Glitz & Glam

Paula's Choice Shine Stopper

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Minun piti aluksi esitellä samassa postauksessa Paula’s Choicen AHA -happokuorinta ja Shine Stopper -voide, mutta postauksesta olisikin tullut hurjan pitkä, joten päätin pätkiä ja postata tänään tästä Shine Stopperista ja huomenna sitten tulee omassa postauksessa happokuorinnasta. 😉 Jaksatte ehkä vähän paremmin lukea. ;D Nämä molemmat Paulan tuotteet olen saanut testailtavaksi.

Paula’s Choice Shine Stopper Instant Matte Finish

Shine Stopper on oiva tuote ihon rasvoittumisesta kärsiville naisille, mutta myös miehille. Miehet kun eivät tunnetusti ole meikkien suurkuluttajia ja puuterointikaan ei kuulu heidän juttuihin, niin Shine Stopper on hyvä vaihtoehto miehillekin. Miehillä kun kaikista yleisimmin on rasvoittuva iho, joka sitten taas saattaa hoitamattomuuden vuoksi olla pintakuiva.
Hiivin salakavalasti oman mieheni viereen sohvalle ja lätkäisin Shine Stopperiset käteni ”pahaa aavistamattoman” mieheni kasvoille. Siinä vaiheessa hän ei enää voinut muuta kuin antaa minun levittää voide hänen kasvoille. 😀 Hetken päästä mieheni kyseli, että mitä se oli mitä laitoin hänen kasvoilleen? *ok, mieheni ei kysynyt juuri noilla sanoin. Oikeasti se meni jotenkin näin: -mitä sä laitoit mun lärviin?* Kerroin mitä se voide oli ja katselin, kuinka mieheni rasvasta kiiltävät kasvot olivatkin täysin mattamaiset ja tuntuivat puuterimaisilta. Mieheni valitteli, että tuntuu oudolle tai jotain muuta vastaavaa. Sanoin hänelle, että sinä se nariset aina jos jokin tuntuu aavistuksenkin erilaisemmalta. 😀

Vinkkinä kaikille kesällä häitään viettäville antaisin, että hommatkaa miehillenne hääpäiväksi Paula’s Choicen Shine Stopper, sillä kuvissa näyttää ikävälle, jos omat kasvonne ovat mattamaiset, mutta miehenne kasvot loistavat ja kiiltävät rasvaisuutta. Kuvaustilanteessa miehet yleensä vähintään puuteroidaan, mutta tuskinpa kovinkaan moni sulho haluaa käydä juhlien aikana puuteroimassa nenäänsä vessassa. ;D Sukulaiset ja ystävät räpsivät kuvia pitkin iltaa juhlista ja teistä tai teillä saattaa olla ammattikuvaaja kuvaamassa kokonaan ikimuistoisen päivänne. Pieni asia, mutta kun niihinkin aavistuksen panostaa tai ottaa huomioon, niin jälkeenpäin on mukavempi katsella kuvia ihanasta päivästänne. 🙂
Lisäksi Shine Stopper on loistava myös miesten kaljullekin käytettäväksi. 😉 Tällöin ei päälaki kiillä ja peilaa mitään. 😉 Voi olla helpompi tuote ”markkinoida” sen oman sulhonsa käyttöön, kuin puuteri. 😉 Shine Stopper kun ei sillä tavalla ole meikkituote, kuten puuteri on. 😉

Olen tietysti testannut Shine Stopperia myös itselleni, että myös ystävälleni, jolla on rasvoittuva iho. Käytin Shine Stopperia meikkipohjan alla, jotta meikkipohja pysyisi siistimpänä pidempään. Huomasin, että selkeästi Shine Stopper auttoi meikkipohjaa pysymään siistimpänä ja freesimpänä. Olen testannut Shine Stopperia myös niin, että olen laittanut sitä meikkivoiteen päälle, kun meikkipohja on jo hieman kärsinyt ja iho kiiltää rasvoittumisen vuoksi. Shine Stopper toimi tällöin puuteroinnin korvikkeena. Shine Stopper jättää puuterimaisen, ehkä hieman jauhemaisen pinnan kasvoille. Iho on mattamainen ja kiilloton.

Kenelle suosittelisin Paula’s Choicen Shine Stopperia? Miehille ja naisille joilla on rasvoittuva iho. Shine Stopper hillitsee hyvin kiiltoa meikin alla, meikin päällä tai ihan vain meikittömillä kasvoilla. Meikkipohja saa myös kivasti kestoa Shine Stopperilla.

Paula’s Choicen tuotteita saa Suomessa vain verkkokaupan tai Love It/Onyxia Cosmetics Oy liikkeestä, joka sijaitsee Helsingissä Katajanokalla. Tarkempi osoite, aukioloajat jne. löytyy täältä.

Onko kukaan muu kokeillut Paulan Shine Stopper -voidetta? Huomenna kerron sitten Paula’s Choicen AHA -happokuorinnasta.

X