Glitz & Glam

Paula's Choice ihonhoitotuotteita

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tämän päiväisessä postauksessa kerron kokemuksiani Paula’s Choice -tuotteista.

Muistatte varmaankin postaukseni vierailustani Love It -kaupassa Katajanokalla. Kun kävin tutustumassa yhteistyökumppanini tiloihin ja tuotteisiin, niin ostin samalla Paula’s Choicen putsarin ja kosteusvoiteen. Love It:n Heidin kanssa valitsimme minulle sopivimmat tuotteet, sillä Heidi havaitsi, että minulla on sekaihosta huolimatta myös pintakuivuutta kasvoilla. Puhuimme ihoni tarpeista ja myös tottumuksistani. Itse en pidä puhdistusmaidoista ollenkaan! Niiden käyttö on ärsyttävää ja siksi suosin geelejä ja voiteita. Heidi suositteli minulle puhdistukseen tasapainottavan geelin ja voiteen välimaastosta olevan Skin Balancing Cleanser putsarin ja kosteutukseen normaalille ja kuivalle iholle tarkoitetun Moisture Boost Hydrating Treatment Cream voiteen. Olen näitä käyttänyt siitä lähtien ja kerronkin nyt kokemuksiani.

Monille Paula’s Choice onkin tuttu blogien kautta tai sitten jopa oman kokemuksen kautta. Toiset ovat saattaneet lukea Paula’s Choicen luojan Paula Begoun kirjallisuutta ihonhoidosta. En edes kirjoita Paula’s Choicen ideologiaa ja kaikkea sitä mistä Paula’s Choicen tuotteet ovat kiiteltyjä ja arvostettuja. Postauksestani tulisi hurjan pitkä. Moni on aiheesta jo varmasti lukenut ja he jotka eivät ole, mutta olisivat kiinnostuneita, niin voitte aloittaa vaikka Love It -verkkokaupasta ja lukea sieltä linkin takaa löytyviä arvosteluja. Monista blogeista löytyy tietoa ja kokemuksia, että myös erilaisilta sivustoilta. Googlettamalla löytää tietoa paljon. 😉 Aihe on niin suuri ja laaja, sillä onhan Paula Begoun kirjoittanut kirjojakin. 😉

Ihan lyhyesti ja ytimekkäästi kerrottuna Paula’s Choicen tuotteet ovat todistetusti tehokkaita, hajustamattomia, väriaineettomia, ympäristöystävällisiä ja niitä ei testata eläimillä. Hinnaltaan suht edullisia ja riittoisia.

Skin Balancing Cleanser on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle. 

Skin Balancing Cleanser on koostumukseltaan geelin ja voiteen välimaastosta. Helmiäismäinen, ohut voide levittyy erittäin hyvin kasvoille ja puhdistaa tehokkaasti rankemmankin meikin. Olin aivan häkeltynyt siitä, kuinka pieni määrä puhdistusainetta riittää puhdistamaan päivän meikin kasvoilta. Aamuisin puhdistusainetta tarvitsee aivan minimaalisen vähän ja silti kasvot puhdistuvat.Olen huomannut, että silmissä Paulan Skin Balansing Cleanser aavistuksen kirveltää, mutta ei sillä tavalla, että en voisi sillä puhdistaa myös silmämeikkiäni.
Pidän erityisen paljon siitä, että Paula’s Choicen tuotteet ovat tuoksuttomia. Kasvot tuntuvat puhtailta ja raikkailta puhdistuksen jälkeen. Koska Skin Balansing Cleanser on normaalille ja sekaiholle, niin se jättää aavistuksen kuivahtavan tunteen, eli tunne kasvoilla ei ole kosteutettu, mikä onkin tälläiselle rasvoittuvaisuuteen taipuvaiselle iholle vain hyvä juttu.

Kerroin teille suosikki kasvovedestäni, eli Cliniquen 3. Huomasin, että Paulan puhdistusaineella vanulappuun on jäänyt kaikista vähite meikkijäänteitä, kun pesen kasvoni lavuaarilla. Jos taas pesin suihkussa Paulan puhdistuksella, niin vanulappuun ei jäänyt meikkijäänteitä.

Tässä on määrä joka riittää meikittömien kasvojen puhdistukseen. Pullo puhdistusainetta riittää pidemmän aikaa!

Moisture Boost Hydrating Treatment Cream on tarkoitettu normaalille ja kuivalle iholle.

Voide on aika paksu ja kermaista, mutta levittyy silti helposti. Imeytyy myös nopeasti. Kuivuuteen taipuvaiselle iholle tarkoitettu voide on kuitenkin hieman tuhdimpaa, kuin verrattaessa esim. rasvoittuvalle iholle tarkoitetut geelimäiset ja emulgiomaiset voiteet. Itse käytin voidetta päivisinkin ja meikin alla. En huomannut kertaakaan meikin rullaantumista. Tämä asiahan on yksilöllistä, että kuinka kauan kannattaa antaa kosteusvoiteen imeytyä ennen kun levittää meikkipohjaa kasvoille. Myös voiteen tarpeeksi hyvä hierominen kasvoihin vaikuttaa asiaan.

Paula’s Choicen kosteusvoiteet ovat tuoksuttomia ja väriaineettomia. Niissä ei ole ihoa ärsyttäviä ainesosia, joten Paula’s Choicella ei ole erikseen silmänympärysvoiteita, vaan silmien ympärille voi käyttää samaa kasvovoidetta, kuin muuallekin kasvoille. Tämä oli minulle todella yllättävää ja olin hieman skeptinenkin, sillä olenhan teini-ikäisestä asti joutunut hoitamaan kuivuvia silmänympäryksiäni. Olen tottunut vuosia käyttämään erikseen silmänympärysvoidetta, joten tämä, että samasta tuubista laitan koko kasvoille ja silmäluomille tuntui oudolta. Uskomatonta, mutta voide ei ärsyttänyt ollenkaan herkkiä silmänympäryksiäni tai silmiäni. Moisture Boost Hydrating Treatment Cream antaa sopivasti kosteutta silmäluomilleni, jotka niin herkästi lopputalvesta ärsyvät ja kuivahtavat. Tänä vuonna vältyin ihon ”kesimiseltä”. 🙂 Kiitos siitä on varmaankin Paulan kosteusvoiteen.

Voide on tuoksutonta ja se on minun mieleeni. Voide tuntuu aavistuksen tuhdilta, jos on tottunut geelimäisiin ja kevyisiin voiteisiin. Kuitenkin koin talvella, että voide oli oikein hyvä minulle, eikä ollenkaan liian tuhtia. 

Mitä sitten huomasin käyttäessäni Paula’s Choicen tuotteita? Huomasin selkeästi, että näkyvää pintakuivuutta ei esiintynyt. Myös kasvojeni rasvoittumista ne hillitsivät, jonka huomasin helposti iltaisin meikkipohjasta, joka näytti monen tunnin jälkeen paremmalta, kuin ennen Paulan tuotteiden käyttöä.

Mietin Paula’s Choicen hinta-laatusuhdetta ja se on kyllä loistava! Jos nyt mietitään kasvojen puhdistusainetta, niin 237 ml:n kokoinen pullo maksaa 19,50 euroa nettikaupassa. Koska pullo on 237 ml, ei vain 150 ml, kuten monet putsarit ovat. Lisäksi Paulan putsaria tarvitsee käyttää hyvin vähän, oikeasti! 😉 Pullo kestää minulla ainakin puoli vuotta, ellei enemmänkin. Yleensä putsari kuluu minulla 2-4 kuukaudessa. Jos sen 20 euroa jakaa kuudelle kuukaudelle, niin hintaa kuukaudelle tulee vain reipas kolme euroa. 😉

Kosteusvoide on kooltaan 60 ml ja maksaa 23,25 euroa. Voide kestää minulla sen 4-6 kk. Nyt olen käyttänyt voidetta vain silmien ympärille, sillä kesäkausi on alkanut ja tälle hetkelle Moisture Boost Hydrating Treatment Cream on liian tuhtia ja kosteuttavaa. Kesäksi tarvitsen selkeästi ohuempaa ja kevyempää voidetta, sillä ihoni muuttuu helposti rasvoittuvaksi. 🙁 Olen hankkimassa Paula’s Choicelta kesälle oikean kosteusvoiteen ja palaan taas loppusyksystä tähän kosteuttavampaan ja tuhdimpaan Paulan voiteeseen. Tehdään nyt laskelma siitä mitä Paulan voide kuukaudessa maksaa… Eli jos voide kestäisi vain sen 4 kuukautta (minulla on voidetta vielä paljon jäljellä ja käytin sitä melkein 3 kk), niin hintaa tuubille tulee kuukaudessa alta 6 euroa. Lisäksi ei tarvitse hankkia silmänympärysvoidetta, vaan sama voide käy (ja myös toimii) silmänympärysiholle. 🙂

Eli hinta-laatusuhde on todella hyvä! On mahtavaa itse huomata se, että tuotteista oli tosiaan apua joihinkin ongelmiini. 🙂 Olen kuullut ja lukenut monien bloggaajien hehkuttavan Paula’s Choicea ja toiset ovat saaneet apua jopa akneensa.

Vilautan loppuun saamaani Paula’s Choicen tuotteiden esitettä.

Esitteessä kerrotaan ihanan selkeästi ihonhoidon ummikoillekin tuotteiden käytöstä, tehoista ja käyttömääristä. Jokaiselle tuoteryhmälle on merkitty määrä jonka tarvitsee tuotetta yhdellä käyttökerralla. Minä tosin sanon, että vähempikin riittää, mitä esitteessä näytetään.

Paula’s Choicen tuotteita saa Suomessa vain kahdella tavalla. Joko Love It -verkkokaupan kautta tilaamalla tai käydä ihan Love It:n/Onyxia Cosmetics Oy:n liiketiloilla ostoksilla. Liike sijaitsee Helsingissä Katajanokalla. Osoite ja aukioloajat löydät täältä.

Koska Paula’s Choicen tuotteiden jälleenmyyntiä ei myönnetä ihan kenelle tahansa haluavalle ja heillä on hyvin tarkat säännöt jälleenmyynnistä, niin verkkokauppa ei voi toimia suoraan Love It -verkkokaupassa, vaan Paula Choicea myydään heidän oman verkkokaupan kautta. Love It -verkkokaupan kautta pääset Paula’s Choicen verkkokauppaan.

Kuinka moni on kokeillut Paula’s Choicen ihonhoitotuotteita? Ihastuitko vai vihastuitko? Onko Paulan käyttäjät huomanneet parannuksia iho-ongelmissaan?

Minä tosiaan ihastuin. 🙂 Esittelen vielä muutaman muun Paula’s Choicen tuotteen. 😉 Happokuorinta, Shine Stopper ja meikkivoide olisi teille vielä esiteltävänä Paulan tuotteista. Lisää on tulossa joskus kesällä, kun ensin tilaan itselleni kesäiholleni sopivat tuotteet.

X