Ihonhoito

Oslo Skin Lab käyttökokemukset ja ihoanalyysitulokset

14.3.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Mainos / Oslo Skin Lab

Tammikuussa pohdin omia ikääntymisen merkkejäni – olemassa olevia ja tulevia. Kerroin myös Oslo Skin Lab -kollageenijauheesta, jolla on tutkitusti saavutettu hyviä tuloksia ikääntymisen merkkeihin.

Ikääntyessä ihon kollageenin määrä heikkenee, jonka seurauksena iholle syntyy ikääntymisen merkit. Oslo Skin Lab Anti-Wrinkle Collagen on kollageenivalmiste lisäämään ihon kollageenia, joka häivyttää ikääntymisen merkkejä, eli ryppyjä ja velttoa ihoa sekä ennaltaehkäisee näitä merkkejä.

Olen testannut Oslo Skin Lab -kollageenijauhetta parin kuukauden ajan. Jauhe on siitä kiva, että sen voi sekoittaa kylmään tai kuumaan juomaan tai ruokaan. Suosin ihan kylmää vettä, koska Oslo Skin Lab ei maistu miltään. Aluksi vesi muuttuu sameaksi, mutta kirkastuu muutamassa minuutissa. Tykkään odottaa sen muutaman minuutin ja juoda kollageenijuoman kirkkaana.

Yhdessä jauhepussissa on 2,5 grammaa hydrolysoitua kollageenijauhetta, josta 2,3 grammaa kollageenipeptidejä. Valmiste ei sisällä täyteaineita, vaan runsaasti sitä, jolla ihoa voidaan sisäisesti hoitaa ja ennaltaehkäistä voimakkaita ikääntymisen merkkejä.

Olen lukenut kollageenin olevan liian suurikokoista, jotta elimistö voisi hyödyntää sitä rakenneaineena. Oslo Skin Lab Anti-Wrinkle Collagen on hydrolysoitua kollageenia, joka on pilkottu niin pieneksi ja oikeaan muotoon, jotta elimistö voi hyödyntää sitä. Nämä pilkotut kollageenipeptidit vilkastuttavat ihon kollageenituotantoa ja vähentävät kollageenisäikeiden haurastumista, joka vääjäämättä tapahtuu ikääntyessä. Kollageenipeptidillä saadaan hidastettua tuota prosessia sekä hieman buustattua ihon kollageenituotantoa.

Olen lukenut, että C-vitamiini on äärimmäisen hyvä tuki kollageenituotteiden rinnalle. Jos haluaa kaiken hyödyn Oslo Skin Lab Anti-Wrinkle Collagenistaan, kannattaa huolehtia riittävästä C-vitamiinin saannista. Jotta elimistömme voisi rakentaa kollageenia, se tarvitsee myös C-vitamiinia.

OMA ANALYYSINI FIILISPOHJALTA

Aluksi tuntui haastavalta muistaa juoda joka päivä lasillinen kollageenivalmistetta. Testausjakson alussa unohdinkin sen muutamana päivänä, koska juoma ei ollut osana päivittäisiä rutiinejani. Kun muutin kollageenijuoman ottamisen iltarutiiniksi, ei unohduksia enää sattunut ja muutaman viikon jälkeen Oslo Skin Lab oli osa päivittäisiä rutiinejani. Vähän sama kuin hampaiden pesu tai hiusten harjaus – sen vain muistaa tehdä.

Ensimmäisen kuukauden aikana en huomannut mitään. Toisen kuukauden aikana rekisteröin sen seikan, että kovista pakkasista huolimatta en enää ollutkaan niin järjettömän kuivaihoinen. Tämä on ollut haastava talvi. Selvisin tästä talvesta ”ehjin nahoin”. On mahdotonta tehdä johtopäätelmää, että onko syynä hyvät ihonhoitotuotteet, Oslo Skin Lab -kollageenijauhe vai kenties nämä yhdessä? Uskoisin, että molemmat. Oslo Skin Lab -kollageenijauhe on yksi osanen ihonhoitoa, sillä ei ole tarkoitus korvata ihonhoitotuotteita, vaan tuoda oman lisänsä ihonhoitoon. Iho on tuntunut jotenkin elastisemmalta, vaikka talvi on ollut rankka iholle.

Yksi merkittävin muutos on kuitenkin ollut se, että minulla ei ole ollut kuukauteen pahoja painaumia kasvoilla aamuisin. Ei ole ollut nenänvarren vieressä pitkää pystyviivaa eikä tyynynkuvaa poskessa.

IHOANALYYSI LAITTEEN MITTAUKSELLA

Olen ollut todella innoissani tästä yhteistyöstä Oslo Skin Labin kanssa. Tähän kuului VISIA -ihoanalyysissä käynti Oslo Skin Lab -kollageenivalmisteen testauksen aloittaessa sekä noin parin kuukauden käytön jälkeen. On ollut huikeaa nähdä oman ihonsa alle. Palataan joskus näihin muihin seikkoihin VISIA -ihoanalyysistä, ja puhutaan tällä kertaa ryppyjen muutoksesta. Siitä johon Oslo Skin Lab on luvannut vaikuttaa ja on vaikuttanut.

VISIA -ihoanalyysissä laite kuvaa ihon ja sillä nähdään sinnekin, minne paljaalla silmällä ei voida nähdä. Kuvissa näkyvä arvo kertoo suhteesta samanikäisiin, samaa sukupuolta oleviin sekä samaan ihotyyppiin. Mitä korkeampi lukema, sen parempi.

RYPPYARVOT ENNEN JA JÄLKEEN

18.1.2018 minun ryppyarvoni oli 50% ja 7.3.2018 ryppyarvoni oli 57%. Tämä tarkoittaa analyysissä sitä, että minulla on nyt 7 yksikköä parempi arvo kuin kaksi kuukautta sitten. Matemaattisesti laskettuna kahden kuukauden Oslo Skin Lab Anti-Wrinkle Collagenin käyttö vähensi ryppyjäni 14%. Tammikuussa olen ryppyineni ollut täysin ikäiseni tasolla ja kaksi kuukautta myöhemmin hieman paremmalla puolella. Minusta otettiin myös sivuprofiilikuva, mutta se antoi niinkin huikean ryppylukeman kun 86%. Sivuprofiiliskannauksessa ilmeisesti laite ei saa skannattua otsaryppyjä, jotka ovat se minun ”ongelmallisin” alueeni. Siksi edestä otettu skannaus on kohdallani totuudenmukaisempi tässä ryppyasiassa. Huomautan vielä, että tammikuussa ei ollut kovia pakkasia ja muutenkin talvi vasta alkanut. Maaliskuussa oli jo pidempi pakkauskausi ja talvea eletty.

Mietin vain tuota jo parissa kuukaudessa tapahtunutta muutosta. Aika huikeaa! En usko kenenkään muun huomaavan tällaista muutosta, mutta kyllä itse olen katsonut, että otsan uurteet eivät tule niin voimakkaasti esiin meikkivoiteen levityksen jälkeen. On kuitenkin hienoa nähdä, että kyseessä ei ole pelkästään oma fiilis, vaan muutostakin on. Pidemmällä aikavälillä varmasti vielä muutos jatkuu, mutta kyllä se jossain vaiheessa tyssää. Uskon Oslo Skin Lab Anti-Wrinkle Collagen -valmisteen jatkavan ennaltaehkäisyä sen jälkeen.

Oslo Skin Lab Anti-Wrinkle Collagen on tehnyt vaikuttavia tuloksia muillakin. Vaikka olin etukäteen katsellut muiden tuloksia, olin skeptinen. Sanotaanko näin, että toiveikas, mutta vähän skeptinen. En jaksa uskoa, että sattumalta meillä jokaisella on kollageenivalmisteen testauksen jälkeen rypyt vähentyneet VISIA -ihoanalyysin tuloksissa. Ilmeisesti ainakin riittävän pieneksi pilkotulla kollageenilla ja riittävän suurella annostuksella voi saada tuloksia, jotka eivät perustu pelkästään omaan fiilikseen. Uskottava se on!

Varmasti moni nyt miettii, että tilaanko minä tätä jatkossa? Ostaisinko kaupallisen yhteistyön jälkeen testaamaani tuotetta? Vastaukseni on, että tilasin jo!

Tilauksen pääset tekemään täällä.

Mitä parhainta päivää kaikille!

Kommentit (15)

Onpa kallista samaa collageenia saa 6 euro /kk
Katsokaa internet saksalaiset firmat luotettavia.

Katselin otsikon perusteella, että kuulostaapa taas hölynpölyltä. Pikaisella haulla, löysin firman teettämän tutkimuksen abstraktin, jossa tilastollisesti merkitseviä tuloksia kyllä lupailevat. Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka luotettavia ryppyjen kuvantamis/mittaamismenetelmät ovat. Tutkimusartikkeliin ei abstraktia lukuunottamatta ollut avointa pääsyä. Kasvoistasi otetut kuvat ainakin näyttävät mielenkiintoisilta 🙂

Vakuuttavampi näyttö ryppyjen vähentämisessä taitaa kuitenkin edelleen löytyä tretinoiini-voiteesta. Harmi, kun samalla kuivattaa ihoa etenkin alkuun kovasti.

Nyt heitit niin vaikean retorisen kysymyksen, että en pysty vastaamaan, että kuinka luotettavia mittausmenetelmät tutkimuksissa ovat olleet.

Mielenkiinnosta kysyn, että saako lääkärin määräämiä tretinoiinivoiteita ikääntymisen merkkeihin?

Tretinoiinia käytetään aknen ja myös aurinkokeratoosin hoitoon, ryppyjen hoito ei tietysti ole sairauden hoitoa, joten riippuu varmaan lääkäristä, ja onko jotain ns. oikeaa syytä käyttää tretinoiinivoidetta. Toki jos odottelee iän ja aurinkoaltistusten myötä tulevia ihovaurioita eli aurinkokeratooseja, niin siinä vaiheessa ainakin saa reseptin 🙂

Kiitos vastauksesta! 🙂 Tosiaan tiedän, että aknen hoitoon sitä määrätään, mutta tuo aurinkokeratoosin hoitoon olikin uusi tieto. Juuri tuo kun ikääntymisen merkit on täysin luonnollinen asia, niin olen olettanut, että lääkärit eivät kirjoita reseptiä ns. ”turhamaisempiin” syihin.

Mä olen käyttänyt loppusyksystä saakka säännöllisen epäsäännöllisesti kollageenia ja olen huomannut, että selvisin minäkin talvesta ehjin nahoin 🙂 Iho on ollut oikeastaan koko ajan aika pehmoinen! Ryppyihin en osaa sanoa miten olisi itselläni vaikuttanut mutta tosiaankin, iho on tuntunut olevan paljon kosteampi.

Kiva kuulla, että sinullakin on hyviä kokemuksia. 🙂 Just tuo, että iho ei ole niin kuiva. Se taas tietenkin pitää ihoa myös kimmoisampana ja sitä kautta sileämpänä. 🙂

No mulla itseasiassa on ollut myös parempi iho tänä talvena, mutta en ole käyttänyt mitään kollageenejä sun muita. Ruokavaliossa on kyllä ollut isokin muutos viimeisen vuoden aikana kun viime vuoden helmikuussa aloitin ruokaremppaa.
Eli nyt kysyisinkin: eikö sulla mennyt vähän ruokailut taas plörinäksi tossa yhdessä kohtaa ja olet taas tänä vuonna koittanut saada sitä paremmalle mallille? Sokerihan vaikuttaa hirmuisesti ihon kuntoon, niin voisko olla mahdollista, että se suurin syy löytyis kuitenkin sieltä sapuskan suunnalta? Edelleen mua epäilyttää nää suun kautta otettavat valmisteet kun vatsahappojen pitäis tuhota kollageeni vatsalaukusta ennenkuin se pääsee imeytymään.

Minäkin muuten luulin, että kollageeni menisi muka suoraan ihoon. Se ei kuitenkaan toimi niin, vaan ne kollageenipeptidit kiihdyttävät omaa kehoa tuottamaan kollageenia. Siksi sen pitää olla tiettyyn kokoon ja muotoon saatua. Muuten tuhoutuu vatsalaukussa, eikä hyötyä synny. 🙂 Oma tietämys tukeutuu tutkimustuloksiin, joista olen lukenut.

Ravinto ja elintavat ovat kaiken a ja o. En usko, että vielä vuosikymmeniin tai ikinä mikään teknologia pystyy niitä korvaamaan. Kun katselen vuodentakaisia meikkikuviani, niin niistä näkee sen väsymyksen ja stressin ihossa. Remppa muutti ihoa. Voinko sanoa, että olen nykyään kirkkaampi? 😀 Mutta en ihan kaikkea voi laittaa elämäntaparempan piikkiin tässä testauksessa. Siinäkään ei hetkessä synny muutokset hyvässä tai pahassa. Tammikuun alussa olin tsempannut, sitten taas rämmittiin ja helmikuun lopulla taas sain tsempattua. Eli ravinnon puolesta ei tällä kertaa selity, vaikka olen täysin varma, että ravinto ja elintavat ovat ne kaikista tärkeimmät pitkällä tähtäimellä ihan kaikkeen kehossamme.

No huh, nyt on sanottava että pitää varmaan heti suunnata tilaamaan boksi – ihan uskomattoman hyvä hinta näille tuotteille (ja boksi jo itsessään on niin kaunis!). Kiitos esittelystä! 🙂

Nämä ovat. Olen kyllä tiennyt, että Lookfantastic boxit ovat hienoja, mutta kun sen saa omiin käpäliinsä, niin oikein konkretisoituu se niiden hienous.

Mielenkiintoiselta kuulostaa. Itseäni tässä askarruttaa mistä kollageeni on peräisin? Naudasta? Hmm……laittaa kyllä mietityttämään. Itse en käytä esim liivatetta mikä on peräisin naudasta. Hullunlehmän tauti on kyllä tuoreessa muistissa. Tuote on siis mielenkiintoinen, mutta en itse tätä uskaltaisi kokeilla ainakaan parempaa tietämystä.

Oslo Skin Lab on lukemani mukaan naudasta. On olemassa kalakollageenivalmisteitakin. Muistan itsekin hullun lehmän taudin. Itselläni elämä on jatkunut. Syön karkkeja, teen tuorejuustokakkuja jne. Itse en koe nautaperäistä liivatetta tmv. minulle suurimpana uhkana. Olen monessakin asiassa miettinyt, että jos ryhdyn välttämään jotain tällaisista syistä, on se loputon suo. Yritän tasapainoilla kultaisella keskitiellä. 🙂 Eihän tästä elämästä kuitenkaan selviä hengissä, mutta olisihan se kiva, että elämä kestäisi mahdollisimman pitkään. Liikaa en kuitenkaan halua huolehtia.

Hei!
Pakko kysyä että mistä tuo metsänvihreä paita on?

Muutama viikko sitten ostin Vilasta. 🙂

Onpa kallista samaa collageenia saa 6 euro /kk
Katsokaa internet saksalaiset firmat luotettavia.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *