Glitz & Glam

Ostoslistani Tallinnaan

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tässä on enää alta pari viikkoa Tallinnan reissuuni. Onkin siis aika vähän suunnitella, että mitäs tarpeellisia ja tarpeettomia hankintoja tekisi.

3365440266711_Forever-Youth-Liberator-Eye-Zone-Serum_01

Yves Saint Laurent Forever Youth Liberator Eye Zone Serum

Sain YSL-ostoksien yhteydessä kylkiäisiä ja näytteitä, kuten tämän seerumin näytepusseja. Ihastuin kovasti tähän silmänympärysseerumiin, joten päätin, että loppukesän Tallinnan reissulta sitten ostan ihan täysikokoisen pullon. Sain tosiaan viisi näytepussia tätä seerumia ja viimeinen näytepussi loppui viime viikolla. Hitsin pitkään riittivät, sillä annoin niistä yhden äidilleni ja silti neljä pussia riitti pariksi kuukaudeksi. Tämä täysikokoinen (veikkaan 15 ml:n kokoiseksi) riittää varmasti vuodeksi. Hintaa tällä varmasti on, sillä maissa seerumi maksaa noin 80 euroa. Laivalla vähän huokeampi, joten siksi kituutan nyt sinne elokuun puolelle ilman tätä sy-seerumia.

3365440340138_1_mascara-volume-effet-faux-cils-babydoll_Alt1

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Baby Doll

Tämä on vanha tuttu, jota minulla on ollut ennenkin. Sain kylkiäisissä Baby Dollin näytemaskaran ja havahduin siihen miten hyvä se olikaan. Olin jo aivan unohtanut, miten hyvä maskara tämä on. Päätin, että on aika ostaa uusi. Olen tästä maskarasta postannut reilu pari vuotta sitten. Postaukseni tästä Baby Doll -maskarasta löytyy täältä.

el_sku_YW8P07_558x768_0

Estée Lauder Double Wear Brush-On Glow BB

Valokynät alkavat vedellä viimeisiään, joten olisi aika hankkia uusi. Haluaisin kokeilla tätä Estée Lauderin valokynää. Jotenkin tuo BB antaa minulle fiiliksen, että tässä valokynässä olisi kevyesti peittokykyäkin. Suosikkini on ollut YSL:n Touche Eclat, mutta kahden valokynän jälkeen tekee mieli kokeilla toista merkkiä. Dior on myös testattu, joten jospa tämä Estée Lauder seuraavaksi.

guerlain

Guerlain Metéorites Perles Light-Diffusing Perfecting Primer

Hullaannuin meteoriiteistä ja rakastan primereita. Siksipä tämä olisi aivan luonnollinen ostos minulle. Olen tätä meteoriitti -primeriä syynäillyt jo pitkään.

terracotta

Guerlain Terracotta Joni Teint Beautifying Foundation Sun-Kissed, Healthy Glow

Hullaannuin myös Guerlainin aurinkopuuteriin ja meteoriittimeikkivoiteeseen. Terracotta -meikkivoide olisi niin ihana.Tämä tuoksuu varmasti Terracotalle… aaaah… se tuoksu on niin ihana! En tätä kauaa ehtisi käyttää, sillä kesä alkaa kohta olla lopuillaan, mutta eiköhän tämäkin säily seuraavaan kevääseen asti?

pressed_powder_L

Sensai Cellular Performance Pressed Powder

Tätä Sensain kivipuuteria niin haluaisin. En tiedä raaskinko ostaa tätä, sillä maissa mokoma maksaa yli 80 euroa! Vaikka laivalla hinnat ovat edullisemmat, niin veikkaan, että tälle kivipuuterille edelleen jää hintaa. Testasin kivipuuterin Sensain bloggaajaillassa ja aaah… niin ihanan kevyt, läpikuultava, heleyttävä ja ja ja…. Unelma!

Siinä oli ne mitä laivalta haluaisin. En noita kaikkia kyllä kerralla tule ostamaan. Mutta varmasti muutaman.

Tallinnassa yritän päästä käymään I.L.U.:ssa ja Kaubamajassa aivan varmasti käyn.

primerirasvoittuvalleiholle4

Pupa Milano Professionals BB Cream + Primer

Tämän BB-voiteen ostin Tallinnasta viime kesänä. Koska tätä ei myydä Suomessa, niin on pakko ostaa uusi tuubi ensi kesää varten. Alkaa vedellä jo viimesiään tämä minun yksilöni. Olen tätä suitsutellut useaan otteeseen. Uskomattoman hyvä primerina, mutta menee kevyesti peittävänä BB-voiteenakin. Tosin tämä vaatii alleen kunnon kosteuttajat. Vaikka tuubin kyljessä väitetään, että kosteuttava, niin pah! Tämä BB-voide kuivattaa, mutta pitää meikin kuosissa hellesäälläkin ja estää kiiltoa. Mahtava tuote, eikä maksa kuin 14,90-16,90 €. Olen tästä kirjoittanut viime kesänä. Postaukseni löytyy täältä.

mac_sku_MNMK01_640x600_0

Kaubamajassa on MAC. Ajattelin, että voisin ostaa jonkun uuden siveltimen MACilta.

mac_sku_M87501_640x600_0

En oikein tiedä minkä haluaisin seuraavaksi, mutta hieman nuo kasvosiveltimet houkuttelevat, että myös kaikki voidemaisen luomivärin työstämiseen tarkoitetut. Saa nähdä ostanko jonkun uuden vai ostanko esimerkiksi toisen 159 tai 239 -siveltimen?

Shopping-List--300x250

Että sellaista ostoslistaa olen miettinyt reissulleni. Toki teen heräteostoksia ja kaikkia näitä ostoslistani tuotteita en tule reissulta ostamaan. Mutta on ihan hyvä miettiä näitä etukäteen, kun en ikinä sitten kaupoilla ja tax freessä muista mitä minun on pitänyt ostaa kokeiluun? Sitten ostan jotain sellaista, jota en tarvitsisi välttämättä. Esittelen sitten reissuni jälkeen, että mitä tuli shoppailtua. Saa nähdä kuinka erilaiset ne ostokset ovat, tähän ostoslistaani verrattuna. 😉

Kaikki must have -vinkit otetaan vastaan. Erityisesti The Balmin suosituksia olisi kiva kuulla. Se kun löytyy nykyään Kaubamajasta. Viime vuonna pyörin The Balmin hyllyllä, mutta mitään en sitten osannut ostaa. Onko jotain erityistä, mitä siltä kannattaa kokeilla?

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X