Eilen bongasin yhdestä lempiblogistani hauskan tunnustuspostauksen. Miten niin liikaa? -blogin Elisa teki hauskoja tunnustuksia hänen huonoista puolista kauneusbloggaajana. Hän haastoi muitakin kauneusbloggaajia tekemään omansa ja minähän tartun tähän heti. Minulla ei ole samoja tunnustuksia kuin Elisalla ja olen muutamissa hänen paheissaan uskollisempi. Eli puhdistan kasvoja orjallisesti, hoidan hiuksiani ja kosteutan kasvojani, mutta… kyllä minullakin on tunnustuksia joita häpeän. ;D

Olen talviaikaan laiska ajelemaan ihokarvojani

Olin vielä muutama vuosi takaperin erittäin, erittäin tunnollinen ja ajelin sääret, kainalot ja bikinialueen vähintään kerran viikossa. Se oli aikaan ennen lasta. Nykyää menee talviaikaan jopa kuukausi joskus. :O Syitä tähän on tietysti se, että olen laiska ja talviaikaan ei sääret ja kainalot ole esillä. Bikinialueita ei ikinä näe kuin mieheni ja pitkän parisuhteen vuoksi rakkauselämä ei enää ole ihan yhtä spontaania ja kiihkeää kuin ennen vanhaa. Lapsi, kiireet ja työasiat ovat vaikuttaneet asiaan, sillä kalenterista voidaankin katsoa meille sopiva päivä ja minä voinkin sitten valmistautua pöheikköjen niittämisellä. 😀 Noh, nyt tulee kesä ja muutun taas aktiivisemmaksi karvojen niittämisen kanssa. Onneksi minulla ei ole hurjan tummaa, paksua ja karheaa karvoitusta ja kasvukin on suht hidasta.

Puristelen finnejä ja muita epäpuhtauksia

Tiedän, että niitä ei saa puristella, mutta minulla on ihan pakkomielle iltaisin puristella kaikenlaisia paiseita kasvoista. Minä saan ihan kiksit siitä kun saan ”lojautettua” jonkun paiseen naamastani. 😀 Voi apua miten häpeänkään tunnustaa tämän, mutta tiedän lukemattomien naisien rakastavan finnien puristelua. 😀 Jos en tietäisi miten paljon teitä kanssasisariani on, niin en uskaltaisi tunnustaa tätä.
Kun minulta kysytään neuvoja ihonhoitoon liittyvissä asioissa, niin aina kiellän finneihin koskemisen! 😀 Eli tehkää kuten sanon, älkää kuten minä teen. 😉

Syön epäsäännöllisesti ja en liiku juuri mitään tällä hetkellä

Nykyään minulla on niinkin terveellinen tapa, että syön vasta illalla yhden tai kaksi kertaa. Eli menen koko päivän aamusta iltaan pelkän kahvin voimalla. Joskus syön jotain hätäisesti, mutta en kunnollista aamiaista, lounasta ja välipalaa.
En löydä aikaa liikunnalle. Ennen vanhaan harrastin epäsäännöllisen säännöllisesti lenkkeilyä, pyöräilyä, sulkapalloa ja sitten kaikenlaisia Bodypumppeja, Spinningejä, Pilatesia ja Core Trainingeja… nykyää olen vapaalla sohvaperuna.

Olen menettänyt lapsenuskoisuuden kosmetiikkaan

Näin on varmasti käynyt monelle. En enää usko, että jossain odottaisi jokin taika-aine, joka olisi täydellinen. Maailma on täynnä hyviä kosmetiikkatuotteita, mutta ei ole olemassa täydellistä. Ei sellaisia kuin jokaisen tuotteen mainospuheet lupaa… sellaisia ei vain ole. Ja se joku mikä toimii ja sopii minulle, ei ehkä sovi toiselle. Paljon on myös kiinni omissa odotuksissa, tottumuksissa ja myös niissä taidoissa käyttää niitä.
Toisaalta harmittaa, että oma ns. uskoni ”joulupukkiin” on romuttunut, mutta toisaalta on ihan mahtavaa se, että tiedostan realiteetit ja etsin taika-aineen sijaan vain minulle sopivia ja minun käytössä toimia tuotteita. 🙂 Mainospuheet eivät pure minuun ja minulle ei tule mistään brändistä tai merkistä suunnilleen uskontoa, jota sitten toitottaisin muille ja yrittäisin aktiivisesti käännyttää ”vääräuskoisia”. Maailma on siis täynnä hyviä ja mahtavia tuotteita, mutta ei sellaisia mitä me naiset luulemme löytävämme.

Olen nykyään laiska hoitamaan vartaloni ihoa

Ennen kuorin ja kosteutin aktiivisesti myös kaulasta alaspäin itseäni, mutta nykyään aika kehnosti menee sillä saralla. Ihoni on kuiva ja veltto kropassani ja se huutaa kuorintaa ja kosteutusta Joku uusi tuote saattaisi saada minut taas innostumaan…

Olen meikkaaja-maskeeraaja, mutta en ole koskaan käynyt kosmetologin hoidossa

Minulta kysellään paljon, että millaiseen kasvohoitoon kannattaisi mennä, mikähän auttaisi jne. Minulla ei ole harmainta hajuakaan, sillä en ole koskaan käynyt kosmetologin hoidossa. Olen käynyt kosmetologilla kerran meikattavana ja teetättämässä rakennekynnet, mutta en muuta. En ole koskaan ollut kiinnostunut, sillä tiedän, että kerta tai pari ei riitä tuloksien saamiseen, vaan se vaatii useita käyntikertoja ja paljon rahaa. Sekään ei yksistään ole tie onneen, vaan itse tarvitsee kuitenkin jatkaa hoitamista päivittäin, jota kylläkin sitten taas teen kyllä. Minulle kasvojen ihonhoito kuuluu arjen rutiiniin.

Jokohan nämä tunnustukseni riittäisi? Näin epätäydellinen kauneusbloggaaja minä olen. 😀

Minkälaisia epätäydellisyyksiä sinulta löytyy? Tee omat tunnustuksesi omassa blogissasi tai kirjoita niitä kommentteihin. Voimme jakaa omia epätäydellisyyksiämme ja nauraa niille yhdessä. 😉

X