Glitz & Glam

NYX & Make Up Store silmämeikissä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Olen nyt aivan hurahtanut tekemään lämpöisiä silmämeikkejä, vaikka pidän enemmän kylmistä sävyistä ja minua pukee kylmät värit paremmin, mutta lämpöisetkin menee. 🙂 Alkukesä ja lämpö… ihana käyttää lämpimiä sävyjä.

Meikkivoiteena Benecosin luomumeikkivoide sävyltään Nude. Poskilla NYXin mosaiikkiposkipuna Peachy. Huulilla Oriflamen Brown Attitude kiiltopuna.

Kulmat on meikattu NYXin Eyebrow Cake Powder Blondella. Käytin duo-kulmaväristä vaaleampaa.

Pohjustuksena Urban Decay Primer Potion.
Kulmaluulla ja sisänurkassa Make Up Storen Muffin. Liikkuvalla luomella NYXin Peach Bronze. Ulkokulmassa ja luomivaossa Make Up Storen Choco D’or

Rajaus mustalla eyelinerilla ja ripsivärinä Maybellinen kesän uutuus maskara Colossal Volum’ Express Cay eyes, jonka esittelin keväällä ripsivärien vertailussa.

Kuvassa muutamia oleellisimpia meikkejä, joita käytin tässä meikissä. Monta tuotetta vielä puuttuu, mutta en viitsi jokaista kuvailla. Joskus voisin kyllä kuvata joka ikisen tuotteen jota käytän meikin tekoon. 😉
Huomaatteko kuinka ahkerasti olen käyttänyt Make Up Storen Muffinia? Sehän alkaa tekemään loppuaan!!! IIIIK! 😀

Se on tänään kesäkuun ensimmäinen päivä. Kesä on siis nyt virallisesti alkanut! 🙂 Minulla alkaa viimeinen kuukausi koulua. JEI!

X