Huulimeikit

Nudestix

20.1.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Ihan mahtavaa perjantaita! Aina välillä voisin ottaa postausaiheiksi näitä tällaisiakin tuotteita, joita ei Suomesta saa.

lookfantasticcalendar1-7

Muistatte varmasti Lookfantasticin huikean joulukalenterin. Jo ensimmäisen viikon aikana kalenterista tuli huikeita ja kivoja tuotteita, joista yhden esittelen tänään.

nudestix

Lookfantasticin joulukalenterista sain kiinnostavan Nudestix-kynän. Nudestix on keskittynyt kynämäisiin meikkituotteisiin. Vaikka brändin nimessä on sana ”nude”, löytyy valikoimasta tummia ja punaisiakin sävyjä.

nudestix1

Nudestix Lip + Cheek Pencil -kynän ideana on olla huulipuna, mutta sopia myös poskille poskipunaksi. Minulle kalenterista tuli sävy Mystic.

nudestix2

Kynä on siitä käytännöllinen, että siinä kulkee mukana myös teroitin. Teroittimen saa irti kynän päästä ja sitä voi kuljettaa mukanaan esim. käsilaukussa tai jättää pois.

Noh, onhan huulikyniä kaikenlaisia, mutta minusta tämä on vähän erikoinen siinä mielessä, että tämä on puinen kynä. Ei muovinen, eikä kieritettävä. Teroitettava puukynä, jonka sisällä on voidemainen huulipuna.

nudestix3

Koostumus on paksu ja voidemainen. Tuote levittyy todella kivasti niin huulille, kuin poskillekin. Vasemmalla puolella olen piirtänyt kynällä viivan, oikealla puolella olen sormella tasoittanut värin iholle.

Mystic on sävyltään vähän tummempi nude-sävy. Hyvin universaali sävy, sillä se ei ole liian vaalea, mutta ei liian tumma. Mystic näyttää lämpimältä, mutta siinä on myös roosamainen pohjasävy. Aika mystinen tämä Mystic, kun nyt tarkemmin käy miettimään.

nudestix5

Nudestix Lip + Cheek Pencil levittyy huulille ihanasti ja kynällä saa tarkat ulkoreunat. Huulten rajaamista ei välttämättä tarvita. Ainakaan siitä syystä, ettei huulten rajoja saataisi pelkällä punalla määriteltyä tarkasti.

nudestix4

Huulipunassa täyteläinen koostumus, ehkä hieman tahmea. Kuivalta koostumus ei tunnu, vaikka se ei olekaan voimakkaan kiiltävä, mutta ei täysin mattainenkaan. Koostumus antaa kevyehkön kiillon huulten pintaan. Kestävyys on erinomainen. Ei tietenkään aivan kunnon kuivan mattapunan tasoa, mutta kestävä kuitenkin.

Nudestix Lip + Cheek Pencil on kosteuttava. Siksi se sopii todella hyvin herkästi kuivuville huulille, sekä kuivaihoisille poskipunaksi luonnolliseen nude-tyyliin.

Tuote itsessään ei tunnu tuoksuvan, mutta Nudestix on puinen huulikynä, joten puun tuoksun aistii levitysvaiheessa.

nudestix6

Nudestixiä ei saa Suomesta. Sitä pystyy tilaamaan esimerkiksi Lookfantascilta. Hinnaltaan nämä kynät ovat arvokkaita. Oikein ällistyin, että tässähän on kyse luksusmerkin hinnoista. Nudestix Lip + Cheek Pencil -kynät maksavat Lookfantasticilla 28,45 €. Mukana ilmeisesti tulee metallinen rasia. Minulla ei sellaista ole, koska kalenterista huulikynä tuli ilman rasiaa.

Huh, aika arvokashan tämä huulikynä on. Brändi ei ole tuttu ennestään, joten pakko sanoa, että kyllä minulla olisi korkea kynnys ostaa ihan vain kokeiluun. Entäpä teillä?

annalehdenbloggaaja

Muistuttelen ja uudelleen tiedottelen, että Glitz & Glam muuttaa pian! Olethan lukenut postaukseni muutosta? Jos et, niin käy se lukemassa täällä. Blogi avautuu 1.2. Anna.fissä. Infoan h-hetken tullen tarkan osoitteen ja muut ohjeet, jos haluat yhä seurata Glitz & Glamia. 🙂

Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua!

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

Suosittelemme