Glitz & Glam

Mitä? Kuivahoitoaine hiuksille?

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kuivashampoot ovat tuttuja kaikille, mutta miten on kuivahoitoaineiden laita?

KMS Californialla on jo pitkään ollut Hair Play -tuotelinjassa Dry Touch-Up -hoitoaine. Nythän kuivahoitoaineita on alkanut ilmestymään muillekin valmistajille, mutta ensimmäisenä tiesin tästä KMS Californian kuivahoitoaineesta. Köhöm… voi kyllä johtua siitä, että työskentelin/opiskelin KMS Californian tuotteita käyttäen ja tietysti uutuudet lähetettiin meille töihin kokeiltavaksi.

Hair Play on KMS Californian tuotelinjoista se, jossa ideana on muotoilu ja hiusten kanssa leikittely ilman rajoituksia. Hair Play -tuotelinja sisältää pääosin tekstuuria ja rakennetta antavia tuotteita. Kuivahoitoaine jotenkin tuntuu järkevältä juuri tuohon ryhmään, sillä niiden tekstuurisien ja mattaisien kampauksien päälle toisinaan kaivataan hiuksia hoitavaa tuotetta, joka kaunistaa hiuksen pintaa, mutta ei latista tai pilaa kampausta.

Hair Play Dry Touch-Up on siitä kätevä ja näppärä tuote, että sitä voidaan käyttää muotoiltujen hiusten päälle. Olen täällä blogissakin neuvonut, että erittäin kuivahiuksisia ei välttämättä auta se pesuvälien pidentäminen, sillä tuolloin hiukset eivät saa kosteutta vedestä ja hoitotuotteista. Siksi neuvonkin käyttämään hiuksiin jätettäviä hoitoaineita välipäivinä. Kuivahoitoaine ei kastele hiuksia samalla tavalla, koska se on vedetöntä. Jos hiuksesi ovat kuivat ja pörröiset ja haluat säilyttää niissä esimerkiksi muotoiluraudalla tekemäsi kiharat, niin kuivahoitoaine on siihen loistava. Sen avulla voidaan myös selkeyttää kiharoita, jos hiukset herkästi alkavat pörröttymään.

Kuivahoitoaine hoitaa hiuksia, erityisesti hiuksen pintaa. Se ei korvaa (ainakaan pitkähiuksisilla) perinteisiä hoitoaineita, mutta on hyvä lisähoitaja ja hiuksia kaunistava tuote.

Hair Play Dry Touch-Up on kuivalta tuntuvaa suihketta, joka ei anna hiuksille pitoa, mutta antaa hieman kiiltoa. Tämän suihkeen kanssa ei tarvitse olla yhtä varovainen, kuin kiiltosuihkeiden kanssa, mutta liian läheltä suihkutettuna tälläkin voi tehdä överit.

Kenelle suosittelen KMS Californian Hair Play Dry Touch-Up -kuivahoitoainetta?

– Jos peset hiuksiasi harvoin ja sinulla on kuivat hiukset.
– Kiharasi pörröttyvät herkästi.
– Hiuksesi pörröttyvät muutenkin kuivuuden vuoksi päivän aikana.
– Kaipaat jotain helppoa ja nopeaa ratkaisua pörröisten ja kuivien hiusten pikakaunistamiseen.

Onko kuivahoitoaineet tuttuja vai kuulitko kenties ensimmäistä kertaa tällaisista?

Tuote saatu blogin kautta.

Lue myös

X