Glitz & Glam

MUFE – voidemaisen poskipunan ihanuus (18. luukku)

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Mahtavaa perjantaita! 18. luukku avautuu ja joulu lähenee. Minulla oli eilen vihdoin aikaa vastailla kaikkiin kommentteihinne. Pahoitteluni, että jouduitte odottelemaan. Otin siitä vähän stressiäkin, kun olen tottunut, että vastaan niihin mahdollisimman pian. Olen aivan varma, että en jokaista kommenttia löytänyt. Jos siis en ole vastannut sinun kommenttiisi, niin ihan voit laittaa oman kommenttisi alle toisen kommentin ja sanoa vaikka köhöm… 😉 Näen sitten, että missä postauksessa oli jäänyt vastaamatta. En siis tarkoituksella ole jättänyt kenellekään vastaamatta. Kommentteja oli paljon, kun useampi päivä meni vastailematta ja minulla on arvontojakin, joihin tulee osallistumisia. Määrä oli siis suuri. Kiitos kaikille ihanista kommenteista ja mukavista keskusteluista! Luin kyllä heti kaikki, mutta nipistin nyt aikaani oman jouluni järkkäilyyn. Lahjat ovat nyt meinaan hommattu ja paketoitu!

Liitän jokaisen postaukseni alkuun tämän pienen intron. Ihan vain sen vuoksi, että blogin etusivulle päätyy päivittäin täysin uusia kävijöitä. Lisäksi olen juuri muuttanut tänne Bellablogeihin, joten uudetkin vierailijat ovat kärryillä, että mistä tässä on kyse? Tämä joulukuu on kurkistus Glitz & Glamin kosmetiikkajoulukalenteriin, jonka kokosin ja arvoin lukijoille marraskuussa. Kalenterissa mukana olevat sponsorit ja brändit näkyvät alla olevassa kuvassa. Uniikki joulukalenteri meni tänä vuonna Ylöjärvelle. Nyt joulukuussa kurkitaan kalenterin sisältöön, jonka tuo ylöjärveläinen onnettaren suosikki sai itselleen. Joinakin päivinä minulla saattaa olla teillekin arvonta. Niistä informoin sitten selkeästi. Pari joulukalenterin ulkopuolistakin postausta on tulossa, mutta niistä tulee puuttumaan sitten tämä intro, joka tulee olemaan jokaisessa Glitz & Glam -joulukalenteripostauksessa.

kalenterissamukana

Mutta nyt päivän luukkuun. Kuka muistaa, että mitkä ovat ne minun tärkeimmät värikosmetiikkatuotteeni? Mikä on sellainen, jonka sanon tarvitsevani, jotta saan terveen näköisen hehkun kasvoilleni? Poskipuna sanoi joku siellä takarivissä. Juuri se! Minkälainen olisi Glitz & Glamin kosmetiikkajoulukalenteri, jos siellä ei olisi poskipunaa?

mufe2

Mietin myös brändejä ja halusin monipuolisuutta. Joten tarvitsin kalenteriin jonkun arvostetun ammattilaismerkin. Halusin poskipunan, joka on voidemainen. Kaikilla on puuterisia poskipunia, mutta kuinka monella on laadukas voidemainen poskipuna? Siispä tänään kalenterin voittanut -klaudia avaa luukustaan Make Up For Everin HD Blush Second Skin Cream Blush -voidemaisen poskipunan.

Onhan Make Up For Ever (MUFE) tuttu kaikille? Teen lyhyen esittelyn merkistä. Kyseessä on ranskalainen ammattilaismerkki, jolta löytyy tuotteita laidasta laitaan – niin maskeeraukseen, kuin kauneusmeikkeihin. Valikoima on valtaisa! MUFE on niin ammattilaismeikkaajien, kuin kuluttajien suosiossa. Sitä myydään yhteensä 45 maassa.

Sitten on myös Make Up For Ever Academy kouluja, joissa koulutetaan meikkaaja-maskeeraajia. Helsingissäkin on ko. koulu.

mufe3

Halusin tosiaan voidemaisen poskipunan tähän kalenteriini. Sävyn tuli olla roosainen, koska ko. sävy on sellainen joka sopii lähes kaikille. Liian pinkkiä tai liian oranssia en voinut valita, koska ko. sävyt eivät toimi kaikille. Roosaiset sävyt ovat sellaisia takuuvarmoja – ne sopivat lähes kaikille ja antavat ihastuttavan tervettä raikkautta kasvoille. Ilman poskipunaa ilme jää hieman latteaksi.

Tiedän, että suomalaisnainen ei suosi poskipunaa. Ei ole yksi, eikä kaksi kertaa, kun olen työssäni kuullut, että poskipunaa ei käytetä, koska posket punoittavat muutenkin. Joo, olen tuon aivan saman sanonut itsekin nuorempana. Kuitenkin se poskipuna saa sen koko meikin raikastumaan ja ihon näyttämään terveen hehkeältä. Vaikka meikkivoide heleyttäisi ja tasoittaisi, niin se yksivärisyys kasvoilla ei ole luonnollisen näköistä. Siksi ripaus aurinkopuuteria tai poskipunaa tuo kasvoille virkeyttä ja ihan ulotteisuuttakin. Aivan latteasti kauttaaltaan tasaisen samanvärinen iho tekee vähän kuolleen efektin. Oletteko huomannut sen meikkitutoriaaleissani – kuvissa, joissa en ole vielä laittanut poskipunaa ja huulimeikkiä. Olen hieman kuolleen näköinen. Heti kun posket ja huulet saavat väriä, niin kokonaisuus raikastuu. Meikki on kokonaisuus, jota ei pelasta taidokaskaan silmämeikki. Oikeastaan mitä vahvempi silmämeikki, sitä olennaisempaa on, että kasvoilla on jotain väriä ja ulotteisuutta.

mufe4

MUFEn voidemaisessa poskipunassa on todella hyvä koostumus. Se on pehmeä ja voidemainen, mutta ei vahamainen. Koostumus on rasvaton, mutta silti se ei ole kuiva, vaan mukavasti puolikostean tuntuista. Siksi se on täydellinen poskipuna aikuisemmalle ja kuivalle iholle. Puuterinen saattaa vain korostaa ihon uurteita ja kuivuutta. Huomautan nyt, että kuivuus ei tarkoita automaattisesti hilseilevää. Hilseilevälle iholle en välttämättä suosittele, sillä pigmentit vain tarraavat ihonriekaleisiin.

Koska koostumus on rasvaton, eikä ollenkaan vahamainen, niin uskallan suositella myös rasvoittuvalle iholle. Poskipuna kuivahtaa puolimattaiseksi, joten ihosta tulee ihanan nuorekkaan ja raikkaan näköinen.

Sävyltään tämä #220 Pink Sand on neutraali – ei vahvasti lämmin, eikä kylmä. Sävyssä on sellainen utuisuus, jonka vuoksi itse näen sävyn vanhana roosana, joka on aavistuksen lämpimämpi, kuin vanha roosa yleensä on.

mufe1

Voidemaiset poskipunat kannattaa levittää ensin sormin. Ota hieman voidemaista poskipunaa sormelle ja levitä se sitten poskillesi. Sijoita puna tässä vaiheessa sille alueelle, jossa se saa olla intensiivisin, eli usein keskelle poskea. Poskipunaa ei saa tuoda liian lähelle nenää, sillä muuten syntyy kasvoja pyöristävä efekti. Linja kuuluisi kulkea korvan päältä nenää kohti, mutta reunan kuuluu päättyä kulmakarvojen korkeimman kohdan kanssa samalle linjalle. Muista aloittaa pienestä määrästä. On helpompaa lisäillä, kuin ottaa pois. Tottuneemmat poskipunan käyttäjät levittävät puikossa olevan poskipunan suoraan iholle ja työstävät siitä sitten sormin tai jollakin meikkausvälineellä.

beautyblender24

Jälkeä voi pehmentää ja häivyttää esimerkiksi kostealla Beautyblender-meikkisienellä.

realtechniques15

Tai jollakin kasvosiveltimellä. Ihan tavallinen poskipunasivellin ei tässä toimi, koska harjakset ovat liian pehmeät ja taipuisat. Poskipunasiveltimessä harjakset eivät ole kovin tiiviit. Siksi jokin kasvosivellin, kun kabuki tai kuvassa näkyvä Real Techniquesin Multi Task Brush ovat oivia välineitä voidemaisen poskipunan pehmentelyyn.

mufe

Luonnollinen poskipuna toimii ja on hyvin olennainen niin vahvassa iltameikissä, kuin…

anastasia27

… kevyessä päivämeikissä. Tiedän, että moni on eri mieltä kanssani, mutta trust me! Mitä vanhemmaksi tulemme, sen tärkeämpi se poskipuna on. Erityisesti vaalealla iholla. Poskipunan voi mielestäni jättää pois, jos käyttää aurinkopuuteria ja luo kasvoille hehkuvan bronzer-meikin tai hohtavilla aurinkopuuterihelmillä glow-meikin.

Se vielä piti sanomani, että jos välttelee poskipunaa sen vuoksi, että posket punoittavat jo muutenkin, niin poskipuna oikeasti tasoittaa sitä punoitusta. Oikean sävyisellä poskipunalla posket eivät näytä punoittavilta ja helottavilta, vaan se poskipuna oman luonnollisen punotuksen päällä saa punoituksen näyttämään tasaisemmalta ja hehkuvalta. Aika harvalla se poskien punoittava alue on juuri optimaalisella kohdalla. Lisäksi poskipunakin tekee muotoilua kasvoille. Pelkällä poskipunalla saadaan hieman ulotteisuutta ja muotoilua kasvoille.

mufe5

Make Up For Ever, eli MUFE ei ole yleisesti ympäri Suomea myytävä. MUFElla on verkkokauppa, mutta valikoima ei ainakaan vielä ole niin laaja, kuin mitä heidän myymälässä. Mutta tuotteet ovat tilattavissa sähköpostitse. Siinä verkkokaupan etusivulla on linkki kuvastoon. Tuotteita voidaan siis tilata silläkin tavalla. Make Up For Everin myymälä sijaitsee osoitteessa Helsinginkatu 16, 00500 Helsinki, eli Kallion liepeillä.

Joudun sanomaan, että en löytänyt hintatietoja tälle poskipunalle. Luulin niiden olevan kuvastossa tai verkkokaupassa, mutta eipäs ollutkaan. Varovainen veikkaukseni hinnaksi on 20-25 euroa / 2,8 g. (Lisään hinnan heti, kun saan sen tietooni)

Kaikin puolin olen sitä mieltä, että MUFEn voidemainen poskipuna oli loistava valinta kalenteriin. Toivottavasti -klaudiakin on samaa mieltä.

Oletteko voidemaisen vai puuterisen poskipunan käyttäjiä? Myönnän, että enimmikseen tulee käytettyä puuterista, koska se on nopeampi sutaista poskille. Mutta voidemaisessa on se etu, että puna kestää pidempään ja se on luonnollisemman ja kuulaamman näköinen iholla. Siksi voidemaista tuleekin suosittua silloin, kun lähden juhlimaan tai minulla on pitkä päivä tiedossa.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Tuote saatu.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X