Glitz & Glam

NYX-viikko: huulimeikit

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Vähiin käy ennen, kun loppuu. Tänään ja huomenna esittelen NYXin tuotteita ja sitten onkin tutoriaalien vuoro.

Katselmus NYXin huulimeikkien valikoimaan. Esittelyssä on hyvin erilaisia koostumuksia ja sävyjä. Varmasti jokaiseen makuun ja tyyliin.

Butter Lip Balm (sävy Macaron)

Nämä sävyä antavat huulivoiteet ovat selkeästi tämän hetken hitti. Koostumus on yllättävän kuivahko, eikä tuntuma huulilla ole superliukas. Tuoksu on hieman appelsiininen ja makea. Kivan raikkaan fiiliksen antava tuoksu.

Macaron on aavistuksen korallinen sävyltään. Minun huulilla hyvin vaalea ja hohtava. Melkein luokittelisin tämän Macaronin heikkopigmenttiseksi huulipunaksi, kuin huulivoiteeksi.

Sävylliset huulivoiteet ovat loistavia heille, jotka eivät osaa käyttää huulipunia tai -kiiltoja. Sävyllinen huulivoide on minusta parempi, kuin se, että tumman silmämeikin kanssa ei olisi huulilla mitään. Pieni sävy huulilla aina tasapainottaa meikin kokonaisuutta. Koen Butter Lip Balmin enemmän huulimeikiksi, kuin huulivoiteeksi.

Hinta: 6,90 € / 4 g

Pump It Up Lip Plumper (sävy Lindsay)

Hieman irvokas kuva huulikiillon hylsyssä kertoo varmasti, että minkälaisesta tuotteesta on kyse. Pump It Up Lip Plumper antaa ihanan kihelmöivän tunteen huulille ja näin hetkellisesti saattaa saada huulet näyttämään täyteläisemmiltä. Huomattavasti turvallisempi vaihtoehto, mutta ei yhtä pitkäaikainen vaikutus, kuin erilaisilla huulitäytteillä.

Sävynä Lindsay on hyvin hentoinen vaaleanpunainen, jossa nätti shimmer. Antaa kevyesti sävyä huulille. Näyttää hyvältä huulipunan päälle käytettynä ja samalla huulista saa aavistuksen täyteläisemmän näköiset. Oikeastaan tämä on köyhän naisen Dior Lip Maximizer.

Juuri tällaiset kihelmöivät, kimaltavat ja hennosti vaaleanpunaiset huulikiillot olivat 7-8 vuotta sitten minun suosikkejani. En oikeastaan käyttänyt muunlaisia huulimeikkejä.


Chunky Dunk Hydrating Lippie (sävy Berry Mojito)

Toinen tämän ajan trendi on nämä huulikynät. Enkä kyllä ihmettele, sillä pidän itsekin huulikynistä. Ne ovat käteviä käyttää, miellyttävän tuntuisia huulilla ja sävyvalikoimaa löytyy värikkäistä, vain hieman huulia sävyttäviin.

Berry Mojito on sävyltään violettisen fuksiainen. Läpikuultava, mutta hyvin pigmenttinen huulikynä. Tuntuu miellyttävältä ja kosteuttavalta huulilla.

Tykkään fuksiaisista huulimeikeistä. Ne sopivat minulle ja fuksiahuulet saavat aina virkeämmälle mielelle, koska ovathan ne aika pirteä ilmestys.

Hinta: 9,90 € / 3 g


Butter Gloss (sävy Devils Food Cake)

Makealta maistuva ja tuoksuva huulikiilto. Sokerisen vaniljainen tuoksu.

Kiiltävä ja läpikuultava sävy, joka kuitenkin sävyttää huulia luonnollisen näköisesti. Tuntuma huulilla on liukas ja aivan aavistuksen tahmea.

Olen nyt jonkin aikaa ollut hulluna tämän tyyppisiin sävyihin. Kaunis aikuismainen sävy. Devil’s Food Cake on minusta tyylikäs. Tahdon tämän sävyisen huulipunan.

Hinta: 8,90 € / 8 ml

Matte Lipstick (sävy Temptress)

Pigmenttinen mattapuna. Koostumus on paksuhko ja tietysti hieman kuiva, koska kyseessä on mattapuna.

Temptress on vaalea, nudemainen pinkki. Mattapunat kestävät hyvin huulilla, mutta niitä käyttäessä huulten ihon tulee olla kunnossa. Muuten ne tuovat entisestään esiin rohtumia.

Mattapunat ovat aina tyylikkäitä. Niissä on hieman haastava koostumus, sillä monesti ne saattavat jäädä hieman liian paksuna kerroksena huulten pinnalle. Sormin taputtelu auttaa mattapunia asettumaan huulille kauniisti.

Hinta: 10,90 € / 4,5 g

Butter Lipstick (sävy Mary Janes)

Intensiivisen sävyn antava huulipuna, joka tuntuu runsaalta ja satiiniselta huulilla. Butter Lipstick on kestävä ja omille huulille sulautuva. Mukavan luonnollinen tunne huulilla ja ihanan kosteuttavan tuntuinen puna.

Mary Janes on klassinen punainen. Hieman viileä, olematta kuitenkaan liian kovan näköinen. Kuvasin kaikki huulimeikit ilman huultenrajauksia. Butter Lipstick toimii ilman rajaustakin, mutta rajaus saisi tämän upean huulipunan näyttämään uskomattoman hyvältä.

Punaiset huulet ovat aina niin naiselliset. Punainen myös piristää ilmettä hyvin tehokkaasti ja antaa meikille, kuin meikille juhlavuutta ja särmää.

Hinta: 9,90 € / 4,5 g

Tässä olivat testaamani huulimeikit NYXiltä. Minulla oli kuvissa sama meikki. Huomasitteko, että värillä on väliä? 😉 Oletteko samaa mieltä kanssani, että minua puki parhaiten kolme tumminta huulimeikkiä? Koostumuksiltaan pidin myös juuri noista kolmesta tummimmasta huulimeikistä, eli Chunky Dunk, Butter Gloss ja Butter Lipstick.

Mikä oli sinun suosikkisi?

Huomenna sitten kasvomeikkejä ja viimeistelytuotteita.

Postauksen tuotteet saatu Pretty.filtä.

Lue myös

X