Glitz & Glam

Paula's Choicen hoitovoiteet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tässä tulee Paula’s Choice postaussarjan viimeinen postaus. Viimeisessä postauksessa esittelen voiteet joita käytän taistelussa iho-ongelmiani vastaan. Puhdistuksen, kuorinnan/hoitamisen jälkeen tulee luonnollisestikin kosteutus. Oikeanlaisella kosteusvoiteella kosteutetaan rasvoittuvaa ja epäpuhdasta ihoa. Liian ”tuhdilla” ja ”rasvaisella” voiteella iho rasvoittuu vain lisää ja tukkeutuu.

Käytössäni on ollut Hydralight Moisture-infusing Lotion ja Skin Balancing Daily Mattifying Lotion.

Hydralight Moisture-infusing Lotionia olen käyttänyt iltaisin, vaikka ko. voide ei ole mitenkään eritelty yövoiteeksi. Syy yövoiteena käyttöön on se, että Hydralight Moisture-infusing Lotion ei sisällä aurinkosuojaa.
Voide on valkoista ja ohutta koostumukseltaan, oikeastaan emulsiomaista. Voide tuoksuu aika pahalle, mutta huomasin, että joko nenä tottuu hajuun tai sitten voiteen tuoksu laimenee ajan kanssa tuubin avaamisen jälkeen. Kuvailisin hajua (en osaa puhua sanalla tuoksu) hieman etikkamaiseksi. Aluksi kyllä hieman eto voiteen haju, mutta enää en sitä edes huomaa. Tiesin kyllä, että voide tuoksuu hieman pahalle, mutta tilasin silti ko. voiteen, koska uskoin sen olevan paras minulle tällä hetkellä.

Voide levittyy ja imeytyy hyvin kasvoille. Voide on kevyttä, mutta huomasin, että aina kun kasvoillani oli BHA -kuorinta, niin kasvot olivat kiiltävät ja ”muka” rasvaisen tuntuiset. Aamuisin kuitenkin herään kasvot freesin tuntuisina ja ilman rasvaa! 🙂 Kun en käyttänyt BHA -kuorintaa, niin voide imeytyi nopeammin iholle. 

Voiteesta sanotaan näin:

Vesipohjainen, antioksidantteja ja ärsytyksiä lievittäviä ainesosia sisältävä öljytön hoitovoide. Ihon kanssa synergiassa olevat ainesosat ja kosteuttavat ainesosat pitävät poikkeuksetta ihon hyväkuntoisena jättäen sille silkkimäisen, mattamaisen tunteen. Soveltuu käytettäväksi myös silmänympärysiholla. Erinomainen pohjustustuote parantamaan meikkivoiteen levittymistä. Tuote on 100%:sti hajustamaton ja väriaineeton.

Skin Balancing Daily Mattifying Lotion minulla on käytössä päivisin, koska voide sisältää aurinkosuojakertoimen, joka on 15. Kuten eilisessä postauksessa kerroin, niin BHA -happokuorintaa käyttäessä täytyy muistaa suojata iho aurinkosuojan sisältävällä tuotteella. Skin Balancing Daily Mattifying Lotion on loistava voide päivävoiteeksi, sillä aurinkosuojan lisäksi se jättää kasvoille mattamaisen pinnan, joka auttaa ihan kivasti kiiltoa vastaan. Voide levittyy ja imeytyy nopeasti. 

Kuten olen useasti kertonutkin, niin minulla on aurinkoallergiaa. Vaikka voiteen SPF on vain 15, niin se on riittänyt minulle. En ole saanut ihottumaa kasvoille, enkä dekoltee alueelle. Tosin enhän minä allergiani vuoksi paahda itseäni auringossa pitkiä aikoja, joten jos nyt suorassa auringonpaisteessa meinaa olla pitkiä aikoja, niin kannattaa käyttää suurempia suojakertoimia.

Lähtökohtahan kasvoillani oli raskauden aiheuttamien hormonallisten muutosten vuoksi lievästi aknemaiset finnit ja näpyt kasvoillani. Iholle ilmestyi myös suuria miliumeja ja muita epäpuhtauksia. Ihoni oli todella rasvainen ja ihohuokoset kasvoivat selkeämmiksi. Lisäksi harmia aiheutti talven vaihtuminen kesäksi, joka jo yksistään tekee ihooni muutoksia, saati sitten lisäksi vielä raskaus ja hormoonit.

Heti kahden käyttökerran jälkeen (eli ilta ja päivä) huomasin, että kasvoni rasvoittuivat vähemmän. Viikon päästä kasvoni eivät rasvoittuneet enää ja uusien finnien syntyminen vähentyi. Parin viikon käytön jälkeen uusien finnien syntyminen lakkasi lähes kokonaan ja vanhat finnit parantuivat. Nyt olen käyttänyt about kuukauden näitä esittelemiäni Paula’s Choicen tuotteita kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Muutamia hormoonifinnejä vielä tulee silloin tällöin sinne tai tänne, mutta näin oli ennen raskauttakin. Ihohuokoset ovat taas hieman pienemmät, kasvoni eivät rasvoitu ja täten meikki säilyy freesinä iltaan asti. Miliumit tuntuvat nousevan lähemmäs pintaa, joten nekin ovat parantumassa/poistumaan päin. Voisin kyllä väittää, että nämä kolmena päivänä esittelemäni Paula’s Choicen ihonhoitotuotteet ja apteekin bentsoyyliperoksidivoide ovat auttaneet minua. 🙂 Olen todella yllättynyt, että olen saanut helpotusta hormonallisiin finneihinkin. Ongelmani eivät tietysti ole kokonaan poistuneet, sillä kyseessä on kuitenkin hormoonien aiheuttamat iho-ongelmat, joita ei yksistään ulkoisesti käytettävillä tuotteilla voida hoitaa kokonaan pois, mutta ongelmat ovat niin pieniä nyt, että minua ei enää haittaa. 🙂 Hormonaaliset ongelmat korjaantuvat sitten aikanaan, kun kehoni puhdistuu niistä. 😉

Heh, pakko kyllä tässä kertoa yksi juttu. Jos joku ihmettelee, että kuinka niin minulla olisi kasvot olleet huonossa kunnossa, niin kerrottakoon, että meikkikuvissa minulla oli paksu ja peittävä meikkivoide aina käytössä. Eli Grimasin nestemäinen meikkivoide. Jos jokin finni oli niin pahasti kohollaan ja rosopintainen, niin turvauduin peittelemään meikkikuvissa photoshoppailulla. 😉 Tällä hetkellä iho on niin paljon paremmassa kunnossa, että voin käyttää kevyempiä meikkipohjia ja meikkikuvissa en ole joutunut turvautumaan photoshoppailuun. ;D

Kasvojeni ja dekoltee alueen ihoni kunnon parantuminen on niin silminnähtävää, että läheisenikin ovat kommentoineet siitä. 🙂 Valitettavasti en löytänyt enää meikittömiä kuvia kasvoistani, jotka otin kun aloitin käytön näillä esittelemilläni Paula’s Choicen tuotteilla. 🙁 Joten näyttöä Paulan tehosta ei jää, kuin sanani ja kertomani. Oma lähipiiri nyt tietysti on sen nähnyt kasvoistani ja tämä samainen lähipiiri käy Glitz & Glamia lukemassakin, joten ei täällä kyllä liioitella tai valehdella… ikinä! 😉

Kuitenkin sen huomautan, että kaikki ei sovi kaikille ja kaikki eivät saa apua samoista tuotteista, mutta suosittelen kokeilemaan Paula’s Choicen tuotteita. Yksinään BHA -kuorinta ja bentsoyyliperoksidivoide ei välttämättä tuo apua tai pelkkä Paulan putsari ja kosteusvoide. Voi olla, että tarvitaan kaikki oikeat tuotteet, mutta voi olla, että yhdenkin oikean tuotteen valintakin auttaa, esim. putsari tai kosteusvoide. 😉 

Kertaan vielä miten Paula’s Choicen tuotteita saa, sillä todella paljon Glitz & Glamiin tulee Googlen kautta hakusanoilla ”mistä Paula’s Choicea”, ”Paula’s Choicen jälleenmyyjät”, ”Paula’s Choicea Suomesta” jne.

Suomesta Paula’s Choicen tuotteita saa ainoastaan tilaamalla verkkokaupasta, jonne pääset tästä tai käymällä jälleenmyyjän liikkeessä Katajanokalla Helsingissä. Tästä pääset liikkeen osoite- ja aukioloaikatietoihin.

Ps. Tunnisteen Paula’s Choice alta löydät kaikki esittelemäni Paulan tuotteet. 😉

X