Yleinen

Nude-look

21.4.2012 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Essien A Crewed Interest nude-kynsilakan vuoksi halusin tehdä poikkeuksellisen meikin itselleni, eli todella nuden meikin. Lisäksi esittelen tässä toisen kerran MACin peitepuikon väristä huulipunaani ja nudea rajauskynää. Peitepuikkohuulet -postauksessa en käyttänyt nudea rajauskynää, vaan tein nostalgiset ruskealla rajatut huulet ”ysärin” tyyliin.

Oikeastaan on pakko sanoa, että ei pöhkömpi tälläinen natural-meikki minulla. En muista olenko koskaan laittanut Glitz & Glamiin kuvaa natural-meikistä omilla kasvoillani.

Todellisuudessa minulla on monen monta kosmetiikkatuotetta kasvoilla, mutta silti näytän hyvin kevyesti meikatulta. Yleensä nude-meikkaukset näyttävät lämpöisiltä, mutta itse tein omasta nude-meikistäni kylmähkön. Valitsin kylmää ruskeaa, taupea jne. sävyiksi, jolloin meikistä ei tule lämmin, vaan siitä tulee kylmempi, joka taas sopii ja toimii minulla paremmin.

Kulmani väritin NYXin Blonde -kulmaväri duon vaaleammalla sävyllä. Käytin siveltimenä pehmeämpää kulmakarvasivellintäni, jolla saa vaaleampaa ja pehmeämpää jälkeä aikaiseksi.
Poskipunana käytin Grimasin mattaluomiväriä, joka on oikein loistava poskipuna sävyksi lähes kaikille. 😉 Napissa sävy näyttää rusehtavalta, mutta poskilla sävy on punertava ja hieman vaaleanpunaisen persikkainenkin.

Huulimeikkinä käytin todella ”spookeyn” näköistä MAC Sheen Supreme Lipstick sävyssä Supremely Confident huulipunaa. Huulet rajasin MAC Lip Pencil sävyssä Naked Liner kynällä. Ensin levitin siveltimellä Supremely Confident huulipunaa, jonka jälkeen taputtelin hieman sormella, jotta jäljestä tulisi mahdollisimman luonnollinen. Nooh.. miten luonnolliselta ihan noin vaaleat huulet näyttää? 😀

Kynsilakkana Essien  A Crewed Interest, jonka esittelin tässä postauksessa.

Koko luomelle käytin SMH:n nudea luomiväriä Creme D’Nude. Luomivakoa varjostin NYXin taupella luomivärillä True Taupe. 

Ylä- ja alaluomen rajasin Make Up Storen tummanruskealla luomivärillä Deadly. Käytin luomiväriä ihan kuivana. Häivyttelin hieman rajauksen yläpuolelta, jotta rajaus olisi pehmeämmän näköinen.

Maskarana käytin ruskeaa maskaraa, joka antaa luonnollisemman ja hillitymmän väriset ripset.

Ei tämäkään ihan tyypillinen meikki Glitz & Glamissa. 😀 Muuten tälläinen on minun pikameikkini, mutta en käytä peitepuikon väristä huulipunaa. 

Kuinka yleinen nude-meikki on? Käytättekö nude-meikkauksia? En tarkoita nude-meikillä meikkiä jossa on meikkipohja ja ripsari, se on arjen ehostelua. ;D Nude-meikissä (natural-meikissä) on enemmän kosmetiikkatuotteita käytössä, vaikka meikki näyttääkin hennolta ja ns. ”meikkaamattomalta”.

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Mohn: Totta, olemus ja ilme on huolitellumpi ja raikkaampi jos vähän meikkaa. Toki nuoremmat pärjäävät ilman meikkiä, mutta siinä kolmenkybän hujakoilla alkaa radikaali muutos ja pienikin ehostus piristää ilmettä.

Minäkin käytän kesällä värikkäämpiä meikkejä. Keväälläkin käytän värejä, mutta ne ovat hempeämpiä. 🙂

Kommentit

Todella hyvin sinulle sopii nude-meikki. Ja eilinen persikkainen oli myös aivan loistava!

hanneh: Kiitos hanneh! 🙂

Mä käytän joskus sellaista meikkiä, jossa joku voisi erehtyä luulemaan, ettei meikkiä ole ollenkaan, eli kevyt meikkipohja tai värillinen päivävoide, peitevoide ja valokynä, kulmakynä, huomaamaton poskipuna ja kevyt rajaus ruskealla kajalilla tai luomivärillä. Joihinkin paikkoihin ei oikein kehtaa mennä meikatun näköisenä, niin tämä on hyvä vaihtoehto. Näytän tosi olmilta ilman mitään ehostusta..

Mä en oikein muuta osaa tehdäkään. Arkimeikissä on kuitenkin aina luomiväriä, rajaukset+ripsari ja huulipunaa tai -kiiltoa mutta silti se on aika naturelli. Tuntuu, että jos laitan enemmän meikkiä, näytän pyntätyltä transulta;D

hellin: Mä suosin kanssa tämän tyyppistä meikkiä, jos jossakin paikassa olisi soveliaampaa olla kevyessä ja huomaamattomassa meikissä.
Mikä on olmi? 😀

Sissi: No tuskin sentää pyntätyltä transulta. 😀 Mutta toisille ei sovi vahva meikki ja toisia taas pukee näyttävä ja näkyvä meikki. 🙂

Inkku: Kiitos, kiitos. 🙂

En mene vannomaan noista lakoista, mutta ne voipi ollakin, koska pullot ovat 5 ml. 😉 En kyllä muista Essien minilakkoja koskaan nähneeni, joten sen puolesta hieman epäilyttää kyllä. Hinnan puolesta taas voisi uskoa aidoiksi, koska ovat 4x 5 ml.

hellin: Ai tuollainen on olmi! 😀 Kiitos sivistämisestä. 😉 Minäkin olen olmin näköinen ilman meikkiä. 😀

Toihan sopii sulle tosi nätisti ! 🙂

Ava: Kiitos Ava. 🙂

Mun normimeikki on aikas nudemeikki. Siihen kuuluu aina luomivärit ja kaikki eli teen meikin ihan samoin kuin jos tekisin vahvempaa meikkiä mutta värit on vaan neutraaleja nudeja. Tai siis oikeastaan viileitä koska mun oma väritys on viileä.

Sitten jos en jaksa varsinaisesti meikata niin teen vaan meikkipohjan nopeasti ja silmiin sutaisen jotain vaaleaa ja varjostan jollain vähän tummemmalla ja ripsiväri. Poskiin kanssa vähän väriä. Huuliin huulirasva tai joku aika kevyt matahko puna.

Näyttää huolitellulta ja raikkaalta ja elossa olevalta mutta ei meikatulta. Itse tykkään esiintyä päiväsaikaan useimmiten niin, aika harvoin teen värikästä meikkiä päivää varten. Paitsi kesällä, silloin tulee päivälläkin käytettyä kirkkaita ja iloisia värejä. Kaippa siksi, että aurinko kuitenkin aina vähän haalentaa ja toisaalta luontokin on niin ihanan värikäs. 😉

Mohn: Totta, olemus ja ilme on huolitellumpi ja raikkaampi jos vähän meikkaa. Toki nuoremmat pärjäävät ilman meikkiä, mutta siinä kolmenkybän hujakoilla alkaa radikaali muutos ja pienikin ehostus piristää ilmettä.

Minäkin käytän kesällä värikkäämpiä meikkejä. Keväälläkin käytän värejä, mutta ne ovat hempeämpiä. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *