Glitz & Glam

Misellivesi – nyt minä tajusin!

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Misellivedet ovat kovassa nosteessa ja niitä ilmestyy vähän joka valmistajalta. Niiden idea ei oikein ollut auennut minulle. Kasvovettä? Why so big deal?

niveamisellivesi8

Olenhan minä lukenut blogeista miselliveden idean, mutta silti en oikein tajunnut. Tarkoitus oli jossain vaiheessa ostaa kokeiluun, mutta sitten LivBoxista tuli Nivean Sensitive 3-in-1 Micellar Cleansing Water. Pääsin vihdoin tutustumaan paljon pöhistyyn miselliveteen.

niveamisellivesi9

Miselliveden idea on enemmän, kuin kasvovesi. Kun kasvovedellä viimeistellään ihonpuhdistus ja valmistellaan kasvot kosteutukseen, niin misellivesi parhaimmillaan puhdistaa enemmän, kuin viimeistelee puhdistuksen ja se myös kosteuttaa ihoa. Eikö kuulostakin päättömältä? Eikö kasvovesi toimi juuri noin?

niveamisellivesi6

Perinteinen kasvovesi ei puhdista syvältä ihohuokosista asti meikkiä ja rasvaa. Misellivesi puhdistaa, mutta se ei silti perustu saippuaan. Luin syksyllä Nude -blogin Erikan hyvin havainnollistavan postauksen miselliveden toiminnasta. En selitä tähän samaa uudestaan, vaan kehotan teitä, jotka ette vielä tiedä, menemään Nude -blogiin.

niveamisellivesi5

Testataanpas miselliveden toimivuutta meikin puhdistuksessa. En nyt tällä kertaa havainnollista omia kasvoja puhdistaen, vaan olen levittänyt kädelleni meikkituotteita. Kädelläni on peiteainetta. Kaikki tietävät, että vahamainen peitevoide on melko työläs puhdistaa kunnolla. Sen lisäksi kädelläni on tummaa ja erittäin pigmenttistä luomiväriä kunnon kerros, vedenkestävää eyelineria ja todella kestävää Rimmelin Provocalips -huulilakkaa.

niveamisellivesi4

Misellivesi annostellaan vanulapulle.

niveamisellivesi3

Yksi ainut, kevyt pyyhkäisy ylitse sai näin paljon aikaiseksi.

niveamisellivesi2

Lisää pyyhkimistä lopputulos tämä. Hieman Provocalips näkyy vielä iholla. Otetaan uusi vanulappu, siihen misellivettä ja pyyhitään vielä.

niveamisellivesi1

Näin paljon vielä irtosi meikkiä iholta. Kädestäni tuli täysin puhdas, mutta samaan aikaan iho tuntuu miellyttävälle ja kosteutetulle. Uskomaton teho tuotteelta, jossa ei ole saippuaa, eikä se tunnu öljyltä. Iho tuntuu pehmeältä ja puhtaalta, vaikkakin jollain tavalla iholle jää tunne, että siinä on jotain.

niveamisellivesi

Misellivesi on loistava tuote:

– meikinpuhdistuksen viimeistelyyn
– meikatessa esimerkiksi varisseiden luomivärien puhdistukseen (ennen meikkipohjan levitystä!) ja kaikenlaisien lipsahduksien korjailuihin
– siistimpään huulimeikin puhdistukseen
– hätätapauksissa yksinään meikin puhdistukseen
– aina, jos vettä ei ole mahdollista käyttää kasvojen puhdistukseen

Itse en suosi misellivettä yksinään kasvojen puhdistukseen. Aamuisin saatan tehdä pikapuhdistuksen misellivedellä ja huuhdella sen jälkeen vedellä. Meikit puhdistan kaksivaiheisesti ja saatan viimeistellä kolmannessa vaiheessa vielä misellivedellä, mutta tykkään huuhdella sen lopuksi. Olen kerran nukahtanut sohvalle kevyessä meikissä ja raahautunut nopealle puhdistukselle ennen sänkyyn siirtymistä. Nappasin testimielessä (kyllä, tosibloggaaja autopilotillakin käydessään keksii testailla) miselliveden kokeiluun. Meikkipuhdistui, eikä minun tarvinnut käyttää kosteusvoiteita. Mutta tuo oli vain yksittäinen kerta, kun en halunnut piristyä, jotta saisin sängyssäkin vielä unta. Eli hätätapauksissa misellivedellä voi tehdä tuon. Meikit kasvoilla en mene ikinä sänkyyn nukkumaan. Hyi!

niveamisellivesi7

Tämä Nivea oli minun ensimmäinen misellivesi, joten vertailukohtaa minulla ei vielä ole. Joka tapauksessa hyvin hellävaraiselta vaikuttaa ja tuntuu olevan tehokas puhdistaja. Kallistahan tämä Nivea ei ole, sillä 200 ml:n pullo maksaa noin 6 euroa. Myyntipaikkoina oletan olevan marketit, tavaratalot jne. Eli helppo saatavuus.

Mitäs te muut olette tykänneet misellivedestä? Oletteko löytäneet niistä toistaan parempia vai ovatko kaikki lähes samanlaisia? Tietäisin vain, että mitä kokeilla seuraavaksi. Vinkkinne olisivat erittäin tervetulleita.

 

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

Lue myös

X