Glitz & Glam

Musta-hopeinen glitter-rajaus

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Ja taas glitteriä, glitteriä ja glitteriä… Sorry. 😀 Tähän vuodenaikaan menen ihan hulluksi ja ängen glitteriä moneen meikkiin ja kynsilakkauksiin. Hiuksiin en ole nyt suihkutellut, mutta minulla on hiuksiin suihkutettavia glittereitä myös. ;D

Näissä koko kasvojen kuvissa rajaus ei näy ihan kunnolla… 🙁 Jujuna tässä meikkissä on erilainen glitter-rajaus (jonka näkee lähikuvissa selvemmin), vaaleahkot luomivärit ja punaiset huulet. Kaikki on hohtavaa ja jäistä, juuri kuten minulle parhaiten sopii… sillä olenhan aika kylmä nainen! 😀 *vitsailee* Ei vaineskaan… kylmän ulkokuoreni sisällä olen lämmin ihminen. Eli minulle toimii parhaiten kylmät värit, koska olen väritykseltäni kylmän sävyinen.

Pidin pitkästä, pitkästä aikaa jakausta keskellä päätä ja se näytti aika hassulle, kun olen niin kauan tottunut sivujakaukseen.

Huulipunana minulla on Grimasin Lipstick Pearl Pure 7-52 ja poskilla poskipunana NYXin Mosaic Powder Rosey, joka tuo kuulautta ja Lumikkimaisuutta poskille.

Liikkuvalla ja alaluomella Inglotin Pearl 447. Ulkonurkassa, alaluomen ulkonurkassa ja luomivaossa Make Up Storen Crow. Kulmaluulla ja sisänurkassa Make Up Storen Pink Frost, jonka päälle taputteli aivan aavistuksen Make Up Storen Eyedust Crystalia.

Musta rajaus Inglotin 77 geelilinerilla.

Glitter-rajauksen olen tehnyt kahdella eri glitterillä, eli mustalla ja hopealla. Ensin tein rajauksen hopealla geelirajauksen yläpuolelle rajaa pitkin koko matkalta. Sen jälkeen tein mustalla glitterillä pisteitä hopeisen glitter-rajauksen päälle.

Harmi kun aurinkoa ei näy nyt ollenkaan ja en saanut kuvattua kunnolla glitterien säihkettä meikkauspaikkanikaan valoissa. 🙁 Kuvat jäävät hieman valjuiksi, mutta jokainen varmaan tietää miten glitterit blingaa. ;D

Tänään minulla on taas tuplanäytös Cabaretissa ja tämän päivän jälkeen minulla alkaakin teatterilta joululoma. 🙂 Seuraavan kerran Cabaret esitetään taas joulun jälkeen 28.12.

Ai niin! Glitz & Glamin Facebook -sivujen tykkääjät ovat päässeet kurkistamaan tulevia kuvia. 😉 Lähipäivinä julkaisen kuvia loppukesän töistäni, jotka toteutimme kuvaaja Sofia Virtasen kanssa. Eli muutama ”maistiaiskuva” on ollut nyt pari päivää feissarin sivuilla lukijoilleni. 😉 Uteliaimmat voivat käydä jo katsomassa. 😉

X