Glitz & Glam

Näyttötyöni: iltameikki

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Eilen illalla täällä Glitz & Glamissa julkaisin Bonuspostauksen. Laitoin pitkästä aikaa koristeltuja kynsiä ja jatkoin saamani One Lovely Blog Awardin jakamista. 😉 Mutta nyt tämän päivän julkaisuun…

Tähän työhön/meikkiin olin päättänyt, että väreiksi tulee harmaata ja mustaa, koska perinteinen ja klassinen iltameikki koostuu niistä väreistä. Sen jälkeen päätin, että pyydän ystäväni M tähän malliksi. Tumma silmämeikki ja nudehuulet. Kuulostaa tylsältä näyttötyöksi, mutta monipuolisuuden vuoksi tähän työhön tuli perinteisempi ilta-look, koska luvassa on vielä värikäs ja räikeä työ, että myös ja erikoista. 😉 Stailauksessa ja meikissä hain tyyliä, jolla mentäisiin tyylikkääseen ravintolaan treffeille.

Kuvan tarina on, että kaunis nainen on odotellut jo kauan seuralaistaan ravintolassa. Hän katselee kelloa ja odottaa, odottaa, odottaa….

Kuvaus rekvisiitaksi käytin omia kuohuviinilaseja, kynttilää & kynttiläjalkaa, mustia servettejä, valkoista pöytäliinaa ja kaapista löydettyä avaamatonta Elyse pulloa. Aitoja shampanjapulloja löytyi vain tyhjinä. ;D Tuolit ja pöytä ovat koulusta. M:n mekko ja korvikset ovat hänen, muut kaikki asusteet, korut ja koristeet minun.

Surusilmä…

Kuvat: Sofia Virtanen

Layout meikistä

Iltameikin kohdalla minulla kävi sellainen honkkeli, että unohdin kuvata omalla kameralla meikin ja kampauksen. 🙁 Siksi tässä postauksessa ei ole minun oma ottamia kuvia.

Aikaa iltameikin ja kampauksen tekoon oli 1,5 tuntia. Stressasin hieman etukäteen aikaa, sillä iltameikkiin halusin juhlavan kampauksen. Aika kuitenkin riitti ihan hyvin ja kampauskin onnistu ihan hyvin.

Minkä tyyppinen on sinun iltameikki? Nyt tarkoitan sellaista iltameikkiä, jolla mennään juhliin tai ravintolaan. Bile- ja ”rymyämismeikit” ovat asia erikseen. ;D Niissä saakin olla räikeyttä ja ne saavat olla villimpiä.

Itsellä se riippuu vaatteista ja asusteista, mutta en kuitenkaan käytä räikeitä värejä silloin. Omia värejä juhlameikissä on musta, harmaa/hopea, vaaleat, hillitty violetti ja turkoosi, niin ja joskus ruskeat sävyt.

Huomenna olisi vuorossa natural meikki. 😉 Vielä julkaisemattomien näyttötöiden listalta löytyy näytösmeikki, vapaavalinnainen, vuosilukumeikki, mustavalkokuvameikki ja maskeeraus.

X