Kasvotuotteet

NYX-viikko: pohjustustuotteet

24.11.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tästä lähtee NYX-viikko käyntiin, joka kestää 7+1 päivää. Asiaa on niin paljon ja niitä tutoriaalejakin olen niistä kiinnostuneille työstänyt. Olen blogini alkuajoilta asti tehnyt ns. yhteistyötä Pretty.fi -verkkokaupan kanssa. Saan tehdä vapailla käsillä näitä juttuja, joten mistään minulle käsikirjoitetusta ja etukäteen hyväksytyistä postauksista ei ole kyse. Olen saanut vapaasti valikoida tuotteita, joista kertoa. Suurin osa tällä viikolla näkyvistä tuotteista on saatuja, mutta muutama NYX on kaivettu minun omista kosmetiikkalaatikoistani ja työpakistani.

Onhan NYX kaikille tuttu? Täällä Glitz & Glamissakin on NYX ollut esillä. Toki silloin blogin alkutaipaleilla se oli todella paljon esillä, kun nykyään paljon harvemmin. Kun silloin lähes 4 vuotta sitten aloitin blogini ja opiskeluni meikkaaja-maskeeraajaksi, niin bongasin useista blogeista NYXin tuotteita. Olin tuohon aikaan kotihoidontuella ja kalliissa yksityiskoulussa opiskeleva kotiäiti. Rahani eivät riittäneet kalliisiin tuotteisiin, joilla täyttää meikkipakkini. Kiinnostuin NYXistä, koska kyseessä oli edullinen, mutta paljon kehuttu brändi. Se oli erikoinen, eikä marketeista saatava. NYX sisälsi paljon ammattikäyttöön soveltuvia tuotteita, joten aloin hankkimaan työvälineikseni NYXin kosmetiikkaa. Voisin sanoa, että NYXillä minä aloitin urani.

Lyhyesti kerrottuna, NYX sai alkunsa Los Angelesissa 90-luvun aivan lopulla. Toni Ko rakensi kosmetiikkamerkistään suuren ja suositun. Siitä kertoo sekin, että L’Oréal osti viime kesänä NYXin. Toisin sanoen, NYX oli niin suuri ja suosittu, että jättiyhtiö kiinnostui ostamaan brändin omaan ”talliinsa”. Miellän NYXin nuorisolle ja nuorille aikuisille suunnattuksi, joka varmaankin johtuu edullisesta hinnasta ja tuotteista. Mikäänhän ei estä käyttämästä NYXiä vaikka 70-vuotiaana.

NYX sisältää todella laajasti erilaisia värikosmetiikkatuotteita. Tuotteet ovat niin kuluttaja, kuin ammattilaiskäyttöön soveltuvia. Itse luonnehtisin, että Suomessa NYXiä käyttää eniten kosmetiikkaharrastajat. Tietoisuus tuotteista leviää tunnettujen bloggaajien ja vloggaajien kautta.

Teemaviikko aloitetaan pohjustajista, joista löytyy vaihtoehtoja moniin tarpeisiin. Pohjustajilla on erilaisia tarkoituksia ja käyttökohteita. Silmämeikinpohjustajien päätarkoitus on saada luomivärit kestämään koko päivän ja saamaan pigmentit esiin. Meikinpohjustajilla on sitten erilaisia tarkoituksia. Toiset tasoittaa, toiset antavat meikille kestoa, toiset pitävät kasvot mattaisena ja toiset kaunistavat muuten ihoa. Jotkut pohjustajat omaavat useamman ominaisuuden.

Shine Killer

Täysin väritön ja kirkas pohjustusvoide. Oikeastaan koostumus ja tuntuma on silikoninen, joka tasoittaa ihoa ja antaa sille mattaisen tunteen. Miellyttävän tuntuinen mattapohjustaja, joka ei kuitenkaan tunnu kuivattavalta, vaan enemmänkin suojaavalta.

Pohjustusvoide levittyy helposti iholle ja on riittoisaa. Kasvoille levitetään noin pikkurillin pään kokoinen tippa ja tämän jälkeen voidaan levittää haluttu meikkipohjatuote. Shine Killer hillitsee jonkun verran ihon kiiltoa. Parhaimman tuloksen kiillottomuuteen saa valitsemalla meikkipohjankin mattaisena.

Suosittelisin Shine Killeriä niille, jotka hakevat mattaista pohjustajaa tai haluaisivat kasvojen pysyvän pidempään mattaisina. Shine Killer sopii koostumuksensa vuoksi myös aikuisemmille ja myös miehille. Miehet eivät tykkää puuteroida nenäänsä, joten tällaiset kirkkaat mattavoiteet ovat heille oivia, jos halutaan kasvoista mattaiset. Monille sulhasille suosittelen edes sen mattavoiteen käyttöä hääkuvissa. Tämä voide soveltuu hyvin myös miesten kaljulle, jos sillä on tapana hieman kiillellä.

Hinta: 20,90 € / 20 ml

Pore Filler

Hennon persikkaista ja paksuhkoa pohjustusvoidetta, joka nimensä mukaisesti täyttää ihohuokoset ja ihon uurteet. Ihosta saadaan tasaisempi ja voide myös hieman tasoittaa ihon sävyä. Aavistuksen mattaava lopputulos, mutta selkeästi Pore Filler on ihoa tasoittava pohjustaja. Jos mietitään tutuista tuotteista vastaavaa, niin Clarinsin Instant Smooth Perfecting Touch -pohjustaja on hyvin samanlaista monilta ominaisuuksiltaan.

Pore Filleriä käyttäessä tulee muistaa, että se tulee hieroa kunnolla ihoon, jotta ihohuokoset saadaan tasoitettua. Pore Filler antaa puuterisille meikkituotteille hyvän tartuntapinnan.

Suosittelen heille, jotka haluavat tasaisemman ihon, jolle meikkivoide tasoittuu kauniimmin.

Hinta: 21,90 € / 20 ml


Studio Perfect Photo-Loving Primer

Tasoittava ja meikkipohjalle kestoa antava pohjustaja, jonka fokus on neutraloida ihon punoitusta. Vihreä, lähes geelimäinen voide tasoittuu kasvoille, eikä jätä niitä vihreiksi. Vihreä väri neutraloi hyvin lievästi, mutta kuitenkin hieman. Vaihtoehtoina löytyy tämä vihreä punaisuutta neutraloimaan, violetti kellervän tunkkaisen ihon kirkastukseen ja väritön versio.

Näistä Studio Perfect Photo-Loving Primer -pohjustajista tulee vahvasti mieleeni Smashboxin vastaavat pohjustajat.

Suosittelen heille, jotka haluavat käyttää ohutta ja läpikuultavaa meikkipohjaa ja siksi tarvitsevat hieman punaisuutta neutraloivaa meikinpohjustajaa.

Hinta: 21,90 € / 30 ml


Angel Veil – Skin Perfecting Primer

Voiteen koostumus ja väri on kuin kosteusvoiteella. Kasvoilla kuitenkin väritön ja kevyen tuntuinen. Tasoittaa ihoa ja sen sävyä, antaa kevyesti mattaisen lopputuloksen ja meikille kestoa.

Jos vertaan tuotetta johonkin tuttuun pohjustajaan, niin No7:n Airbrush Away Primer on hyvin samantyylinen. Angel Veil on yleispätevä pohjustaja, joka kaunistaa ihoa ja antaa hyvän pohjan meikkivoiteen käytölle.

Suosittelen Angel Veil -pohjustajaa jos iho ei omaa mitenkään suurempia ongelmakohtia, mutta halutaan hieman tasaisempi ja pehmeämpi iho ennen meikkipohjan levitystä.

Hinta: 24,90 € / 30 ml

Born to Glow Liquid Illuminator

Todella hehkua ja hohdetta antava pohjustaja, jota voidaan käyttää meikin alla, päällä tai sekoittaa pieni tippa meikkivoiteen joukkoon. Meikin alla voide antaa heleyttä, hehkua ja valoa kasvoille. Meikin päällä voidetta kannattaa käyttää vain kohtiin, joita haluaa korostaa, eli highlightina. Meikkivoiteen joukkoon sekoitettuna hehkuvoide tekee meikkipohjasta hehkuvan ja heleän. Sävyvaihtoehtoja löytyy kaksi: viileä Sunbeam (minulla testissä) ja lämmin Gleam.

Kosteuttavan tuntuinen koostumus, joka sopii hieman kuivallekin iholle. Hehkuvoide on hyvin helmiäismäinen, joten sen käytössä kannattaa olla varovainen, ettei vahingossa luo kasvoille turhankin hehkuvaa meikkiä.  Pieni määrä riittää antamaan kasvoille heleän ja virkeän ilmeen.

Suosittelen Born to Glow Liquid Illuminator -voidetta väsyneen näköiselle iholle ja korostusvoiteeksi meikin päälle tai yksinään käytettynä. Näyttää varmasti todella upealta kesälläkin päivettyneellä iholla.

Hinta: 12,90 € / 18 ml

HD Studio Photogenic Primer

Vaaleaa, ohutta voidetta. On hieman työläs levittää tasaisesti, jos vähänkin annostelee liikaa. Liian paksulti käytettynä iho näyttää kalvakalta tai lähes harmaalta, eli oikea annostelu on tärkeää. Antaa kasvoille valoa ja kirkkautta. Erityisesti kuvausvaloihin suunniteltu pohjustaja. Voi antaa apuja niille, joilla meikkivoide herkästi pitkän päivän aikana hapettuu kasvoilla, eli tummuu runsaasti.

Kokemukseni mukaan tämä pohjustaja on enemmänkin valovoide, eli siitä syystä sopii aikuisemmalle iholle. Häivyttää uurteita ja saa sillä tavoin ihon näyttämään tasaisemmalta. Myös selfie-kuvaajille ja kuvausmeikkaajille. Hieman haastava meikinpohjustaja käyttöominaisuuksiltaan. Sen vuoksi en lähtisi suosittelemaan meikkausta aloitteleville, vaan enemminkin niille, jotka jo tietävät mitä tekevät.

Hinta: 24,90 € / 33 g

Meikinpohjustajat ovat vasemmalta luettuna samassa järjestyksessä, kun esittelin niitä. Tässä jo huomaa kuinka erilaisia pohjustajat ovat koostumukseltaankin.

Levitin hieman pohjustajia, mutta kunnolla levitettyinä ne eivät enää näy iholla. Poikkeuksena tietysti hehkuvoide, joka jättää helmiäismäisen hohteen kasvoille.

Minun suosikkini näistä pohjustajista ovat Pore Filler ja Angel Veil. Lisäksi Born to Glow Liquid Illuminator on upea tuote antamaan kaunista hehkua kasvoille, mutta pidän vähän maltillisemmasta hohteesta. Tykkään käyttää tätä hehkuvoidetta meikin päällä vain korostamaan poskipäitä.

HD Eyeshadow Base -silmämeikinpohjustaja

Silmäluomien ihoa ja uurteita tasoittava pohjustusvoide. Voide on koostumukseltaan hieman kosteampaa, kuin kaikille tuttu Urban Deceyn Eyeshadow Primer Potion. Luokittelisin tämän NYXin silmämeikinpohjustajan hyvinkin samanlaiseksi, kuin Urban Decayn Anti-Aging -silmämeikinpohjustaja. Silmämeikinpohjustaja on pakattu applikaattoriseen hylsyyn.

Minua NYX ei pettänyt, mutta huomasin sen, että pohjustajan levittämisen ja tasoittamisen jälkeen voide kertyy heti luomivakoihin. Kun juuri ennen luomivärin levitystä tasoittaa uudestaan ja heti levittää luomivärin päälle, niin silmämeikki kyllä kestää. Tämä pohjustaja tarvitsee päälle puuterista luomiväriä kestääkseen.

En uskalla suositella aivan rasvoittuvimmille silmäluomille, mutta normaaleille ja erityisesti kuiville silmäluomille suosittelen. Tämä pohjustaja ei tuo kuivuutta ikävällä tavalla esiin.

Hinta: 12,90 € / 8 ml


Eyeshadow Base White

Tämä silmämeikinpohjustaja on yksi NYXin klassikoita. Sävyvaihtoehtoja tälle purkkiin pakatulle silmämeikinpohjustajalle löytyy tämä White, White Pearl ja Skin Tone.

Pohjustaja on hyvin paksua ja tiivistä voidetta, joka on hyvin pigmenttistä. Valkoinen pohjustus silmäluomilla antaa todella hyvän pohjan kirkkaiden värien käyttöön. Esimerkiksi keltainen on sellainen luomivärisävy, joka on hyvin vaikea saada näkymään kirkkaana. Sama on myös valkoisen luomivärin kanssa, joka usein jää hieman sinervän näköiseksi, jos sitä käyttää isommalla alueella, kuin sisänurkka ja kulmaluomi. Valkoinen pohjustaja auttaa siinä asiassa.

Tämän koostumuksen omaavien pohjustajien kanssa tulee olla huolellinen, että voide on riittävän ohuelti ja se on hyvin taputeltu silmäluomille. Liian paksu ja huolimattomasti tasoiteltu kerros saa luomivärin kerääntymään luomivakoon.

Suosittelen harrastajille ja ammattilaisille. Vasta-alkajille hieman liian haastava tuote.

Hinta: 12,90 € / 6 g

Ylhäällä HD Eyeshadow Base ja alhaalla Eyeshadow Base White.

Kuvasta näkee, kuinka keskellä kulkee alue, jossa ei ole pohjustajaa. Luomivärit näkyvät intensiivisempinä pohjustajan päälle käytettynä. Valkoinen pohjustaja kirkastaa sävyjä. Musta luomiväri muuttuu jonkun ajan päästä harmahtavammaksi valkoisen pohjustajan päällä. Tämä seikka kannattaa ottaa huomioon.

Lip Primer Deep Nude

Pohjustustuote huulille. Kätevästi kynään pakattu pohjustaja, joka tasoittaa huulten pintaa ja antaa huulimeikille kestoa. Huulimeikkien sävyt näkyvät kirkkaampina ja intensiivisempinä pohjustajan päällä. Toimii hieman rohtuneilla huulilla tasoittajana, mutta kovin rohtuneilla ei tämä pohjustaja riitä tasoittamaan huulten ihoa.

Pohjustaja levitetään huulille ensimmäisenä. Alla ei tulisi olla huulivoidettakaan. Tasoita hieman sormella pohjustajaa ja rajaa huulesi ja levitä huulipuna tai -kiilto.

Sävyvaihtoehtoja löytyy Nude ja Deep Nude.

Hinta: 10,90 € / 3 g

Olen levittänyt ylähuulelle pohjustajaa, joka on sävyltään Deep Nude. Kuten näkyy, niin Deep Nude ei ole tumma, vaikka nimi siihen viittaakin.

Tässä oli NYX-viikon aloitus. Huomenna jatketaan meikkipohjilla. Toivottavasti viihdytte NYX-viikon parissa.


HD Studio Photogenic Primer ja Eyeshadow Base itse ostettuja, muut Pretty.filtä saatuja.

Kommentit (39)

Tietysti! 🙂 Jos minulta kysytään, niin vastaan. 🙂

Harjoittelemalla oppii noiden geelien käytön. 🙂 Siinä mielessä vaha on helpompaa käyttää.

Kannattaa tosiaan käyttää niitä kosteuttavia seerumeja tehostamaan ihon kosteustasapainoa. Olen itse ainakin huomannut niiden tuovan paljon helpotusta. 🙂

Ihan aiheen vieresta, mutta pisti naurattamaan tuo etta kay miehillekin jos kalju kiiltaa, kun kaverini luuli aikoinaan, etta kaljut miehet ihan oikeasti kiillottelee niita kupoleitaan.. 😀

Kylla kaikilla mun tuntemilla miehilla se kuuppa kiiltaa ihan kiillottelemattakin (mm. taman samaisen tyton nykyinen seurustelukumppani), mutta nythan vasta alkoikin kiinnostaa, milla (ja miksi) niita kiillotetaan? 😀 Olen nahnyt taalla kylla usein sellaisia ”hiusharja kaljulle” hupilahjoja, mutta ne on tosiaan ihan vitsiksi tarkoitettuja.

Ihanko oikeasti vielä tänäkin päivänä? Sen tiesin, että ennen kyllä, mutta nykyään on toisenlaiset trendit kaljujenkin suhteen, niin oletin, ettei niitä enää kiillotella.

Kyllähän kaljuja kiillotetaan! T.Kampaajatäti 😉

Apua! 😀 Näen mielessäni kaljuaan kiillottelevan miehen. 😀

Jee, todella kiva postaussarja! Innolla odotan jatkoa 🙂

Kiva juttu! 🙂

Tämä on kiva teemaviikko 🙂 Olen itsekin löytänyt NYXin valikoimasta muutamia oikein hyviä tuotteita, jospa tämän teemaviikon jälkeen kokeilisin taas jotain uutta 🙂

Kiva kuulla! 🙂 Voihan se olla, että ilmenee uusia juttuja. 😉

NYX on minulle tuttu lähinnä ihanien huulimeikkien ja valtavan poskipunavalikoiman osalta. Tämän postauksen ansioista innostuin ainakin Angel Veilistä ja Lip Primerista!:)

Jooh! Niitäkin NYXillä riittää. Ja luomiväripaletteja. :O

Mulla on ollut yli kaksi vuotta käytössä tuo HD eyeshadow base ja oon tykännyt siitä tosi paljon. 🙂 oon kokeillut käyttää UDPPa mutta se jotenkin kuivattaa mun luomet ihan korpuiksi… tämä taas on hyvä mun luomille. 🙂

Alkoi noi muutkin NYXin pohjustukset kiinnostamaan, pitääkin testailla joskus. 🙂

Jep, UD on kuivakka ja se saa kuivat silmäluomet näyttämään aika pahalta. NYX taas tuntuu kostealta ja silottavalta. Kiva kun jaoit kokemuksesi. 🙂

Ooh, paljon mielenkiintoisia, uusia tuotteita! Erityisesti tuo heleyttävä meikinpohjustaja ja valkoinen luomivärinpohjustaja jäivät kummittelemaan 😉 Tästä tulee varmasti mukava teemaviikko 🙂

Kiva kuulla! 🙂 Valkoinen pohjustaja on loistava värikkäisiin silmämeikkeihin. 😉

Itselleni hieman tuntemattomampi sarja, joten jään innolla odottamaan postauksia. 🙂

Kiva kuulla Jonna! Nythän pääset aika hyvin tutustumaan brändiin. 😉 Ei minulla kaikkia NYXin miljoonaa tuottetta ole esittelyssä, mutta hyvin iso osa. 😉

Kosmetiikkahulluna, kauneusalalla työskentelevänä ja kauneusbloggarina ehkä vähän jopa nolottaakin myöntää, että en ole NYXin tuotteita koskaan kokeillut! 😀 Näistä tuotteista oli siis todella kiva lukea, kaikki mulle uusia. Täällä pysytään matkassa koko teemaviikko 😉 Valkoinen silmämeikinpohjustaja ja Angel Veil alkoivat jo houkuttelemaankin!

MS / Beauty Highlights

Heh, on minullakin monia brändejä, joita en ole kokeillut, mutta moni muu niistä hypettää. 😀

Hei täähän on kiva,en ookaan sen suuremmin perehtyny NYXin kosmetiikkaan! 🙂

No nyt pääset tutustumaan melko laajasti. 🙂

Oijoi, luen muutenkin jokaisen postauksesi, mutta tällä viikolla taidan varata koneen viereen paperia ja kynän.

Toivottavasti löytyy sellaisia juttuja, joita olet tarvinnut tai etsinyt. 🙂

Loistohomma että esittelet näitä NYXin tuotteita. Olisi pari kysymystä, mulla on haussa silmämeikinpohjustaja, ja oon tota HD Eyshadow basea katsellut ”sillä silmällä”. Mulla on hyvin vaalea iho, ja verisuonet kuultaa tosi näkyvästi silmäluomien ohuen ihon läpi. Mulla pysyy luomivärit yleensä varsin hyvin, koska ihoni on kuiva, mutta erityisesti haussa olis tuote, joka antais sen verran peittoa, ettei sinervä suoniverkko paistaisi niin rumasti näkyviin, etenkin jos käytän vaaleaa luomiväriä. Mitä tuotetta suosittelisit mulle? Vai kannattaisiko käyttää jotain peiteväriä tai meikkivoidetta luomilla ja miten estää niiden kasautuminen luomivakoon? Mulla on ollut käytössä Lumenen silmämeikinpohjustaja, mutta tuubi alkaa olla jo ties kuinka monta vuotta vanha, ja olis varmaan korkea aika hommata uusi. Toinen kysymys menee ehkä vähän asioiden edelle, kun huulimeikit varmasti saa vielä vuoronsa, mutta kysynpä nyt samalla, että voisitko suositella väritöntä huultenrajauskynää, mistä (mieluiten kohtuuhintaisesta mutta laadukkaasta) sarjasta sellainen löytyisi? Kiitos jo etukäteen 🙂

Eipä kestä! 🙂

Oikeastaan tuo Wonder Pencil ei aivan ole väritön, sillä se on vaaleampi, kuin monien huulet. Ihan väritön ei näy ollenkaan, mutta estää huulimeikin karkaamista hieman ja aavistuksen selkeyttää huulten rajaa. 🙂

Näitä kokonaisvaltaisia perehdytyksiä on kiehtovaa tehdä. Toki todella työläitä ja siksi näitä en montaa vuodessa edes jaksaisi. Silti itsellenikin todella informatiivista.

Kiitos paljon perusteellisesta vastauksesta 🙂
Tossa uudemmassa postauksessa vilahtikin tollainen väritön rajauskynä, jään siis innolla seuraamaan tulevia osia. Todella kiva että perehdytät konaiseen sarjaan kerralla, etenkin kun kyseessä on merkki joka ei ole ainakaan mulle kovin tuttu ennestään.

Tuo HD -pohjustaja ei ole peittävä, vaikkakin hyvä kuiville silmäluomille. Oletko kokeillut tuota purkissa olevaa pohjustajaa sävyssä Skin Tone? Se on ihan aavistuksen oranssiin taittava ja melko peittävä. Ei nyt ihan peitevärin tasoa, mutta antaa peittoa kuitenkin.
http://www.pretty.fi/valmistajat/nyx-cosmetics/nyx-cosmetics-eyeshadow-base-skin-tone-silmameikin-pohjustusaine.html#.VHNfCclLX3A

Peitevärit silmäluomilla saattavat kestää, mutta niiden kanssa pitää työstää vieläkin huolellisemmin se pohjustaja iholle ja itse suosin napakkaa sivellintä luomivärin levitykseen. Tällöin puuterinen luomiväri on napakasti kiinni ihossa. Jos hintavampaa haluaa, niin MACiltäkin löytyy ne voidemaiset luomivärit, jotka toisilla toimii pohjustajina ja niistä löytyy sävy, joka on ihonvärinen ja peittävä. Itse en pitänyt siitä ja annoin sen pois jo pari vuotta sitten.

Tuo huulten pohjustaja on oikeastaan samanlaista, kuin monet värittömät rajauskynät. Tuo kynän paksuus vain estää tekemästä ohutta rajausta vain huulten reunoille. IsaDoralla ja Artdecolla on värittömiä rajauskyniä. Niiden ideahan on selkeyttää huulten rajaa ja estää huulipunaa karkaamasta rajojej ulkopuolelle. Siksi tuo pohjustajakin toimii vastaavaan tarkoitukseen. 🙂

Tulipa kyllä taas kuin tilauksesta tämä postaus 🙂 kiitos paljon! Shine Killer lähtee heti tilaukseen, ja samoilla tulillahan tulisi tuo Lip Primer 😉

No niin! 🙂 Kiva! Muista sitten pieni annostelu ja lisää tarvittaessa. Työstä hyvin kasvoille, niin pysyy sitten meikkipohjakin hyvin kiinni kasvoilla koko päivän. 🙂

Tää oli tosi kiva, oonkin jo jonkin aikaa arponut tuon Shine killerin ja Pore fillerin välillä, joten oli mahtava kuulla niistä vielä vähän tarkemmin! 🙂 Innolla ootan jatkoa tälle postaussarjalle!! 🙂

Jep, meikki levittyy tasaisesti ja se ei vajoa ihohuokosiin, jos sellaiseen on taipuvainen. 😉

No totta, kyllähän sitä aina vähän taitaa liioitella ongelmia ;)) Mutta nyt kun oikein pohtii, niin tuo Pore Filler varmaan olisi kyllä se parempi valinta… Ainakin meikki levittyisi tasaisesti ja kiiltoahan voi aina kuitenkin fiksailla päivän mittaan. 🙂

Hmmm… ettet nyt olisi itsekriittinen ja liioittelisi mielessäsi? 😉 Me naiset ollaan siitä niin hauskoja ”otuksia”, että näemme itsessämme aina hirvittävän suuria virheitä. Niin minäkin näen itsessäni. 😉

Noilla perusteilla ottaisin sen Pore Fillerin. Se auttaa hieman meikin mattaisena pitämisessäkin… mutta kyllä tuo Shine Killer hieman täyttää niitä ihohuokosia. Kumpi on sinulle suurempi ”ongelma”?

Nokun en mä oikein tiedä vieläkään.. 😀 Iho kaipaa kyllä mattaisena pysymistä, kun se päivän mittaan tuppaa niin kiilteleen, mutta toisaalta kun nuo ihohuokosetkin on lautasen kokosia ja ne tarvii silikonipohjustajaa ”täytteeksi”.. :’)

Kumpi vaikutti enemmän sinun tuotteelta? Minun on tuo Pore Filler. 🙂 Kiva kuulla, että viikko kiinnostaa. 🙂

Ajattelin ensin ympätä kunkin kysymyksen ko tuotteita käsitteleviin postauksiin, mutta ehkä näin on helpompi:
Mitähän meikinpohjustajaa suosittelisit hilseilyyn taipuvaiselle iholle, ettei korostu hilseily?

Kummalla on mielestäsi ratkaisevampi merkitys meikin keston suhteen, pohjustajalla vai kiinnityssuihkeella?
Mulla yhdistelmä Lumenen CC + joku random irtopuuteri ei riitä pitää kasvoja hyvinä ilman korjailua Vaikka ihoni on kuiva, tuppaa meikkipohja kuitenkin rasvoittumaan päivän aikana, vaikka hilseilyäkin esiintyy. Veikkaan syynä olevan rasvaiset kosteusvoiteet, koska kevyemmät eivät taas riitä saamaa kiristävää tunnetta tai hilseilyä kuriin.
Minä en tykkää, jos iho jää nahkean tuntuiseksi vaan kaipaan lopputulokselta mattaista tuntumaa. Kuultoa luon sitten muilla keinoilla. Kuivuudesta huolimatta mustapäitä ja selvästi erottuvia ihohuokosia esiintyy T-alueella jonkun verran.
Toimiiko kiinnityssuihke yhtälailla myös mineraalipohjan kanssa?

Multa loppui juuri mun ”juhlameikkivoide” Lanomen Photogenic Lumessence – oiskohan NYXillä jotain hyvää korvaajaa? Haluan juhlameikkivoiteelta peittävyyttä, pysyvyyttä, tasaista pintaa.

Arvon nyt Jumbokynän (Milk) ja tän valkoisen silmämeikinpohjustajan välillä. Milk vetänee pidemmän korren, veikkaan olevan paremmin säilyvä kuin avonaisessa purkissa oleva voide. Onko näiden kestävyydessä/levittyvyydessä mielestäsi eroja?
Entä tuon jumbokynän ominaisuudet rajauksissa (jos hankkisi vaikka mustanakin tai muissa väreissä, joku kun mainitsi jumbokyniä olevan myös 6kpl pakkauksissa) – onko helppo ”smudgata”/lähteeköhän helposti leviämään?

Nyt en ihan muista, oliko sun kulmapaleteissa sellaista, joissa tulisi se kulmavaha mukana, mutta jos on, onko se mielestäsi toimivaa? Millaisella siveltimellä kulmavaha kannattaisi levittää?
Entä se automaattikulmakynä – toimiiko yksinään ja olisikohan siitä sellaiseksi pikameikkausvälineeksi, kun ei jaksa tuhrata siveltimien ja puuterimaisen värin kanssa?

Ugh olen puhunut so far.

Taitaa tätä menoa reissussa jäädä nähtävyydet katsomatta 😀

Tietysti! 🙂 Jos minulta kysytään, niin vastaan. 🙂

Harjoittelemalla oppii noiden geelien käytön. 🙂 Siinä mielessä vaha on helpompaa käyttää.

Kannattaa tosiaan käyttää niitä kosteuttavia seerumeja tehostamaan ihon kosteustasapainoa. Olen itse ainakin huomannut niiden tuovan paljon helpotusta. 🙂

Ihanaa, otit oikein aikaa vastaamiseen, kiitos!

Olen kulmiin käyttänyt vain Lumenen kynää ja puuterista väriä. Kerran kokeilin jotain sellaista geelimäistä, mutta se näytti hassulta kun ei levittynyt ja siitä lähtien on jäänyt pieni kammo kökkökulmakarvoihin ;D

On mulla seerumeitakin, mutta ei ilmeisesti mitään erityisen hyviä, kun ovat jääneet aika satunnaiselle käytölle. Tehokkaimmin nykyään tuntuu ihon kiristyksen lopettavan Dermosilin Extra-voiteen kroppaversio. 😀 Voisin toki käyttää kevyempää voidetta T-alueelle…

Uuh… Et päästä minua helpolla. 😀 Mahtavaa, laitat minut pieneen ristikuulusteluun. 🙂 Annathan anteeksi, jos olen epäselvä tai teen kirjoitusvirheitä? Nukuin viime yönä katkonaisesti vain 2 tuntia ja olen ollut tänään töissä, että järkännyt huomisia synttäreitä lapselleni. 🙂

Minä olen kokenut joko seerumit tai Lancômen seerumimaisen Visionnaire 1 minute blur -pohjustajan parhaimmaksi, mutta myös Clarinsin pohjustaja toimii. NYXiltä parhaiten tähän soveltuu Photo Loving Primereista se kirkas tai Angel Veil.

Pohjustajalla on enemmän merkitystä, koska se on aivan kasvojen ihon pinnalla. Ihon rasvoittuminen ja kosteus (hiki) ovat meikkipohjalle haastavimmat. Kiinnityssuihke on lisä sen meikkipohjan keston parantamiseen ja onkin enemmän ulkopuolelta tuleviea kuluttajia vastaan. Ihan kaikista olennaisinta on löytää itselleen parhaiten toimivat tuotteet ja käyttää niitä optimaalisesti. Jos iho rasvoittuu, niin siinä ei mikään meikkituote kestä koko päivää 100% samanlaisena, kuin juuri tuotteiden levityksen jälkeen. Vedenkestäväkin meikki on rasvaliukoinen. Jos meikkituotteet kestäisivät täydellisesti rasvaa, niin silloin niitä ei voisi puhdistaa iholta pois. 😉 Tällöin kyseessä olisi maali, joka kuivuu kovaksi kalvoksi ja liukenee spriillä tai vedellä (vedellä vain märkänä, ei enää kuivuttuaan).
Nyt tässä tuli mieleeni, että käytätkö seerumeja? Sinua saattaisi auttaa joku kosteuttava seerumi ja kosteuttava (kevyempi) kosteusvoide. Liian rasvainen kosteusvoide myös aiheuttaa epäpuhtauksia iholle.

Kiinnityssuihke on erinomainen puuterisien tuotteiden päälle. Se sulauttaa kerrokset yhteen ja tekee suojaavan kalvon kasvoille.

Voi kun en itse ole juuri tuota Lancômen meikkivoidetta koskaan kokeillut. 🙁 Olet kertonut, että sinulla on myös kuiva iho. Minusta NYXillä ei ole yhtä kosteuttavaa meikkivoidetta. Kaikista lähimpänä toiveitasi taitaisi olla tuo Invincible. Stay Matte But Not Flat -meikkivoidetta en suosittele sinulle. Mattaiset vain korostavat kuivaa ja pintakuivaa ihoa.

Suosittelen Jumbo -kynää mieluimmin, koska se on sinulle monikäyttöisempi. Voit sillä valkoisella kevyesti rajata alaluomen sisärajauksen, jos haluat ”suurentaa” silmiä. Käytän Jumbo -kynän alla erillistä silmämeikinpohjustajaa ja suosittelen sitä, jos yhtään silmäluomet ovat sellaiset, että ne rasvoittuvat. Lähtee helposti leviämään smudgetessa. Eli hyvin voi luoda smoky-meikkejä Jumbo-kynillä. Päälle sitten luomiväriä, niin kestää hyvin.

Kulmapaleteissa on vaha mukana. Vaha toimii kuten kulmavahat yleensä. Sillä saa karvoja ryhdikkäämmiksi ja ojennukseen. Ihan superliimana vaha ei toimi. Siihen suosittelen sitten kulmageelejä, joista niistäkään kaikki eivät ole huippupitäviä. Mun salaisuus on Grimasin Eyebrow Fix. Joskus asiakkaina on sellaisia, joilla on uskomattoman itsepäisiä kulmakarvoja. Eyebrow Fix kyllä liimaa ne ojennukseen. 😀 Tykkään levittää kulmavahat ja -liimat sellaisella maskaraharjalla. Toimii parhaiten mielestäni.

Auto-pen toimii yksinään tai puuterisen kanssa, mutta sillä voidaan tehdä ne nopeat ”en tänään jaksanut panostaa” -kulmat. 😀

Muista tosiaan sitten huilia reissussa ja pysähtyä nauttimaan hetkistä. 🙂

Toivottavasti vastasin kaikkiin kysymyksiisi. Jos en tai sinulle tulee lisäkysyttävää, niin hihkaise. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *