Luomivärit

NYX-viikko: silmämeikkituotteet

27.11.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

NYX-viikko onkin jo puolessa välissä. Tänään päästään tekemään pintaraapaisu silmämeikkituotteisiin.

NYXillä on aivan mielettömästi luomivärejä erilaisilla koostumuksilla. On luomivärikyniä, puuterisia luomivärejä eri kokoisissa ja tyylisissä paleissa, että ihan sinkkunappeina.

Jumbo Eye Pencil (sävy Milk)

Tämä voidemainen rajauskynä on ihan kulttimaineinen. Varmasti NYXin eniten myytyjä tuotteita, luulisin. Kynä on paksu ja lyhyt. Paksun, pehmeän ja voidemaisen koostumuksensa vuoksi kynä toimii myös silmämeikinpohjustajana. Alle kannattaa käyttää ihan silmämeikinpohjustusvoidetta, sen päälle ohut kerros Jumbo -kynää ja riittävän hyvä tasoittelu ennen puuterisien luomivärien käyttöä.Värit toistuvat joko hyvin vaaleina tai kirkkaina. Kynä soveltuu myös silmien alaluomen sisärajaukseen, jolloin silmistä saadaan luotua suuremman näköiset. Jumbo Eye Pencil -kynien voidemainen massa on hyvin pehmeää, jonka vuoksi kynät kannattaa aina laittaa hetkeksi pakastimeen tai jääkaappiin ennen teroittamista. Näin terä ei hajoa teroitusvaiheessa. Toiset tyhjentävät kynästä massan purkkiin, eli purkittavat Jumbo Eye Pencil -kynänsä.

En koe kynää luonnollisia silmämeikkejä suosivien tuotteeksi. Milk on enemmänkin dramaattisiin ja näyttäviin meikkauksiin. Siksi tämä varmasti löytyykin lukuisien meikkibloggaajien ja -vloggaajien meikkipusseista.

Hinta: 9,90 €

Two Timer Dual Ended Eye Liner (sävy Black)

Kaksipäinen rajauskynä, josta löytyy rajaustussi ja kieritettävä kajal. Loistava idea!

Tussin kärki on melko kapea ja joustava. Tämä ei raasta ja raavi silmäluomia. Koska kärki on joustava, sitä painamalla silmäluomea vasten, pystyy määrittelemään rajauksensa paksuutta.

Tussi ei ole vedenkestävä, mutta kestää ihan hyvin normaalissa käytössä. Ihan peruskestoltaan vesiliukoiseksi rajaustussiksi.

Tussilla saa hyvin skarpin rajauksen silmiin.

Kynän toisen pään kajal on kieritettävä, eli sitä ei tarvitse teroittaa. Kajal on melko pehmeä ja pigmenttinen.

Kajal tekee utuisemman ja pehmeämmän jäljen.

Aivan loistava kynä, sillä samasta kynästä löytyy kaksi vaihtoehtoa rajauksiin. Haluaako utuisen vai graafisen rajauksen? Pitääkö pehmeästä vai kovemmasta jäljestä? Paras heille, jotka pitävät molemmista ja tykkäävät vaihdella.

Hinta: 15,90 €

Lush Lashes XXL Mascara (sävy Black)

Lush Lashes maskaroita löytyy seitsemän eri versiota. Minä valitsin kokeiluuni tämän XXL -version, joka on volyymia ja nostoa tekevä maskara.

Lush Lashes maskarat ovat vesiliukoisia, mutta pienen kosteuden kestäviä, kuten pari kyyneltä tai hyvin kostea sää. En ole huomannut normaalia enempää alaluomelle tuhriintumista. Jos minulla on alaluomella meikkiä, niin tuhriintumista ei synny ja jos taas ei ole, niin illalla alkaa hieman tuhrua syntyä alaluomen ulkonurkkaan.

Harja on hyvin persoonallinen ja suuri! Valitsin juuri tuon suuren harjan vuoksi tämän maskaran testailuuni. Ne ovat aina haastavimpia käyttää, joten jos hallitsen suuren ja kömpelön harjan, niin muutkin versiot ovat sitten helppoja hallita.

XXL -maskaraa saa kerrostaa kolme kerrosta. Silti ripset jäävät hyvin siistiksi ja kärjistä kapeneviksi. Harja herkästi sotkee alaripsiä meikatessa, mutta ne voi hyvin pyyhkäistä vanupuikolla maskaran levityksen jälkeen.

Ihan ok maskara. Suuri harja vaatii harjoittelua, joten jos ostaisin Lush Lashes -maskaran, niin valitsisin jonkun muun version. Voluptuos tai Stacked näyttävät sellaisilta, jotka valitsisin.

Hinta: 10,90 €

Infinite Shadow Stick (sävy Sweet Pink)

Helmiäismäinen ja hohtava luomivärikynä. Sävyvaihtoehtoja löytyy paljon.

Kynää voidaan käyttää rajauksissa, luomivärinä tai jopa pohjustajana.

Koostumus ei ole yhtä pehmeä, kuin Jumbo-kynissä, mutta ei aivan kuivakaan. Luonnehtisin Infinite-kynät aavistuksen vahamaisiksi, kun Jumbo-kynät ovat voidemaisia.

Kynä tuntuu toimivan silmämeikinpohjustajanakin. Silmämeikkini ei rapissut tai karannut luomivakoon. Todella hyvä pysyvyys tuntui olevan.

Hinta: 15,90 €


Roll On Eye Shimmer (sävy Nude)

Tämä on upea ja ajankohtainen tuote näin pikkujouluaikaan. Todella shimmerinen ja näyttävä hohdeluomiväri. Erittäin hienojakoinen jauhe tulee helposti roll on -pakkauksesta. Sävy Nude soveltuu silmäluomille, kevyesti sipaistuna poskipäille, dekolteelle jne.

Luokittelisin tämän pigmentiksi, sillä se on koostumukseltaan irtonaista ja hyvin pigmenttistä. Upea!

Sävyvaihtoehtoja löytyy myös Salmon ja Onyx.

Hinta: 8,50 €

Matte Nude Shadow (sävy Leather and Lace)

Olen aina pitänyt NYXin mattaluomiväreistä. Ne eivät pöllyä, vaan ovat napakasti kasaan puristettuja. Ne eivät kuitenkaan ole hirvittävän kuivia. Pigmenttisyys on kohtuullisen hyvä.

Leather and Lace on vaaleanpunainen nude-sävy. Sopii hyvin minun meikkauksiini häivyttelyjen pehmennyksessä.

Minulle tulee näistä uudistuneista sinkkunappien pakkauksista mieleen eräs toinen yhdysvaltalainen brändi, joka on myös hyvin tunnettu blogien ja youtubettajien keskuudessa.

Hinta: 9,90 €

Vasemmalta: Matte Nude Shadow, sävy Leather and Lace, Roll On Eye Shimmer, sävy Nude ja Infite Shadow Stick, sävy Sweet Pink.


Love in Paris Eyeshadow Palette (sävy A La Mode)

Love in Paris -paleteista löytyy 9 luomvärisävyä. A La Mode, joka minulla on, sisältää neutraaleja sävyjä. Ihan minun tyylinen! Paletin 5 sävyä ovat mattaisia ja 4 helmiäismäisiä. On sävyt lämpöiseen, että viileään meikkiin, niin arkeen, kuin juhlaan. Paletista löytyy se vaalea highlight ja musta varjostuksiin. Lisäksi löytyy vaaleampia sävyjä varjostuksiin ja liikkuvalle luomelle, että myös häivytyksiin. Loistava sävymaailma!

Paleteista löytyy söpö yksityiskohta.

Luomivärit ovat pigmenttisiä, näillä saa aikaiseksi vaikka mitä. Valkoinen yllätti eniten pigmenttisyydellään. Kaikki sävyt näyttävät hyvältä luomilla ja niitä on helppo häivyttää, että tarvittaessa myös kerrostaa.

Ylhäällä vasemmalta: valkoinen – matta, viileä vaaleanruskea – matta, vaalea taupe – helmiäinen
Keskellä vasemmalta: vaalea hopea – helmiäinen, musta – matta, sinervämpi hopea – helmiäinen
Alhaalla vasemmalta: tummanruskea – matta, rusehtava harmaa – matta, todella tumma harmaa – helmiäinen

Hinta: 16,90 €

Love in Rio Eyeshadow Palette (sävy Segredos De Giselle)

Love in Rio -paletit sisältävät kolme luomiväriä. Segredos De Giselle sisältää kaksi vaaleaa ja yhden keskitumman sävyn. Kaikki kolme sävyä ovat helmiäismäisiä.

Kaikki kolme sävyä ovat pigmenttisiä ja kauniin hohtavia, mutta vaaleimmat sävyt eivät näy minun vaalean ihoni vuoksi kuvassa kovin hyvin. Luomiväreissä on hyvä levittyvyys ja niitä on helppo häivytellä.

Kuvassa minulla on liikkuvalla luomella paletin keskimmäistä, hyvin vaaleaa ja harmahtavaa nudea.

Hinta: 10,90 €

Tässä oli pieni otanta NYXin silmämeikkien maailmaan. Huomenna mennäänkin sitten huulimeikkeihin.

Pretty.fin NYX-valikoimaan ja sävyvaihtoehtoihin pääsee tutustumaan täällä.

Kuinkas monelta löytyy NYXin Jumbo Eye Pencil tai muita luomivärejä?

Jumbo Eye Pencil itse ostettu, muut Pretty.filtä saatuja.

Kommentit (17)

Pidän kovasti siitä siksikin, että se jotenkin heleyttää katsetta, kirkastaa sitä. Ja siihen voi yhdistää niin monia värejä. Taidanpa huomenna kouluun laittaa vaal.punaista luomiväriä ja yhdistää taupea siihen 🙂

Ostin viime keväänä tuon Love in Paris -paletin sävyssä Madeleines and Macaroons. Oon tykännyt kovasti, vaikka osaan sävyistä kaipaisinkin lisää pigmenttiä. Nättejä meikkejä sillä saa kuitenkin aikaiseksi 🙂

Anna kun arvaan… se keltainen, vaaleanpunainen ja persikkainen saisivat olla pigmenttisempiä? Menikö oikein? 🙂

Tuossa A La Modessa kaikki on pigmenttisiä, mutta siinä onkin sävyt sellaisia, jotka harvoin ovat millään merkillä heikkopigmenttisiä.

Ihana tuo Roll on Eye Shimmer!

Se on ihana! 😉 Hurahdin siihen. 😀

Kiitos jälleen hyvästä teemaviikon postauksesta 🙂 Jumbo-kyniä ostin viime talvena kuuden kynän paketin, josta myös tuo Milk löytyi. Olen tykännyt kynistä ihan tosi paljon. Pigmenttisiä ja hyvin levittyviä 🙂 Lisäksi minulla on muutama NYXin värikäs eyeliner, niistäkin olen tykännyt. Luomivärejä en ole kokeillut, mutta vaikuttaisivat hintaan nähden hyviltä. Ja tuo kaksipäinen eyeliner täytyy myös pitää mielessä, löytyyköhän sitä muissa väreissä kuin mustana? 🙂

Niitä kaksipäisiä kyniä ei ole muita värejä. Harmi! 🙁

Ne NYXin pigmentit ovat myös erinomaisia, mutta ne purkit on epäkäytännöllisiä. Laitoin ne vain sen vuoksi jakoon jokunen vuosi sitten. En tykkää purkeissa olevista irtopigmenteistä niiden hankalan käytön vuoksi, mutta ennen jaksoin leikkiä niiden kanssa. 😀

NYXin silmämeikkituotteet on kyllä sellainen mitä ehdottomasti halausin testata, aloittaen noista Jumbokynistä 😉

Kannattaa kokeilla. 😉

Ihania kaikki! 🙂 mulla on ollut tuo milk jumbokynä jo tovin ostoslistallani 🙂 olen semmoinen harakka, että iskin heti silmäni tuohon roll on- hohdeluomiväriin 🙂

Suosittelen lämpimästi tuota roll onia. 😉 Se on paljon näppärämpi käyttää, kuin purkitetut irtoluomivärit. On meinaan kimaltava ja hohtava. 😉

Ja taas oli paljon uutta ihmeteltävää, iso kiitos! 🙂 Tuo kaksipäinen rajauskynä vaikutti mielenkiintoiselta, nyt olen käyttänyt kajalkynää ja lineria rinnakkain, riippuen laitanko luomiväriä vai en (kiireaamuina rajaus on helpompi tehdä luomarin päälle kajalkynällä). Myös nuo luomivärikynät (jumbo ja shadow stick) vaikuttivat tosi mielenkiintoisilta.. 🙂

Kiva, että pidit postauksesta. 🙂 Totta, kajal on helpompi ja siitä tulee kestävämpi, kun sen tekee luomivärin päälle. 😉

Samaa mieltä Laran kanssa -Jumbokynää olis vähän niinkuin velvollisuus kokeilla, jo pelkän maineensa puolesta, ja NYXin luomivärit kiinnostaa kyllä muutenkin! 🙂

Joo, se vähän niinkun kuuluu kaikkien meikkiharrastajien yleissivistykseen. ;D

tuo vaal.pun. kynä oli kyllä niin kaunis ! Sweet pink suorastaan huutaa mun nimeä. En ois varmaan itse ostanut vaal.punaista luomiväriä, mutta kerran Sephorassa mukava ja ammattitaitoinen myyjä möi mulle vaal.punaisen luomivärin ja että se sopiikin hyvin mun vihreänruskeille silmille. Ihan turhaan olin sitä arastellut. Nyt mulla on tietysti monta erilaista vaal.punaista luomiväriä 🙂

Pidän kovasti siitä siksikin, että se jotenkin heleyttää katsetta, kirkastaa sitä. Ja siihen voi yhdistää niin monia värejä. Taidanpa huomenna kouluun laittaa vaal.punaista luomiväriä ja yhdistää taupea siihen 🙂

Oi, unohdin vastata sinulle.

Tuo vaaleanpunainen on sievä. 🙂 Minäkään en ollut vaaleanpunaisen perään vielä jokunen vuosi sitten. Vaaleanpunainen sopii lähes kaikille ja meikkiin voi lisäksi käyttää violettia, ruskeaa, taupea, harmaata, mustaa jne. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *