sisältää glyseriiniä ja öljyjä, jotka kosteuttavat ja hoitavat hiusta. Ensimmäiselle käyttökerralla meinasin huolestua tuotteen selvittävyydestä. Levitin hoitoaineen hiuksiini. Minusta tuntui siltä, että ei tämä ole riittävän selvittävää minulle. Annoin hoitoaineen vaikuttaa sen aikaa, kun pesin itseni saippualla. Kun huuhtelin hoitoaineen pois, yllätyin iloisesti. Hiukset selvittyivät ja tunsin heti, että nyt ei ole tiedossa taistelua pörröisiä hiuksia vastaan. Sen vaan tuntee ja tietää jo siellä suihkussa ollessaan. Oli ihanan takuttomat, eikä kosteissa hiuksissa tuntunut karheita alueita. Mahtavaa!

Hoitoaine on todella selvittävä, joka tarkoittaa myös sitä, että se tekee hiukset liukkaiksi. Hius on myös miellyttävän pehmeä ja kauniisti laskeutuva.

Hinta: 8,80-14,90 € / 300 ml

Hoitoaineen voit tilata täältä*.

matrix2

Tuoksultaan Moisture Me Rich ei ole mitenkään erityisen voimakas. Tuoksua on, mutta ei kiinnitä huomiotani. Tuoksussa ei ole mitään erityistä mainittavaa. Ne tuoksuvat aika perinteisille hiustuotteille.

Olen huomannut, että Moisture Me Rich -tuotteiden käytön jälkeen hius pysyy paremmin kosteutettuna. Usein on niin, että jos pitää pesuissa välipäivän, alkaa hius muuttua koppuraiseksi ja karheammaksi. Ne pörrööntyvät, eikä hiuksia kehtaa pitää auki. Näillä tuotteilla on minulla, jopa näin talvella, hiuksissa säilynyt se kosteus ja sileys. Vaikka pitää välipäivän ja hiuksissa olisi niitä kuivattavaa kuivashampoota, niin hiukset voivat olla auki ja ne laskeutuvat kauniisti. Ne ovat sileät, pehmeät ja liikkuvat.

matrix1

Näistä tykkään! Suosittelen teille muillekin, jotka painivat samanlaisen hiuslaadun kanssa. Hius, joka vaatii kosteutta ja silottavuutta. Hiuslaatu on minulla kuitenkin todella pehmeä, mutta rutikuivana muuttuu kovemmaksi ja silloin katkeilee herkästi. Huomasin, että Matrixilla on samaan sarjaan myös kosteuttava suihke. Täytyy kokeilla sitäkin. Vaikuttaa näin netin kautta tutustumalla aika samanlaiselta, kuin Schwartzkopfin Moisture Kick.

Matrixia myydään aika laajasti. On paljon kampaamoja, joissa on Matrixin jälleenmyynti. Esimerkkinä nyt täällä Kouvolassa Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste. Lisäksi on paljon hiustuotteita myyviä verkkokauppoja, joista Matrix löytyy, sekä sitten eleven.fi*, joka kanssa myy. Siellä törmäsin kaikista edullisimpaan hintaa, eli 9,80 € / 300 ml tai 28,00 € / 1000 ml. Tuntuu todella edulliselta saada alta kolmella kympillä litra shampoota tai hoitoainetta, joka on näin hyvä kosteuttaja ja silottaja.

matrix3

Matrixilta löytyy tosiaan muitakin tuotesarjoja. Minusta pakkausten värit ovat kivoja ja pirteitä. Tämä Moisture Me Richin sininen pakkaus on vähän tylsä muihin merkin tuotelinjoihin verrattuna.

Ihanaa lauantaita! Huomenna on 5 parasta -postaus. Tällä kertaa en postaa kosmetiikkaa tai kauneutta. Tuon päivän teeman vuoksi 5 parasta -postaukseen lifestylemmän aiheen. Tuon aiheen ja päivän teeman saatte tietää sitten huomenna.

Lue myös

X