Glitz & Glam

Meikki pitkästä aikaa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Pitkästä aikaa yksi päivän meikki. Minulla on tämän meikin lisäksi yksi toinen meikki myös odottamassa postausta. Molemmissa olen testannut uusia meikkejäni.

Sattuipa niin, että minun oli poistuttava neljän seinän sisältä ulkomaailmaan, joten oli hieman ehostettava itseäni. ;D

Meikkauksessa menin sieltä missä aita on matalin, eli kevyet luomivärit luomille, kissamaiset rajaukset ja punaiset huulet. Oli kyllä mukava katsoa itseään peilistä, kun sai hieman virkeämmän ilmeen. Kyllä se meikki vain tekee ihmeitä, sillä luonnollisestikin olen melko väsyneen ja virttyneen näköinen. Sellaista se vastasyntyneen vauvan kanssa eläminen teettää, mutta onneksi kosmetiikalla saa näppärästi tarpeen vaatiessa itsestään virkeämmän ja hehkuvamman näköisen.
Minulla on otsahiukset saavuttaneet sen verran pituutta, että enää niitä ei voi pitää edessä. Nyt arvon, että kasvatanko ne taas vaiheeksi pois vai leikkaisinko ne taas lyhyemmiksi? Hmm… siinä vasta pulma. Otsari on sen verran lyhyt kuitenkin, että se on vaikea laittaa, mutta olen viime aikoina kyhäillyt tiukan sivusliipin ja koristanut sen koristeellisella pinnillä. Tämä rusettipinni on söötti. 🙂

Poskipunana Inglotin punainen poskipuna, sävyltään 32. Kaunis sävy näin talvella. Näyttää luonnolliselta vaalealla iholla ja antaa terveen näköiset ”pakkasposket”.
Huulipunana Rimmelin Lasting Finish Kate Lipstick -huulipuna sävyltään 01. Minulla on toinenkin Rimmelin Kate Moss -huulipuna, joka näkyy sitten toisessa meikkipostauksessa. Kirjoitan arvosteluni niistä ihan omassa postauksessa.

Silmämeikissä kokeilin yhtä ”uutta” Inglotin luomiväriäni. Liikkuvalla luomella persikkaisen vaaleanpunainen 397. Luomivaossa varjostus Inglotin Rainbow Refill -luomivärinappi 117R:n keskimmäisellä (keskiruskea) sävyllä. Kulmaluulla ja sisänurkassa highlightina Avonin Precision Glimmer White.

 Rajaus MeMeMen mustalla tussi-linerilla.

Olen kiinnittänyt huomiota, että ripseni ovat kärsineet raskausaikana, eikä ne vielä ole yhtään parantuneet. Keväällä/kesällä huomasin, että ripseni ovat lyhentyneet hieman ja ovat muutenkin jotenkin ”kärsineen” näköiset. 🙁 Olen saanut testailtavaksi ripsiseerumin. Vaikka en oikein uskokaan seerumeihin, joissa ei ole prostaglandiinijohdannaisia lääkeaineita, niin meinaan tässä epätoivossani testata. Otan ennen ja jälkeen -kuvat ja toivotaan, että parannusta näkyisi. Eli testattavassa ripsiseerumissa ei ole prostaglandiinijohdannaisia, sillä olen lukenut ja kuullut niiden haittavaikutuksista silmille. Niin turhaimainen en ole, että riskeeraisin ripsieni vuoksi silmiäni.

Pidelkää peukkuja, että saamani ripsiseerumi toimisi. 😉 Onkos teillä muuten ripsiseerumeja käytössä? Mitä ja onko toimineet? Onko kenelläkään toiminut jokin ei prostaglandiinijohdannaisia sisältävä seerumi?

X