Glitz & Glam

Överiä pitkästä aikaan :D

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tein pitkästä aikaan yliampuvaa meikkiä, koska halusin kokeilla uusia Grimasin tekoripsiä, jotka kävin ostamassa Kouvolan Korjalassa sijaitsevasta Grimasin myymälästä. Tarttu sieltä muutamat muutkin ripset, tekoveret ja meikkivoiteet mukaan. 😉 Mutta niistä sitten joskus myöhemmin… Nyt tulee kuvia paljon vähän joka kulmasta. ;D Tukkani on ihan kauhea, mutta en jaksanut laittaa sitä kuvia varten… sorry. 🙁

Meikkipohjissa NYXin HD Primer ja Liquid Foundation Ivory.

Poskipäillä korostuksena NYXin Highlight. Varjostuksissa NYXin Latte ja poskipunana NYXin Plummy.

 Kulmat NYXin Eyebrown Cake Powder Ash. Huulet on rajattu NYXin Long Lip Pencil Mauve ja huulilla NYXin Girls Round Lip Gloss Mauve.

Silmämeikinpohjustajana Urban Decay Primer Potion.

Kulmaluulla NYXin Single Eyeshadow Matte White. Liikkuvalla luomella ja aavistus alaluomen sisäkulmassa W7 NEON paletin pinkkiä. Luomivaossa Make Up Storen Pollution, eli matta musta. Mustan päällä luomivaossa ja varjostuksessa, että myös alaluomella Urban Decay Preen paletin Flash.
 

Mustat rajaukset geelilinerilla ja valkoiset rajaukset sisänurkassa, ulkonurkassa ja alaluomen sisärajauksessa on tehty NYXin Jumbo Pencil Milkillä.

Musta-violetit tekoripset ovat Grimasin. Ah, että mä rrrrrakastan hulluja ripsiä!!! 😛

Laitan linkkeinä mistä Suomesta saa tässä meikissä käytettyjä tuotteita…
Urban Decay Preen paletti, NYXin meikkejäW7 NEON paletti ja Grimasin tekoripset 285 XL

Tuon Urban Decay Preen paletin Flash ja W7 NEON paletin pinkin voisi yhdistää kyllä normaalimman näköiseen meikkiin kauniisti. Ne kaksi sopivat yhteen hyvin. 😉 Taidankin kokeilla joku päivä…

X