Glitz & Glam

Naisellinen ja kaunis Elisa

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Olen jo testannut ensimmäisen blogimiittin arvonnassa voittamani Zoyan kynsilakan.

Nyt teki mieli punaista. Iskin kynteni ensimmäisenä upean punaiseen Elisaan, joka on siis tämän kynsilakan nimi.

Näyttävä Elisa on kiiltävä ja shimmerinen punainen. Siinä on hieman viileä, ehkä hieman sinervä shimmer. Elisa levittyy ihan hyvin ja kuivuu nopeasti. Minulla on kynsilläni kaksi kerrosta, mutta huomasin myöhemmin, että kolmannenkin olisin voinut laittaa. Mutta kaksikin riittää.

Zoyan kynsilakat ovat hauskasti nimettyjä. Ei pitkiä rimpsuja ja sanoilla leikittelyä, vaan usein nimet ovat naisten nimiä. Harmi, kun oma nimi ei ole niin kansainvälinen, että siitä löytyisi kynsilakka.

Punainen on vain niin klassikkosävy kynsille ja tietysti myös huulille. Vielä jokunen vuosi sitten en oikein pitänyt punaisista kynsilakoista. Nyt tuntuu, että vuosi vuodelta pidän enemmän ja enemmän punaisista kynsilakoista.

Jos muuten olette kauneusmessuille menossa, niin Zoyan kynsilakkoja kannattaa käydä katsastamassa. Itse ainakin meinasin nyt hyödyntää sen, että pääsen ihan konkreettisesti hypistelemään niitä ja valitsemaan uusia ihanuuksia. Niitä Pixie Dust -tekstuurilakkoja nyt ainakin meinaan ostaa. Zoyan maahantuoja löytyy messuoppaan mukaan osastolta 6h100.

Kuinkas monta Elisaa siellä ruutujen toisella puolen on? Löytyykö teiltä Zoyan Elisa?

Kynsilakka voitettu blogimiittin arvonnassa, jonka on sponsoroinut maahantuoja.

Lue myös

X