Yleinen

Paula’s Choice Shine Stopper

27.5.2012 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Minun piti aluksi esitellä samassa postauksessa Paula’s Choicen AHA -happokuorinta ja Shine Stopper -voide, mutta postauksesta olisikin tullut hurjan pitkä, joten päätin pätkiä ja postata tänään tästä Shine Stopperista ja huomenna sitten tulee omassa postauksessa happokuorinnasta. 😉 Jaksatte ehkä vähän paremmin lukea. ;D Nämä molemmat Paulan tuotteet olen saanut testailtavaksi.

Paula’s Choice Shine Stopper Instant Matte Finish

Shine Stopper on oiva tuote ihon rasvoittumisesta kärsiville naisille, mutta myös miehille. Miehet kun eivät tunnetusti ole meikkien suurkuluttajia ja puuterointikaan ei kuulu heidän juttuihin, niin Shine Stopper on hyvä vaihtoehto miehillekin. Miehillä kun kaikista yleisimmin on rasvoittuva iho, joka sitten taas saattaa hoitamattomuuden vuoksi olla pintakuiva.
Hiivin salakavalasti oman mieheni viereen sohvalle ja lätkäisin Shine Stopperiset käteni ”pahaa aavistamattoman” mieheni kasvoille. Siinä vaiheessa hän ei enää voinut muuta kuin antaa minun levittää voide hänen kasvoille. 😀 Hetken päästä mieheni kyseli, että mitä se oli mitä laitoin hänen kasvoilleen? *ok, mieheni ei kysynyt juuri noilla sanoin. Oikeasti se meni jotenkin näin: -mitä sä laitoit mun lärviin?* Kerroin mitä se voide oli ja katselin, kuinka mieheni rasvasta kiiltävät kasvot olivatkin täysin mattamaiset ja tuntuivat puuterimaisilta. Mieheni valitteli, että tuntuu oudolle tai jotain muuta vastaavaa. Sanoin hänelle, että sinä se nariset aina jos jokin tuntuu aavistuksenkin erilaisemmalta. 😀

Vinkkinä kaikille kesällä häitään viettäville antaisin, että hommatkaa miehillenne hääpäiväksi Paula’s Choicen Shine Stopper, sillä kuvissa näyttää ikävälle, jos omat kasvonne ovat mattamaiset, mutta miehenne kasvot loistavat ja kiiltävät rasvaisuutta. Kuvaustilanteessa miehet yleensä vähintään puuteroidaan, mutta tuskinpa kovinkaan moni sulho haluaa käydä juhlien aikana puuteroimassa nenäänsä vessassa. ;D Sukulaiset ja ystävät räpsivät kuvia pitkin iltaa juhlista ja teistä tai teillä saattaa olla ammattikuvaaja kuvaamassa kokonaan ikimuistoisen päivänne. Pieni asia, mutta kun niihinkin aavistuksen panostaa tai ottaa huomioon, niin jälkeenpäin on mukavempi katsella kuvia ihanasta päivästänne. 🙂
Lisäksi Shine Stopper on loistava myös miesten kaljullekin käytettäväksi. 😉 Tällöin ei päälaki kiillä ja peilaa mitään. 😉 Voi olla helpompi tuote ”markkinoida” sen oman sulhonsa käyttöön, kuin puuteri. 😉 Shine Stopper kun ei sillä tavalla ole meikkituote, kuten puuteri on. 😉

Olen tietysti testannut Shine Stopperia myös itselleni, että myös ystävälleni, jolla on rasvoittuva iho. Käytin Shine Stopperia meikkipohjan alla, jotta meikkipohja pysyisi siistimpänä pidempään. Huomasin, että selkeästi Shine Stopper auttoi meikkipohjaa pysymään siistimpänä ja freesimpänä. Olen testannut Shine Stopperia myös niin, että olen laittanut sitä meikkivoiteen päälle, kun meikkipohja on jo hieman kärsinyt ja iho kiiltää rasvoittumisen vuoksi. Shine Stopper toimi tällöin puuteroinnin korvikkeena. Shine Stopper jättää puuterimaisen, ehkä hieman jauhemaisen pinnan kasvoille. Iho on mattamainen ja kiilloton.

Kenelle suosittelisin Paula’s Choicen Shine Stopperia? Miehille ja naisille joilla on rasvoittuva iho. Shine Stopper hillitsee hyvin kiiltoa meikin alla, meikin päällä tai ihan vain meikittömillä kasvoilla. Meikkipohja saa myös kivasti kestoa Shine Stopperilla.

Paula’s Choicen tuotteita saa Suomessa vain verkkokaupan tai Love It/Onyxia Cosmetics Oy liikkeestä, joka sijaitsee Helsingissä Katajanokalla. Tarkempi osoite, aukioloajat jne. löytyy täältä.

Onko kukaan muu kokeillut Paulan Shine Stopper -voidetta? Huomenna kerron sitten Paula’s Choicen AHA -happokuorinnasta.

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Kommentit

Kuulostaa hyvältä 🙂
Mulle vaan jäi hieman epäselväksi, että mitäs jos on pintakuiva iho? Että kuivattaako tuote ihoa lisää vai kuinka? 🙂
Jään odottelemaan lisää juttua näistä tuotteista;)

P.S. sun blogis on mahtava, päivän piristys!

Dark Pearl: En usko, että tuote kuivattaa ihoa jos kyseessä on pintakuiva iho, jos alla on kuitenkin hyvä kosteuttava voide. Minulla on talvella sekaiho pintakuivuudella ja talvella tämän testailut aloitin. Jos iho olisi todella kuiva, niin silloin en suosittelisi tätä, mutta kuiva ihoiset eivät tarvitsekaan tätä ko. tuotetta. Riippuen pintakuivuuden laadusta, niin en kuitenkaan suosittelisi päivittäiseen käyttöön, jos pintakuivuus on tosiaan niin paha, että iho hilseilee, halkeilee jne. Pintakuivuuden saa aina hoidettua pois ja se ei kuulu ihotyyppiin, vaan johtuu siitä, että iho ei saa tarpeeksi kosteutta. Rasvoittuvallakin iholla voi talvisin esiintyä pintakuivuutta.
Monta Paulan tuotetta tulee vielä esittelyyn tämän kesän aikana, sillä ostin kesälle kesäajan hoitotuotteet. 🙂

Kiitos kehuista. 🙂 Mukavaa olla piristys. 🙂

Olisipa mielenkiintoista kokeilla.
Olen varsinkin kesäisin aikamoinen ”kiiltokuva”.

TylyMuija: Minä olen kesät ja talvet. 😀 Minun kasvoilta toiset voivat peilata itseään. 😀 Mutta Shine Stopper antaa kyllä minulle apua, jos haluaa vähentää puuterin käyttöä.

Vaikuttaa ehdottomasti siltä, että tämä tuote on pakko saada, oma iho kun kiiltelee jo muutaman tunnin päästä meikkauksesta. Mitä hintaluokkaa Shine Stopper mahtaa olla?

Hyvältä kuulostaa, täytyykin pitää mielessä. 🙂 Itsellä tuppaa iho kiiltämään ja aina ei huvittaisi laittaa puuteria vain sen kiillon poistamiseksi. 😀 Eihän se mitään jos ihossa olisi heleä luonnollinen kiilto, mutta kun se on juuri sellainen rasvaisen näköinen – ihan kuin baama hikoilisi. 😀

Anonyymi: Voide maksaa verkkokaupassa 25,95 euroa ja siinä on 30 ml. On tosi riittoisaa, sillä koko kasvoille riittää herneen kokoinen nökäre. 🙂

Inna: No minulla on kanssa sellainen rasvaisen, hikoilleen näköinen naama. 🙁 Puuterissa on se, että se kerrostuu siihen rasvan päälle ja monesti illalla alkaa olemaan aika paksu kerros puuteria.

Höh mä löysin tän vasta nytten, mutta pystytkö antamaan suoran linkin tohon tuotteeseen, kun mä en löydä sitä tuolta sivulta?:)

Hö löysin tän vasta nytten, mutta pystytkö antamaan suoran linkin tohon tuotteeseen, kun mä en sitä löydä:)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *