Glitz & Glam

Minun LivBox-suosikit

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Leppoisaa lauantaita!

10950549_781811075238585_694208095_n

Halusin vinkata, että nyt teillä on hyvät mahdollisuudet voittaa arvonnassa 3 kk:n LivBoxit. Parhaillaan arvonta on käynnissä VIIDESSÄ mahtavassa ja upeiden naisten pitämissä blogeissa. Käykääs tsekkaamassa NonnulaNutturapää, Dixi, Mizz Annie ja Kissis

Moni teistä onkin jo osallistunut LivBox-arvontoihin, sillä olen käynyt lukemassa arvauksianne siitä minun suosikkituotteesta, joka tulee löytymään toukokuun boxista. Suuri paljastus: sieltä on löytynyt oikeita vastauksia. 😀 Ei varmasti auta arvaamaan sitä oikeaa, kun arvauksia on sadoittain. Tosi hienoja ja kivoja arvauksia, myös ne ei oikeaan osuneetkin ja varmasti nekin sellaisia, jotka kuuluvat omiin lemppareihini. Jotenkin teillä on selkeästi hajua minun mieltymyksistäni.

Kun bloggaajat ovat kampanjapostauksissa kertoneet omia suosikkituotteitaan LivBoxeista, niin ajattelinpas, että kirjoitan ihan omani. Toukokuun boxissa on yksi omista lemppareistani, mutta mitä muita lemppareita tässä vuosien aikana on ollut?

Ensimmäisenä mieleeni tuli Nailfixin Yummy Gummy -kynsinauhaöljy. Tälle vaan kävi köpelösti. Meidän taapero oli saanut tämän käsiinsä ja juonut sen. Onneksi kynsinauhaöljy ei ole myrkkyä, mutta juuri sen vuoksi se ei ollutkaan niin ”lasten ulottumattomissa”, kuin oikeat myrkyt ovat. Näppärästi ja nopeasti nuo pikkuiset osaavat hakea ei heille tarkoitettuja juttuja hankalistakin paikoista. Joten lapsiperheille vinkiksi: piilottakaa öljyt taaperoilta! Tuoksu on niin huumaava, että se saa pienet herkkusuut maistamaan sitä.

Samasta boxista löytyi myös Rimmel Provocalips -huulilakka. Ihan huikea pysyvyys ja miten upeat huulet tällä saakaan. Wau!

Helmikuun boxista tuli Nivean misellivesi, josta koin misellivesivalaistumisen. Loistava puhdistaja kiireeseen tai puhdistuksen viimeistelyyn.

Viime vuoden elokuussa oli bloggaajaboxi ja sieltä saamani Lumenen Artic Sun Bronzeraurinkopuuteri on suuri rakkaus. Olette tämän nähneet lähes jokaisessa meikkikuvassani. Hyvä sävy meille vaaleille suomalaisille.

Samaisesta boxista löytyi toinen lempparini. Batisten XXL Volume -kuivashampoota olen kuluttanut melkoiset määrät. On ihan loistavaa kuivashampoota volyymin luomiseen. Nyt kun saatavuus on helppoa, niin mikäs sen mahtavampaa. Ruokakauppojen hyllyistä löytyy.

Joulukuun 2013 LivBoxista saimme Favoran kosteuttavan seerumin. Ei glamourinen tai hienosteleva, mutta äärimmäisen hyvä kosteuttaja. Tykkäsin todella paljon, kun vuosi sitten tätä testasin.

Aivan ensimmäisestäni LivBoxista löytyi ihan ässä tuote. Dermalogican Daily Microfoliant -kuorinta. Todella miellyttävä ja tehokas hellävaraiseksi kuorinnaksi. Oli muuten riittoisa näyte, kun nuukailin annostelussa.

Helmikuussa 2013 oli boxissa aivan ihana tuoksu. John Gallianon Parlez-moi d’Amour EdT, joka oli kooltaan 10 ml. Tätä on vielä hieman jäljellä ja majaileekin minun käsilaukussani. On kamalaa, jos unohdan laittaa hajuvettä ennen, kun poistun kotoa. Siksi käsilaukussa on oltava ainakin pari vaihtoehtoa, joita voin sitten käyttää unohduksen sattuessa.

Essien kynsilakkoja on tullut jonkin verran boxeista. Joskus ne ovat olleet osana boxin sisältöä ja toisinaan pitkäaikaistilaajalahjana. Minä muuten sain jo perjantaina jälkitoimituksella oman pitkäaikaistilaajalahjani. LivBoxin Eija oli nopea, sillä hän luki torstaisesta postauksestani lahjan puuttumisesta ja seuraavana päivänä se oli minulla. LivBoxilla toimitaan nopeasti ja asiakaspalvelulähtöisesti.

Tällaisia olivat omat suosikkini LivBoxeista. Monen monta ihan loistavaa tuotetta nyt jäi listan ulkopuolelle, kun en ihan kaikkia voinut tähän postaukseen laittaa. On ollut monia ihanuuksia Clarinsilta ja IsaDoran kynsilakkaa, mahtavia suihkugeelejä ja hiustenhoitotuotteita. Myös Iberon korujakin on ollut, jotka ovat päässeet käyttööni.

Mitkä ovat teidän mieleenpainuvimmat ja parhaimmat tuotteet, joita boxeista olette saaneet tai nähneet?

Huomenna on poikkeava sunnuntai. En postaa 5 parasta -postausta, mutta jotain muuta kivaa minulla on teille aiheena. Meikkikuvia olisi luvassa.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

Lue myös

X