glitz & glam

Paras luomiväripaletti ikinä!

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Havahduin siihen, että minun on aivan pakko suitsuttaa yhtä parhaimpia ostoksia, joita olen tehnyt. Koska tätä mahtavuutta ei Suomesta saa, niin suitsutus on tehtävä nyt, sillä kesä on reissailun aikaa ja matkoilla tähän saattaa joku törmätä.

shoppailut7

En enää shoppaile luomivärejä. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, niin minulla on ihan riittävästi, ellei jopa liikaa. Nyt siellä todelliset luomivärien rakastajat ristiinnaulitsee minut. 😀 No joka tapauksessa, en osta luomivärejä juuri koskaan, sillä vanhat varastot ovat riittävät ja blogin kautta niitä tulee myöskin.

Olin talvella lähdössä Tukholmaan ja ennen sitä pohdin ostoslistaani julkisesti täällä blogissa. Olinhan menossa Sephoraan – kosmetiikan mekkaan. Joku kommentoi, että Too Faced Chocolate Bon Bons on huikea luomiväripaletti ja analysoi koostumusta niin vakuutavasti, että se jäi mieleeni.

shoppailut8

Sephorassa sitten näin tämän kehutun paletin ja päätin tehdä lähempää tuttavuutta…

shoppailut9

Katselin paletin sävymaailmaa ja aloin ynnäilemään. Hmm… isot highlight-sävyt, on tummia varjostussävyjä, on vaaleita, on keskitummia, on hohtavia, vähän helmiäismäisiä, on metallisia, on… mattaisiakin! Ihanaa! Paletissa on muutamia väripilkkuja, mutta pääsääntöisesti käytännöllisiä sävyjä. Minä kun en ole värikkäiden luomivärien suurkuluttaja. Lisäksi kaikilla sävyillä on ihanasti omat nimetkin. Parasta paletissa on se, että siitä löytyy täydelliset häivytyssävyt, hyviä tummuuksia ja vaaleuksia liikkuvalle luomelle, vaaleita korostuksiin, sekä pehmeitä tummia varjostuksiin.

chocolatebonbons2

Kädelle swatchailu näytti luomivärien todellisen luonteen – ne todellakin ovat pigmenttisiä ja helposti levittyviä.

chocolatebonbons1

Jopa paletin vaaleat olivat kunnolla peittäviä, eikä mitään epämääräistä höttää. Mietin monta kertaa, että ostanko? Mies seisoi takanani täysinäisen ostoskorini kanssa ja tiesin tasan mitä hän mietti. Siitäkään huolimatta, että tiesin hänen ajatuksensa, en välittänyt, vaan sopersin kuin puolustuskannalla oleva nainen Sephorassa, että tarvitsen tän!

Niin vaan lähti iso luomiväripaletti matkaani. Kuvasin sen ja pari muuta ostostani laivan hytissä. Nukahdin päiväunille meikkien viereen sängylle, kun olin julkaissut ylpeänä kuvan saalistani Instagramiin. Kuulemma onnellinen hymy kasvoilla nukuin kauneusuniani.

purplelips1

Olen viettänyt kuherruskuukautta, tai oikeastaan kuukausia Too Faced Chocolate Bon Bons -palettini kanssa.

toofacedchocolatebonbons4

Monta lempimeikkiä olen sillä tehnyt, mutta vain osan blogiini kuvannut.

pinkmakeup4

Olen testaillut palettia vähän fantasiamaisiinkin meikkeihin.

tearsagain3

Mutta paljon on paletti päässyyt arkimeikkailuihini – lähes päivittäin.

chocolatebonbons

En voi muuta sanoa, kun yksi parhaimpia ostoksiani ikinä. Luomivärit häivyttyvät kuin unelma, mutta niillä saa myös hyvin intensiivistä lopputulosta, j

shoppailut10

Jos satut törmäämään Too Faced Chocolate Bon Bons -luomiväripalettiin, niin mene ihmeessä tervetimään ja tutustumaan lähemmin. Sen lisäksi, että tämä paletti sisältää täydellisen kokoelman luomivärejä, niin se myös tuoksuu suklaalta! Tämä on siis kaloritonta suklaata. Suklaahan on tunnettu terveysvaikutuksistaan ja se tuo onnellisuuden tunteen. Yhdyn noihin tutkimustuloksiin. Olen ehdottomasti ollut onnellisempi tämän paletin jälkeen. Aamun meikkaaminen on aina yhtä juhlaa. Varoitan sen verran, että suklaahan on koukuttavaa. Olen itse koukussa tähän suklaapalettiini.

Tukholman Sephorassa tämä paletti maksoi 450 SEK, eli noin 48 euroa. Ei ollenkaan paha tällaisesta laadusta ja tällaisesta määrästä luomivärejä.

Arvaatteko mikä on minulla ainoana luomiväripalettina mukana Tallinnassa? Ei varmasti ole hankalaa arvata. ;D

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X