Glitz & Glamin historian ensimmäinen kirpputori aukeaa tänään klo 16.00. Kirjoitan hieman ohjeita käytännön syistä, jotta shoppailu olisi ostajille sujuvampaa ja minulle myyjänä selkeää. 😉

Koska tämä on Glitz & Glamin ensimmäinen kirppis, niin en yhtään tiedä minkälainen kuhina täällä käy, mutta otan nyt kuitenkin varman päälle ja kirjoitan ohjeistusta.

– Voit googlettaa swatch-kuvia tuotteista ja nähdä sillä tavoin minkälaisista väreistä ja koostumuksista on kyse. Muutamassa on linkki tai suora kuva swatchiin omista kuvistani.

– Halutessasi ostaa jotain kirjoita kommentteihin mitä haluat ostaa ja oma SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI!!! Julkaisen kommentit ja otan hetken päästä yhteyttä sähköpostitse sinuun. Poistan sähköpostiosoitteesi kommenttiboksista kun olen ottanut yhteyttä sinuun.

– Nopeimmat syövät hitaat, eli se joka ehtii ensin saa tuotteet.

– Maksu tulee suorittaa tililleni mahdollisimman pian. (annan tilinumeroni sähköpostitse) Kun rahat näkyvät tililläni, alan pakkaamaan ostoksiasi.

– Postitan ostokset maanantaina JOS maksu näkyy tililläni siihen mennessä.

– Lähetän ostokset postin kautta 2. luokassa joko kirjeenä tai maksikirjeenä riippuen ostoksien painosta ja koosta.

– En ota vastuuta mahdollisista postinkuljetuksissa aiheutuneista vaurioista, MUTTA pakkaan ostoksenne erittäin hyvin, jotta kaikki saisivat ostoksensa ehjänä perille. 🙂

– Myytävien tuotteiden päälle tulee vielä postikulut, koska en halunnut sisällyttää postikuluja hintoihin, sillä kynsilakat ovat pakostakin maksikirjeenä lähetettäviä, mutta jos joku ostaa vain pieniä ja kevyitä tuotteita, niin ne kulkevat kirjeinäkin, eli edullisemmin. Minusta on selkeämpää, että lasken jokaiselle postikulut erikseen. Ilmoitan yhteydenotossani maksettavan summan, jossa on mukana postikulut.

ESIMERKKEJÄ postikuluista, jotka tulevat ostoksienne hinnan päälle:

1-3 kynsilakkaa 3,00 €
4-6 kynsilakkaa 4,30 €

4 huulikiiltoa 0,75 €
Kaikki kuvalaatat 0,75 €

2 kynsilakkaa, 1 huulikiilto ja 1 luomiväri 3,00 €

Hinnat katsottu postin omilta sivuilta.

Olikohan siinä kaikki? Hope so… 😀

Toivottavasti löydätte mukavia juttuja ja minun kaappien ja laatikoiden painolasti hieman keventyisi. ;D

X