Glitz & Glam

Näyttötyöni: vapaavalinta

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tämä on näistä kaikista näyttötöistä minulle tärkein. Olihan tämä vapaavalinnainen ja minulle ei annettu minkäänlaisia rajoitteita, vaan sain tehdä juuri sellaisen kun itse halusin. 😉 Ihannoin ja ihailen yli kaiken goottimaisuutta ja minusta kauniisti pukeutuneet ja meikatut goottitytöt ovat henkeä salpaavia. Itse ihailen klassisia gootteja, eli viktoriaanisella tyylillä pukeutuneita. En hirveämmin pidä tämän 2000-luvun uudesta goottityylistä joka näyttää Predatorilta tai anime-hahmolta.
Omassa vaate- ja meikkityylissä on ollut vahvasti goottimaista henkeä, mutta nyt viimeisen vuoden aikana se on jotenkin hieman laantunut. En ole aina mustissa vaatteissa, enkä meikkaa ihan niin goottimaisella tyylillä. Olen äitiyden myötä pehmentänyt tyyliäni ja olen myös ”vanhentunut”, joka tietysti on myös vaikuttanut vähän siihen, että miten pukeudun. Korsetteja en käytä enää juuri koskaan.

Joten luonnollisestikin minä halusin tehdä goottienkelin… Malliksi tietysti ystäväni, joka on myös kaimani. 😉 Hän oli tähän työhön täydellinen. Mustat pitkät hiukset, sorja ja siro vartalo & kasvot, jännät silmät, joissa tilaa tehdä suuret ja näkyvät meikkaukset, vaalea kaunis iho… täydellinen gootti!

Kuten jo eilisessä postauksessa kerroin, niin tämä työ on fantasiaa, kuvausmeikki, myös mustavalkokuva meikki, näytösmeikki ja joillekin arkimeikki ja tällä viittaan gootteihin. 😉 Työ on myös minun omasta sielun maisemasta kuva ja edustaa jotain minusta.
Tämä kuva on varmasti hyvinkin puhutteleva.

Tämä kuva on myös puhutteleva ja symbolinen.

Kuvaaja Sofia Virtanen oli tehnyt minulle yhden kuvan mustavalkoisenakin. 🙂

Niin kaunis!!! Kuva näyttää lähes piirrosmaiselta.

Minden silmät ovat luonnostaan jännän väriset. Ne ovat vihreän ruskeat, mutta tähän halusin vähän oudon näköiset silmät, joten Minde laittoi vaaleansiniset piilarit. Piilareilla silmistä tuli hieman kuolleen näköiset ja se oli tarkoituskin tähän työhön. 😉

Kuvat: Sofia Virtanen  Sain monta kuvaa tästä työstä, kiitos Sofia! 🙂

Layout goottimeikkiin

Tämä kuva on ollut koneellani jo kauan. Olen suunnitellut tatuointia joka olisi kuvan tapainen. Hain meikissä ja kuvissa tälläistä tunnelmaa ja ideaa. Halusin, että kuvat näyttävät lähes animaatiokuvilta. Ja siinä minä, Sofia ja Minde onnistuttiin loistavasti!

Kuva: Googlesta

Sitten vielä moooooonta minunkin ottamaa kuvaa. 😉

Siivet ja verkkokäsineet olen tilannut joskus Punanaamiosta. Korsetin osti vuosia sitten Morticiasta. Korut ja kengät ovat kanssa olleet minulla jo vuosia. 😉 Hame on lainattu tädiltäni.

Näettekö kuvassa mallin olkapäällä olevan läpikuultavan pallon? Niitä kutsutaan enkelipalloiksi. 😉

Vieläkö sinulla Duvessa on tallessa oma tuollainen kaulakoru? 😉

Ihana joutsenkaula!

Minde tunsi olevansa kuin kotonansa tässä lookissa, vaikka ei olekaan koskaan ollut goottivaatteissa tai -meikissä. 😉 Hänelle ko. tyyli sopisi erittäin hyvin.

Aikaa tähän vapaavalinnaiseen työhön oli 2 tuntia. Ehdin ihan hyvin, vaikka teinkin voidemaiset varjostukset ja korostukset. Silmämeikki oli myös monimutkainen ja tekoripsiä liimailin ylä- ja alapuolelle. Kampaus oli helppo ja nopea. Kävin vähän suoristusraudalla läpi ja otin molemmilta puolilta kaksi osiota, jotka kiharsin piipparilla.

Huomenna sitten maskeerausta, eli vanhennus. Meillä oli viimeisenä työnä maskeeraus ja tehtävänä vanhennus ja haavat & ruhjeet. Tein ne erillisinä töinä, joten siksi esittelenkin ne erikseen. Ylihuomenna sitten haavat & ruhjeet ja kooste kaikista näyttötöistä.

Onko muita jotka ihailevat goottimeikkejä?

X