Glitz & Glam

NYX-tuotteiden esittely & arvonta

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Lupailin syksylle arvontoja. Jälleen sellainen olisi luvassa. Jätin nämäkin tuotteet odottamaan syksyä paremman ajankohtaisuutensa vuoksi. Koen, että kesällä suditaan kevyesti aurinkopuuterihelmiä, ei tehdä voidemaisia varjostuksia. Mutta nyt säiden viilennettyä ja iltojen hämärryttyä voidemaisetkin pääsevät oikeuksiinsa näin juhlakauden kynnyksellä.

contourtutorial6

Eilisessä postauksessa varjostettiin ja korostettiin kasvoja, eli tehtiin muotoilua. Käytössäni oli NYXin Wonder Stick -korostus- ja varjostuspuikko.

contourtutorial19

Kasvojen muotoiluun keskittyvän tutoriaalin löydät täältä.

nyxarvonta

Nyt minulla olisi teille arvottavana tällainen setti syksyn rientoihin ja pian alkavaan juhlakauteen. Koska nämä tuotteet ovat jo minulla tuplalähetyksen vuoksi (vahinko), niin sävyjä ei pääse itse valikoimaan. Mutta jospa esittelisin tässä hieman tarkemmin palkintosetin tuotteita.

honeydewmeup1

NYXin kultaisen Honey Dew Me Up -primerin esittelinkin viime lauantaina. En sen vuoksi tästä kerro uudelleen, vaan ohjaan postauksen missanneet tänne lukemaan tarkempaa esittelyä tästä erilaisesta kasvojen pohjustajasta.

nyxarvonta1

NYX Wonder Stick on varjostuksien ja korostuksien luomiseen näppärä.

nyxarvonta2

Hylsyyn pakattu tuote sisältää voidemaiset puikot korostuksiin ja varjostuksiin.

nyxarvonta3

Puikon toisessa päässä oleva tumma sävy on varjostuksien luomiseen. Sävyvaihtoehtoja löytyy muitakin, kuin tämä Universal. Vaihtoehtoina löytyy lisäksi Light/Medium, Medium/Tan ja Deep.

nyxarvonta4

Toisessa päässä on sitten korostuksia varten vaalea sävy.

nyxarvonta5

Light/Medium on vaalealle iholle. Varjostus on sävyltään neutraali, hieman taupemainen. Ei voimakkaasti viileä, eikä lämmin. Korostussävy on hieman helmiäismäinen, joten sen vuoksi en suosittele tätä korostussävyä silmien alle. Muihin kohtiin kasvoilla se toimii kyllä hyvin. Myönnän, että aluksi olin vähän ennakkoluuloinen tuosta helmiäismäisyydestä, mutta korostussävy asettuukin iholle Beautyblenderin avulla erinomaisesti, eikä näytä mitenkään hileissä pyöritellyltä. Helmiäismäisyys ei myöskään korostanut mitään epämieluisaa, kuten ihon epätasaisuutta. Uskoisin tuossa sen Beautyblenderin olevan myös yksi osatekijä. Kosmetiikassa ja meikkaamisessa – kaikki vaikuttaa kaikkeen.

NYXin Wonder Stickit maksavat Pretty.fillä 15,90 € / 2x 4 g.

nyxarvonta6

NYXin Butter Lipstick -huulipunat ihastuttivat minua jo liki vuosi sitten. Huulipunat sulautuvat omille huulille ja tuntuvat miellyttävältä. Niissä on kiva tekstuuri. Ei tahmea tai jäykkä, mutta ei liian liukas ja vaseliinimainenkaan. Butter Lipstick -huulipunilla on hyvä kestävyys, vaikka eivät olekaan täysmattaisia.

nyxarvonta7

Pops on sävyltään murrettu, hieman malvan ja ruusun välimaastosta. Punassa on puolikiiltävä pinta. Sävyt ovat todella pigmenttisiä, joten ohuemmilla kerroksilla pärjää, joka taas auttaa huulipunaa kestämään paremmin, eikä se karkaa huulten reunojen ulkopuolelle.

Butter Lipstick -huulipunat maksavat Pretty.fillä 10,95 € / 4,5 g.

contourtutorial18

Ja sitten arvontaan. Arvon yhdelle setin, joka sisältää Honey Dew Me Up -primerin, Wonder Stick -korostus- ja varjostuspuikon sävyssä Light/Medium ja Butter Lipstick -huulipunan sävyssä Pops. Luonnollisestikin palkinnon tuotteet ovat koskemattomia, eli uusia.

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

  • Kommentoi tähän postaukseen.
  • Kerro minkä kohdan koet omissa kasvoissasi sellaiseksi, jota haluat varjoilla tai korostuksilla muotoilla tai ainakin oppia muotoilemaan.
  • Muista lisätä sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään, jotta saan sinuun yhteyttä, jos arpaonni suosii. Sähköpostiosoitteet näkyvät vain minulle.
  • Osallistumisaikaa on tämä viikko, eli sunnuntaihin 4.10. klo 20.00 asti.

Oikein paljon onnea arvontaan!

Testi-ja palkintotuotteet saatu Pretty.filtä.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X