Glitz & Glam

Maybelline Illegal Length -maskara

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tänään näytän teille kuvin Maybelline Illegal Length -maskaran käytössä kerros kerrokselta.

Mainospuheet lupaavat, että tällä kuitumaskaralla saa 4 mm pidemmät ripset. Maskara on siis kuitumaskara. Kuitujen on tarkoitus tarttua ripsien kärkiin ja näin tehdä niistä pidemmät.
Maskaran harja on 6 kulmainen, joten siinä on monta pintaa, joilla levittää kuituja ja maskaramassaa ripsille.

Illegal Length – rikollisen pitkät ripset… vai onko?

Kuten yleensä, niin mainoskuvissa mallilla on hurjat tekoripset ja mainostetaan tyyliin, että kuvien ripset olisi saatu aikaan ko. maskaralla. No tänä päivänä juuri kukaan ei usko siihen, mutta kaikkiahan kiinnostaa tietää, että olisiko tämä uutuus nyt sitten parempi kuin edelliset? Katotaan nyt kerros kerrokselta maskaraa ripsilläni.

Ripseni ilman maskaraa

Kuten näette, niin ripseni ovat onnettoman lyhyet. 🙁 Kaikeksi harmikseni ihannoin juurikin massiivisia ja ”pörhöllään” olevia ripsiä. Tästä syystä minulla varmaan onkin fetissi tekoripsiin. ;D

Yksi kerros Maybellinen Illegal Lengthiä

Huhuu! Minulla onkin ripset, kun saan edes yhden kerroksen maskaraa niihin. Illegal Length on sellainen maskara, että yksi kerroskin riittäisi. Mutta yhdellä kerroksella ei vielä saa tuuheutta ja massiivisuutta ripsiin, joten laitetaanpas toinen kerros.

Kaksi kerrosta Illegal Length maskaraa

No nyt toisella kerroksella ripsiin saatiin myös massiivisuutta. Aika hyvä ja luonnollisen näköinen tulos. Minulla on todella herkästi kimputtuvat ripset, oikeasti aivan käsittämättömän herkästi ne menevät yhteen. Tässä en ole harjannut tai erotellut neulalla tai millään muullakaan terävällä ripsiä toisistaan. Entäs jos kokeillaan laittaa vielä kolmas kerros ja laitetaan maskaraa alaripsillekin?

Kolme kerrosta Illegal Length maskaraa + maskara alaripsillä

Uh, nyt kun silmillä ei ole mitään muuta meikkiä, ei rajauksia, eikä luomivärejä, niin näissä lähikuvissa näyttää hieman hurjalle. Mutta kauempaa katsottuna näyttää paremmalta. Kolmannella kerroksella saa vielä hieman lisää massiivisuutta ja pituuttakin. Eli maskaralla saa jokaiseen makuun sopivat ripset.

Kyllähän sitä pituutta ja massiivisuutta tuli lisää, mutta ei tietenkään sellaisia kuin mainoskuvissa. ;D

Kolmannella kerroksella kuituja tarttui hieman hölmösti, eli taisi muutamaan ripseen tulla parit ylimääräiset kuidut.

Pidin maskaran suht helposta levittämisestä, melko sirosta harjasta ja se mistä pidän, on maskaran pysyvyys! Vaikka saamani maskara ei olekaan vedenkestävä, niin se pysyy minulla. Minun suurin ongelma on se, että joudun käyttämään tuhteja silmänympärysvoiteita kuivien silmäluomieni vuoksi. Tietysti voiteita käyttäessä ripsillekin menee voidetta, joka heikentää maskaran kestoa. Päivän mittaan maskara tuhriintuu mustana alaluomelle. 🙁 Tämä Maybelline Illegal Length pysyy tavalliseksi maskaraksi todella hyvin! Tietysti jos haluan ottaa varman päälle, niin käytän Sensai 38 maskaraa, mutta kyllä tämä IL kanssa toimii pysyvyytensä kanssa. Iso plussa minulta siitä.

Kuiduista kertoisin sen verran, että en perusta kuitumaskaroista. Ne eivät ikinä tartu tasaisesti joka ripselle. Herkkäsilmäisenä kuidut aiheuttavat ärsytystä silmiin. Noh, tämän IL:n kohdalla minulla oli vain yhtenä päivänä ärsytystä silmissä, mutta se ei välttämättä johtunut maskarasta, vaan jostakin muusta, kuten unenpuute tmv.

Kirjoitan lyhyesti +/- listan.

+ Saatavuus
+ Hinta on ihan ok (taisi olla 13,90 € Prismassa, jos en väärin katsonut)
+ Toimii ihan hyvin
+ Hyvä pysyvyys
+ Helppo poistaa
+ Kuidut eivät varise silmien alle

– Kuidut eivät ole minun mieleeni
– Ei niin maailmaa mullistava, kuin lupailee

Sain näitä maskaroita kaksi kappaletta sieltä Maybellinen ja Essien iltamista, joten toinen menee teille arvottavaksi. Katsoin, että kun 15 lukijaa liittyy Google-käyttäjäraatiin, niin pääsen arpomaan tuotteita osallistujien kesken. 😉 Ihan hirrrrveällä tahdilla teitä liittyy Glitz & Glamin lukijoiksi. 🙂 Kiitos!

Onko teillä jo kokemusta Illegal Length -maskarasta? Mitä piditte? Saitteko te huisimmat ripset sillä kuin minä?

X