Huulimeikit

Nudestix

20.1.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Ihan mahtavaa perjantaita! Aina välillä voisin ottaa postausaiheiksi näitä tällaisiakin tuotteita, joita ei Suomesta saa.

lookfantasticcalendar1-7

Muistatte varmasti Lookfantasticin huikean joulukalenterin. Jo ensimmäisen viikon aikana kalenterista tuli huikeita ja kivoja tuotteita, joista yhden esittelen tänään.

nudestix

Lookfantasticin joulukalenterista sain kiinnostavan Nudestix-kynän. Nudestix on keskittynyt kynämäisiin meikkituotteisiin. Vaikka brändin nimessä on sana ”nude”, löytyy valikoimasta tummia ja punaisiakin sävyjä.

nudestix1

Nudestix Lip + Cheek Pencil -kynän ideana on olla huulipuna, mutta sopia myös poskille poskipunaksi. Minulle kalenterista tuli sävy Mystic.

nudestix2

Kynä on siitä käytännöllinen, että siinä kulkee mukana myös teroitin. Teroittimen saa irti kynän päästä ja sitä voi kuljettaa mukanaan esim. käsilaukussa tai jättää pois.

Noh, onhan huulikyniä kaikenlaisia, mutta minusta tämä on vähän erikoinen siinä mielessä, että tämä on puinen kynä. Ei muovinen, eikä kieritettävä. Teroitettava puukynä, jonka sisällä on voidemainen huulipuna.

nudestix3

Koostumus on paksu ja voidemainen. Tuote levittyy todella kivasti niin huulille, kuin poskillekin. Vasemmalla puolella olen piirtänyt kynällä viivan, oikealla puolella olen sormella tasoittanut värin iholle.

Mystic on sävyltään vähän tummempi nude-sävy. Hyvin universaali sävy, sillä se ei ole liian vaalea, mutta ei liian tumma. Mystic näyttää lämpimältä, mutta siinä on myös roosamainen pohjasävy. Aika mystinen tämä Mystic, kun nyt tarkemmin käy miettimään.

nudestix5

Nudestix Lip + Cheek Pencil levittyy huulille ihanasti ja kynällä saa tarkat ulkoreunat. Huulten rajaamista ei välttämättä tarvita. Ainakaan siitä syystä, ettei huulten rajoja saataisi pelkällä punalla määriteltyä tarkasti.

nudestix4

Huulipunassa täyteläinen koostumus, ehkä hieman tahmea. Kuivalta koostumus ei tunnu, vaikka se ei olekaan voimakkaan kiiltävä, mutta ei täysin mattainenkaan. Koostumus antaa kevyehkön kiillon huulten pintaan. Kestävyys on erinomainen. Ei tietenkään aivan kunnon kuivan mattapunan tasoa, mutta kestävä kuitenkin.

Nudestix Lip + Cheek Pencil on kosteuttava. Siksi se sopii todella hyvin herkästi kuivuville huulille, sekä kuivaihoisille poskipunaksi luonnolliseen nude-tyyliin.

Tuote itsessään ei tunnu tuoksuvan, mutta Nudestix on puinen huulikynä, joten puun tuoksun aistii levitysvaiheessa.

nudestix6

Nudestixiä ei saa Suomesta. Sitä pystyy tilaamaan esimerkiksi Lookfantascilta. Hinnaltaan nämä kynät ovat arvokkaita. Oikein ällistyin, että tässähän on kyse luksusmerkin hinnoista. Nudestix Lip + Cheek Pencil -kynät maksavat Lookfantasticilla 28,45 €. Mukana ilmeisesti tulee metallinen rasia. Minulla ei sellaista ole, koska kalenterista huulikynä tuli ilman rasiaa.

Huh, aika arvokashan tämä huulikynä on. Brändi ei ole tuttu ennestään, joten pakko sanoa, että kyllä minulla olisi korkea kynnys ostaa ihan vain kokeiluun. Entäpä teillä?

annalehdenbloggaaja

Muistuttelen ja uudelleen tiedottelen, että Glitz & Glam muuttaa pian! Olethan lukenut postaukseni muutosta? Jos et, niin käy se lukemassa täällä. Blogi avautuu 1.2. Anna.fissä. Infoan h-hetken tullen tarkan osoitteen ja muut ohjeet, jos haluat yhä seurata Glitz & Glamia. 🙂

Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua!

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Kiitos <3

Kommentit

Luen Bloglovinin kautta ja siihen ei varmasti muutto vaikuta?
Kiinnostava kynä, mutta hinta on kerta kaikkiaan liikaa. Ensi viikolla Tukholmaan ja tietty Sephoraan. Kun Kat von D:n nestemäiset mattapunat ovat edullisempia kuin tuo, ei kynä todella päädy ostoslistalle, jos sitä olisi edes Sephorasta saanut.
Ihana päästä vihdoin Kat von D:n meikkejä testaamaan <3. Arvostan ehdotonta cruelty free-statusta ja kestävyyttä pitäisi löytyä.

Ei vaikuta. Teen muutokset osoitteen muututtua. Joskus syntyy viivettä, että homma alkaa toimimaan. Eli jos Glitz & Glam ei näy feedissäsi 1.2. lähtien, kannattaa tulla suoraan osoitteeseeni, jos haluat postaukset lukea. Joskus toimii muutokset heti, joskus alussa tökkii.

Minulla on yksi Katin huulipuna. Meinasin, että kokeilisin jotain muutakin. Maaliskuussa matkaan Tukholmaan ja käyn Sephorassakin.

Itselläni on Tukholman Sephora-päivä perjantaina. Olen jo kovasti koonnut ostoslistaa ettei mikään tärkeä unohdu. Näyttää että Sephoran omatkin nestemäiset punat ovat kestäviä ja kehuttuja. Voi apua-en jaksa odottaa ?

Ooh, niin pian jo! Minulla on vielä aikaa kasailla ostoslistaa. 🙂 Mukavaa matkaa sinulle! 😉

Kiitos <3

Tämä on ehdottomasti mun suosikki LF:n kalenterista. Tai on ainakin ollut ahkerimmin käytössä! Mulla on sama Mystic-sävy ja se on ihan täydellinen, vähän tummempi nude. Tämä on ehkä mattaisin huulituote, jota pystyn käyttämään. Poskiin en kylläkään ole kokeillut, kynä on jo muutenkin muutaman teroituskerran jälkeen melko lyhyt. Olisin kyllä valmis tilaamaan tätä lisää, hinnasta huolimatta. Ainakaan nyt ei näytä löytyvän tätä samaa sävyä, mutta onhan sävyissä valinnanvaraa.

Minäkin pidän tästä kun nude on tummempi.

Jep, samaa sävyä ei ole juuri nyt. Mutta muita on. 🙂

Mulle tuli tästä vaaleampi sävy Whisper ja en tiedä onko sävyjen välillä koostumuksissa eroja, mutta mun helposti kuivuville huulille tämä ei kyllä sovi. Aluksi levittäessä tuntuu tosiaan kermaiselta ja kosteuttavaltakin, mutta ihan viimeistään parin tunnin kuluttua väri alkaa kerääntymään juonteisiin ja kuivumaan huulien reunoille tosi ikävän näköisesti. Muutaman kerran olen tätä kokeillut käyttää, mutta aina sama juttu. Harmi sinänsä, koska ensivaikutelma huulille levittäessä on kyllä tosi hyvä ja tykkäsin tuosta sävystäkin. Tämä taitaakin olla yksi ainoista kalenterista tulleista tuotteista, joka mulla jää kyllä käyttämättä :/

No voi höh! Mitenköhän se niin kuivattava on sinulla? 🙁

Mullekin tuli vaaleampi Whisper-sävy ja pähkäilin netistä löytyvien swatchien perusteella pitkään – avaanko vai laitanko myyntiin. Lopuksi avasin ja kokeilin, ja totesin että aivan liian vaalea väri mulle. Näytän nudesävyissä vain ja ainoastaan sairaalta 🙂 Harmi.

Minulla sama juttu liian vaaleiden nude-sävyjen kanssa. Tämä Mystic on riittävän tumma ja siksi menee hyvin. Liian vaaleat saavat minutkin tosiaan näyttämään sairaalta. Vaaleanpunainen sitten taas ei tee samaa efektiä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *