Glitz & Glam

Nude-look

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Essien A Crewed Interest nude-kynsilakan vuoksi halusin tehdä poikkeuksellisen meikin itselleni, eli todella nuden meikin. Lisäksi esittelen tässä toisen kerran MACin peitepuikon väristä huulipunaani ja nudea rajauskynää. Peitepuikkohuulet -postauksessa en käyttänyt nudea rajauskynää, vaan tein nostalgiset ruskealla rajatut huulet ”ysärin” tyyliin.

Oikeastaan on pakko sanoa, että ei pöhkömpi tälläinen natural-meikki minulla. En muista olenko koskaan laittanut Glitz & Glamiin kuvaa natural-meikistä omilla kasvoillani.

Todellisuudessa minulla on monen monta kosmetiikkatuotetta kasvoilla, mutta silti näytän hyvin kevyesti meikatulta. Yleensä nude-meikkaukset näyttävät lämpöisiltä, mutta itse tein omasta nude-meikistäni kylmähkön. Valitsin kylmää ruskeaa, taupea jne. sävyiksi, jolloin meikistä ei tule lämmin, vaan siitä tulee kylmempi, joka taas sopii ja toimii minulla paremmin.

Kulmani väritin NYXin Blonde -kulmaväri duon vaaleammalla sävyllä. Käytin siveltimenä pehmeämpää kulmakarvasivellintäni, jolla saa vaaleampaa ja pehmeämpää jälkeä aikaiseksi.
Poskipunana käytin Grimasin mattaluomiväriä, joka on oikein loistava poskipuna sävyksi lähes kaikille. 😉 Napissa sävy näyttää rusehtavalta, mutta poskilla sävy on punertava ja hieman vaaleanpunaisen persikkainenkin.

Huulimeikkinä käytin todella ”spookeyn” näköistä MAC Sheen Supreme Lipstick sävyssä Supremely Confident huulipunaa. Huulet rajasin MAC Lip Pencil sävyssä Naked Liner kynällä. Ensin levitin siveltimellä Supremely Confident huulipunaa, jonka jälkeen taputtelin hieman sormella, jotta jäljestä tulisi mahdollisimman luonnollinen. Nooh.. miten luonnolliselta ihan noin vaaleat huulet näyttää? 😀

Kynsilakkana Essien  A Crewed Interest, jonka esittelin tässä postauksessa.

Koko luomelle käytin SMH:n nudea luomiväriä Creme D’Nude. Luomivakoa varjostin NYXin taupella luomivärillä True Taupe. 

Ylä- ja alaluomen rajasin Make Up Storen tummanruskealla luomivärillä Deadly. Käytin luomiväriä ihan kuivana. Häivyttelin hieman rajauksen yläpuolelta, jotta rajaus olisi pehmeämmän näköinen.

Maskarana käytin ruskeaa maskaraa, joka antaa luonnollisemman ja hillitymmän väriset ripset.

Ei tämäkään ihan tyypillinen meikki Glitz & Glamissa. 😀 Muuten tälläinen on minun pikameikkini, mutta en käytä peitepuikon väristä huulipunaa. 

Kuinka yleinen nude-meikki on? Käytättekö nude-meikkauksia? En tarkoita nude-meikillä meikkiä jossa on meikkipohja ja ripsari, se on arjen ehostelua. ;D Nude-meikissä (natural-meikissä) on enemmän kosmetiikkatuotteita käytössä, vaikka meikki näyttääkin hennolta ja ns. ”meikkaamattomalta”.

X