Yleinen

Maybelline Illegal Length -maskara

23.3.2012 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tänään näytän teille kuvin Maybelline Illegal Length -maskaran käytössä kerros kerrokselta.

Mainospuheet lupaavat, että tällä kuitumaskaralla saa 4 mm pidemmät ripset. Maskara on siis kuitumaskara. Kuitujen on tarkoitus tarttua ripsien kärkiin ja näin tehdä niistä pidemmät.
Maskaran harja on 6 kulmainen, joten siinä on monta pintaa, joilla levittää kuituja ja maskaramassaa ripsille.

Illegal Length – rikollisen pitkät ripset… vai onko?

Kuten yleensä, niin mainoskuvissa mallilla on hurjat tekoripset ja mainostetaan tyyliin, että kuvien ripset olisi saatu aikaan ko. maskaralla. No tänä päivänä juuri kukaan ei usko siihen, mutta kaikkiahan kiinnostaa tietää, että olisiko tämä uutuus nyt sitten parempi kuin edelliset? Katotaan nyt kerros kerrokselta maskaraa ripsilläni.

Ripseni ilman maskaraa

Kuten näette, niin ripseni ovat onnettoman lyhyet. 🙁 Kaikeksi harmikseni ihannoin juurikin massiivisia ja ”pörhöllään” olevia ripsiä. Tästä syystä minulla varmaan onkin fetissi tekoripsiin. ;D

Yksi kerros Maybellinen Illegal Lengthiä

Huhuu! Minulla onkin ripset, kun saan edes yhden kerroksen maskaraa niihin. Illegal Length on sellainen maskara, että yksi kerroskin riittäisi. Mutta yhdellä kerroksella ei vielä saa tuuheutta ja massiivisuutta ripsiin, joten laitetaanpas toinen kerros.

Kaksi kerrosta Illegal Length maskaraa

No nyt toisella kerroksella ripsiin saatiin myös massiivisuutta. Aika hyvä ja luonnollisen näköinen tulos. Minulla on todella herkästi kimputtuvat ripset, oikeasti aivan käsittämättömän herkästi ne menevät yhteen. Tässä en ole harjannut tai erotellut neulalla tai millään muullakaan terävällä ripsiä toisistaan. Entäs jos kokeillaan laittaa vielä kolmas kerros ja laitetaan maskaraa alaripsillekin?

Kolme kerrosta Illegal Length maskaraa + maskara alaripsillä

Uh, nyt kun silmillä ei ole mitään muuta meikkiä, ei rajauksia, eikä luomivärejä, niin näissä lähikuvissa näyttää hieman hurjalle. Mutta kauempaa katsottuna näyttää paremmalta. Kolmannella kerroksella saa vielä hieman lisää massiivisuutta ja pituuttakin. Eli maskaralla saa jokaiseen makuun sopivat ripset.

Kyllähän sitä pituutta ja massiivisuutta tuli lisää, mutta ei tietenkään sellaisia kuin mainoskuvissa. ;D

Kolmannella kerroksella kuituja tarttui hieman hölmösti, eli taisi muutamaan ripseen tulla parit ylimääräiset kuidut.

Pidin maskaran suht helposta levittämisestä, melko sirosta harjasta ja se mistä pidän, on maskaran pysyvyys! Vaikka saamani maskara ei olekaan vedenkestävä, niin se pysyy minulla. Minun suurin ongelma on se, että joudun käyttämään tuhteja silmänympärysvoiteita kuivien silmäluomieni vuoksi. Tietysti voiteita käyttäessä ripsillekin menee voidetta, joka heikentää maskaran kestoa. Päivän mittaan maskara tuhriintuu mustana alaluomelle. 🙁 Tämä Maybelline Illegal Length pysyy tavalliseksi maskaraksi todella hyvin! Tietysti jos haluan ottaa varman päälle, niin käytän Sensai 38 maskaraa, mutta kyllä tämä IL kanssa toimii pysyvyytensä kanssa. Iso plussa minulta siitä.

Kuiduista kertoisin sen verran, että en perusta kuitumaskaroista. Ne eivät ikinä tartu tasaisesti joka ripselle. Herkkäsilmäisenä kuidut aiheuttavat ärsytystä silmiin. Noh, tämän IL:n kohdalla minulla oli vain yhtenä päivänä ärsytystä silmissä, mutta se ei välttämättä johtunut maskarasta, vaan jostakin muusta, kuten unenpuute tmv.

Kirjoitan lyhyesti +/- listan.

+ Saatavuus
+ Hinta on ihan ok (taisi olla 13,90 € Prismassa, jos en väärin katsonut)
+ Toimii ihan hyvin
+ Hyvä pysyvyys
+ Helppo poistaa
+ Kuidut eivät varise silmien alle

– Kuidut eivät ole minun mieleeni
– Ei niin maailmaa mullistava, kuin lupailee

Sain näitä maskaroita kaksi kappaletta sieltä Maybellinen ja Essien iltamista, joten toinen menee teille arvottavaksi. Katsoin, että kun 15 lukijaa liittyy Google-käyttäjäraatiin, niin pääsen arpomaan tuotteita osallistujien kesken. 😉 Ihan hirrrrveällä tahdilla teitä liittyy Glitz & Glamin lukijoiksi. 🙂 Kiitos!

Onko teillä jo kokemusta Illegal Length -maskarasta? Mitä piditte? Saitteko te huisimmat ripset sillä kuin minä?

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Anonyymi: Minä olen kanssa käyttänyt tätä Illegal Length maskaraa päivittäin ja olen ihastunut sen pysyvyyteen ollakseen vedellä lähtevä maskara. 🙂 On tämä yksi parhaimpia mitä olen käyttänyt. 🙂
Se on todella paljon maskaran käyttäjän omista ripsistä ja tottumuksista kiinni, että toimiiko jokin maskara hänellä vai ei. 🙂

Kommentit

Kiitos Minna tästä postauksesta! Mä luin jo Mustaa Kajaalia-blogin Heidin arvion tästä ja tämä sun postaus vain vahvisti sitä, että pakkohan tämä on hommata.

Mulla on lähestulkoon samanlaiset ripset kuin sullakin, sillä erotuksella, että sulla ne sentään kaartuu ylöspäin, kun mulla sitten taas ne sojottaa alaspäin kuin porolla.

Mulla on kohtapian ripsarin tarve, joten taidan tosiaan ostaa tämän 🙂

Voi vitsit miten hyödyllinen postaus! Mä nimittäin juuri ajattelin että tätä maskaraa mä ostan, mulla kun on luonnostaan niin nysät ripset. 😀 Tämä vahvisti kyllä sen, että aion hankkia. Vaikka oishan tää kiva myös voittaa, kelpais! 😀

Nonnu: Ainut hyvä puoli minun ripsissä on se, että ne kääntyy pelkällä maskaralla ylöspäin. En tarvitse ripsientaivuttajia. 🙂 Muuten ne onkin ihan pyllystä. 😀

Toivottavasti saat lisäpituutta ja pidät maskarasta. 🙂

Käpsytin: Kiva, että oli hyötyä. 🙂 Voithan sinä ostaa maskaran ja sitten vielä myöhemmin voittaa. 😉 Maskarat ovat nopeasti kuluvia kosmetiikkatuotteita. Mutta en haluaisi olla ilonpilaaja, mutta voitit viimeksi, joten todennäköisyys on aika pieni uudelleen voittamiseen. 😀 Mutta eihän sitä tiiä mikä Hannu Hanhi sinä olet. ;D

Äääh, mulla on mennyt usko ja luotto ripsareihin aikapäiviä sitten. Minulla on to-del-la lyhyet ripset jotka kaiken lisäksi ovat vaaleat, lähes värittömät ja tikkusuorat. Vaikka käytän ripsentaivuttajaa niin tavallisen ripsarin kanssa menee se kaksi sekuntia kun ne jo sojottaa takaisin suorina ja lähes alaspäin kaiken lisäksi.

Max Factorin False Lash Effect vedenpitävänä on toistaiseksi ollut ainoa kokeilemistani ripsareista joka oikeasti pitää taivutukset mun ripsissä.

Minulla on noita kuituja irrallaan. Ostin joskus ikuisuus sitten Sokokselta. Pieni lasinen putkilo jossa samanlainen harjasysteemi kuin ripsivärissä. Ensin tavis ripsari, sitten noita kuituja ripsiin ja päälle vielä kerros ripsiväriä. Muistelen, että se oikeasti toimi mutta siinä oli se huono puoli, että niitä kuituja tarttui siihen ripsiväriharjaan ja ne tekivät ripsiväristä nopeasti sellaista ikävää puuroa. Puhumattakaan sitten siitä kuitupilvestä, joka varisi poskipäille. Täytyisikin joku päivä taas kokeilla sitä. 😉

Eipä ole tuosta maskarasta kokemusta, ainakaan vielä. Omissa räpsyttimissä olen käytellyt ihan perus Lumenea. Mutta… viikko sitten posti kiikutti ensimmäisen ripsiseerumin postilaatikkoon. Haksahdin kun tuli sellainen diili, jossa järkyttävän kalliin seerumin sai aikas halvalla. Lupasivat että 2 viikon jälkeen olisi näkyvissä jotain kehitystä ripsien kasvussa. Ans kattoo onko mua taas huijattu… Onkos sinulla kokemusta näistä ripsiseerumeista tai hoitoaineista? Onko ne ihan huijausta? Netistä kyllä yritin syynäillä käyttökokemuksia, mutta kuten aina, oli sekä hyvää, että huonoa palautetta.

Mohn: Hassua kyllä, mutta en ole vieläkään kokeillut tuota Max Factorin maskaraa. Syy on yksinkertaisesti se, että minulla on niin monta maskaraa, että en ole kokenut järkeväksi ostaa uutta.

Minulla on yleensä kuitumaskarat silmissä ja poskilla, mutta tämä Maybellinen ei aiheuttanut sitä. Silti en ole kuitumaskaroiden ylin ystävä. Ehkä minä pelkään liiaksi, että kuidut alkavat kaihertaa silmissä, sillä ne on sellaiset roska ja ötökkä magneetit. ;D

Tikru73: Minulla ei ole henkilökohtaista kokemusta. Tätini käyttää ripsiseerumia aina kun pitää tauon ripsipidennyksissä. En vaan muista merkkiä, jota hän käyttää, mutta hän on kehunut seerumia. Ostolakossa blogin Virve ylisti minulle Neu Lash -seerumia. En ole kokeillut, mutta ajattelin, että jos joskus haluan kokeilla, niin kokeilen sitä.

Itse olen hieman skeptinen tuollaisiin. Olisihan se upeaa jos minullakin ripset alkaisivat kasvaa hurjasti. 😀 Jonkun verran kuitenkin haluan uskoa, kerta haluan vielä joskus kokeilla. 😉

Mulla on toi Illegal Length -ripsari, mutta en kyllä pitänyt siitä. En edes ensin tiennyt, että siinä on jotain kuituja, ihmettelin vaan, että teki ihmeen sotkuista jälkeä. Sitten vasta luin jonkun arvion siitä ja tajusin että kuidut ne sen teki. Mutta ei edelleenkään pidennä, eikä erottele, eikä tuuheuta, joten aika mitään sanomaton ripsari.
Lorealin Double Extension Beauty Tubes -mascara sen sijaan oikeasti toimi ja pidensi.
NeuLash ripsiseerumi kyllä toimi, mutta itselläni se ainakin ärsytti luomia ja silmiä, joten oli pakko lopettaa käyttö.
Ostin tänään muuten sen Maybellinen Super Stay 10H Tint Gloss -huulikiillon sävyssä Forever Coral. Oli muuten aika jännä koostumus; ei yhtään huulikiiltomainen, kun ei siitä tullut paljon kiiltoa, eikä ainakaan yhtään tahmainen, enemmänkin tussimainen. Väriä kyllä tuli reilusti. Olispa vaan ollut joku vähän vaaleampi sävy, kaikki muut vaikutti vielä tummemmilta.

hanneh: Voi, tiedän miten ärsyttää jos ostaa jotain joka ei toimi itsellään. 🙁 Niitä sattuu aina silloin tällöin.

Minusta tuntuu, että minä inhoaisin mainitsemaasi maskaraa. Olen kokeillut useampia noita, joissa ensin levitetään valkoinen ja sen päälle musta väri. Tekee minulle aina todella könttäset ripset. 🙁

Juuri tästä syystä en koskaan voi lajitella kosmetiikkatuotteita hyviin ja huonoihin, sillä joku toimii toisella ja joku taas toisella. Siksi en teilaa täysin minulle sopimatonta tai hehkuta maailman parhaaksi, mutta voin kertoa omat kokemukset ja huomioni. Kaikesta löytyy hyvät ja huonot puolet, ihan niinkun meistä ihmisistäkin. 🙂

Hei, kiva kuulla sinulta, että Neu Lash toimii. 🙂 Aina kun kuulee kehuja, niin oma usko vahvistuu ja uskaltaa satsata kalliiseen ”ihmetuotteeseen”. 🙂

Ylihuomenna tulee postaus noista kiilloista. 😉 Hih, olet kirjoittanut täysin samoja juttuja, kuin minäkin siihen postaukseen. 😉 Minun vaan täytyy rientää korjaamaan tuosta asiasta, että niitä saakin jo kaupoista. 😉 En meinaan vielä täällä Kouvolassa törmännyt niihin. Kiitos infosta hanneh! 🙂

Kiitos paljon tästä postauksesta! 🙂 Taas hyvä meikkivinkki- postaus! 🙂

Kiva, että postauksesta oli apua. 🙂 Paras fiilis minulle tulee siitä, että saan olla avuksi. 🙂

Tää ripsari on mulla yltänyt siihen korkeimpaa virkaan eli joka päiväiseksi ”pikameikki ennen töitä” ripsariksi, juurikin helppoutensa ja pysyvyytensä takia 🙂 Mulla melkein kaikki, ei vedenkestävät -ripsarit, alkaa päivän aikana liueta ja levitä alaluomien nurkkaan jostain syystä, mutta ei tän kanssa 🙂

shiny: Joo, minä kanssa pidän siitä, että saan erotellut, suht pitkät ja runsaat ripset. Maskara pysyy, eikä tuhriinnu alaluomille hetkessä. Hyvä maskara. Markettimerkeiltä olen aina pitänyt eniten Maybellinen maskaroista, mutta on silläkin muutama susi ollu. Tai ainakaan ne ei toiminnu minulla.

Itse rakastan tätä ripsaria yli kaiken! Saan tällä toodella pitkät ripset, samanlaiset mitkä lupaakin. Toisaalta minulla on jo luonnostaan erittäin pitkät ja tuuheat ripset, ja tämä vain korostaa niitä.. 😀 Mutta minuakin vähän häiritsee kun laittaa jonkun kolmisen kerrosta tätä, niin ne kuidut vinksottavat vähän mihinkin suuntaan, ja joskus ne sitten hapsottavat siellä ihan omituisesti silmää kohden:D Mutta muuten tämä on mielestäni aivan mahtavaa, ja varmaan riippu vähän noista omistakin ripsistä millaiset tulee.. :))

Anonyymi: Minä olen kanssa käyttänyt tätä Illegal Length maskaraa päivittäin ja olen ihastunut sen pysyvyyteen ollakseen vedellä lähtevä maskara. 🙂 On tämä yksi parhaimpia mitä olen käyttänyt. 🙂
Se on todella paljon maskaran käyttäjän omista ripsistä ja tottumuksista kiinni, että toimiiko jokin maskara hänellä vai ei. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *