Glitz & Glam

Paluu jo esiteltyyn tuotteeseen

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Palaan uudestaan jo aikaisemmin esittelemääni L’Oréal Paris Nude Magique BB Cream -voiteeseen. Miksikö palaan jo aikaisemmin esiteltyyn tuotteeseen? Minulla on vinkki teille, joilla tämä voide jo on, mutta koitte L’Oréal Nude Magique BB Cream -voiteen liian tummaksi itsellenne. Tai se oli ihosi sävylle sopiva kesällä, mutta ei talvella. Niin tai miksipä ei teille, jotka ette ole vielä ostaneet ja kokeilleet ko. BB-voidetta.

Esittelin L’Oréalin BB-voiteen kesällä yhdessä Garnier Miracle Skin Perfector BB-voiteen kanssa. Tästä linkistä löydät kesällä kirjoittamani postauksen. Sieltä löydätte aikaisemmat kokemukseni voiteesta ja hieman analyyttisempää arvostelua, kuin tämä uusintapostaus voiteesta. Mielipiteeni ei ole muuttunut. Pieni lainaus postauksestani: Tosin sävy Fair on myös liian tumma minulle talvella, mutta kesällä sopiva. Kuinka sitten olen voinut käyttää voidetta nyt, kun olen valkoinen, kuin lakana?

L’Oréal Nude Magique BB Cream on minusta oikein hyvä tuote minun rasvoittuvaisuuteen taipuvaiselle iholleni. Se kestää kasvoillani siistinä ja paikoillaan. Meikkipohja ei kasaannu ongelmakohtiini, eli otsa ja nenänseutu. L’Oréal Nude Magique BB Cream jättää mattamaisen ja puuterisen pehmeän pinnan, joka ei välttämättä vaadi puuterointia. Peittävyys voiteella ei ole voimakas, mutta kauniin kuultavan ja heleän meikkipohjan tällä saa luotua. 

L’Oréal Nude Magique BB Cream -voide on vaaleanharmahtavaa, ohutta ja rakeista. Voiteen pigmentit ovat kapseloituja. Pigmentit vapautuvat voidetta levittäessä ja voide sulautuu ihon omaan sävyyn. Paitsi silloin, kun ihoni on vaalea, kuten nyt…

Tässä kaksi tippaa L’Oréal Nude Magique BB Cream -voidetta. Suuremman tipan levitän iholle meikkisienellä ja pienemmän tipan sormin. Käytän voidetta enemmän meikkisienellä levittäessä, koska sieni aina imee voidetta itseensä.

Vasemmalla meikkisienellä levitetty ja oikealla sormin levitetty.

Ero on huikea! Kuva on otettu heti voiteen levittämisen jälkeen. Sormin levittämällä kapseloituja pigmenttejä vapautuu enemmän, kuin meikkisienellä levittäessä. Kuten kuvasta selvästi huomaa, niin vaalealle iholle meikkisienellä levitetty L’Oréal Nude Magique BB Cream sulautuu, mutta sormin levitetty ei, koska ihoni on todella vaalea näin lopputalvesta. Jos tuntuu, että meikkisienellä levittämällä meikkipohjasta tulee liiankin vaalea, niin aina voi sormin hieroa kevyesti, jotta kapseloituja pigmentteja vapautuu. Tällä tavoin voi itse säädellä meikkipohjansa tummuutta. Uskomatonta, mutta totta kuitenkin!

Toinen kuva pienempänä, jotta eron näkee paremmin, kuin suuresta kuvasta.

Annoin L’Oréal Nude Magique BB Cream -voiteen levätä 20 minuuttia, ennen kuin otin uudet kuvat. Meikkipohjat aina vaativat hetken, ennen kuin sulautuvat iholle täydellisesti. Ihon lämpö, omat rasvat ja ilmassa oleva happi aikaansaavat meikkipohjatuotteiden sulautumisen jos meikkipohja on oikean sävyinen iholle tai tuovat sen esiin epäedukkaasti, jos meikkipohja oli väärän sävyinen iholle.

20 minuutin jälkeen otettu kuva. L’Oréal Nude Magique BB Cream -voide on punapohjainen, ainakin minun ihollani. En tiedä, mutta luulen, että tässä tulee esiin se, kun voide lupaa sulautua ihon omaan sävyyn. Ilmeisesti se muuntuu punapohjaiseksi tai keltapohjaiseksi, riippuen ihosi omasta sävystä. Voisin kuvitella, että sitä voiteen ”mainospuheella” tarkoitetaan. En kuitenkaan ole testannut tätä L’Oréal Nude Magique BB Cream -voidetta muiden iholla, joten en voi väittää näitä ajatuksiani faktaksi.

Otin yhden kuvan vielä salamavalon kanssa, jotta näemme voiteen valoa heijastavan vaikutuksen.

Sen verran paljon itse koen voiteen hyväksi, että suosittelin ystävääni ostamaan itselleen L’Oréal Nude Magique BB Cream -voiteen, kun olimme shoppailemassa. Hän tarvitsi kuulaan ja kevyen meikkivoiteen, mutta sen pitäisi myös kestää melko hyvin hänen rasvoittuvalla iholla. Suosittelin hänelle Lorkun BB-voidetta ja sävyä Medium, koska hän on juuri ollut etelänmatkalla ja omaa ruskettuneen ihon. Kerroin hänelle tämän vinkin, että levittää meikkisienellä voiteen kasvoille, jos tuntuu, että sormin levittämällä voide on liian tumma. Tämä samainen sävy Fair, mikä minulla on, olisi hänelle liian vaalea nyt, kun hän on ruskettunut.

Huomasin silloin, että Anttilan kosmetiikkaosastolla oli mieletön määrä joka merkiltä BB-voiteita ja L’Oréal Paris Nude Magique BB -sarjaan on ilmestynyt kivipuuteri ja jokin tummien silmänalustojen peitetuote, joka taisi olla roll on -pakkauksessa. Näistä en tiedä mitään, sillä en ole kokeillut, enkä löytänyt ko. tuotteita L’Oréal Parisin nettisivuilta. 

Kuinkas moni teistä omistaa L’Oréal Nude Magique BB Cream -voiteen? Oletteko kokeilleet meikkisienellä voiteen levittämistä?

Tänään meidän Milla täyttää 4-vuotta. 🙂 Eilen oli juhlat ja syötiin kakkua. Tänään meidän perhe viettää Millan päivää. Käymme shoppailemassa, sillä Milla rakastaa shoppailua… äitiinsä on tässäkin asiassa tullut. 😀 Milla saa toivomansa synttärilahjan. Neidillä oli vain yksi toive ja se oli Millan sanoin ”hetsa helou hets” yksisarvinen. Eli Pillow Pets -yksisarvinen, joka näyttää tältä.

Kuva: Toyrus.fi

On niin hauskaa ollut kuunnella Millan englantia, kun hän äänsi Pillow Pets ”hetsa helou hets”. <3 No tänään odotus palkitaan ja tälläinen violetti, tyynyksi muuntuva yksisarvinen käydään ostamassa. Pakko kyllä myöntää, että jouduin googlettelemaan tätä postausta varten, että mikä ihme se on nimeltään oikeasti, kun mainoksen olen nähnyt kerran, mutta en painanut sillä hetkellä mieleeni, että mikä se oli. Näin vain, että miltä se näyttää. Mainoksen jälkeen alkoi sitten se kinuaminen, että mä haluan. Lupasin silloin, että synttärilahjaksi sitten.

Siitä on tosiaan neljä vuotta, kun minusta tuli äiti. Toisaalta siitä on ikuisuus ja toisaalta se oli kuin eilen. Yön synnytellessä minulla oli sitten aamulla kello 5.46 maailman kaunein tyttövauva sylissäni. Täydet 10 pistettä. Se tunne oli jotain niin sanoin kuvailematonta, jonka muistan lopun elämääni. 🙂 En ennen äitiyttä ollut tajunnut, että jokaisen syntymäpäivä on tärkeä päivä äideille myös.

Kokoan postauksen lasteni tärkeistä päivistä lähiaikoina. Eilisistä Millan synttäreistä ja kohta kuukauden takaisista ristiäisistä, jolloin Jäppisestä tuli Veeti. 😉

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa teille jokaiselle! 🙂

BB-voide on saatu L’Oréalilta kesällä 2012

X