Glitz & Glam

Peach & Gold

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Heh, sanoin jossain, että Glitz & Glamissa tulee näkymään niitä ei niin tyypillisiä valintoja minulle. 😉 Tällä kertaa minulla on persikkaa ja kultaa silmissä.

Persikkaista yläluomilla, pronssisen kultaista alaluomilla ja korallista huulilla. Poskillakin käytin persikkaista sävyä, eli Maybellinen FIT ME poskipuna sävyssä Light Peach. Huulimeikissä käytin Maybellinen Color Sensation Mango Diamondsia. Hyvin lämmin meikki.

Persikkainen sävy luomilla saa minun silmäni loistamaan niin kirkkaansinisinä!
Tämä o hyvin tyypillinen kevät-look naistenlehdistä joka kevät. Itse olen ”tuunannut” meikin enemmän itseni näköiseksi fiftari tyyppisillä rajauksilla.

Liikkuvalla luomella Miss Cop -paletin persikkainen sävy. Alaluomella rajaus Make Up Storen Gold Digger -rajauskynällä.

Yläluomen rajaus H&M:n rajaustussilla.

Onpa outoa kirjoittaa käytettyjä kosmetiikkatuotteita, kun niitä on niin vähän. 😀

Pakko sanoa, että pelkän persikkaisen luomivärin käyttö yläluomella tuo kovasti mieleen naistenlehtien keväisien ja kesäisin muotikuvauksien meikin mieleeni. Erona vain se, että niissä meikeissä ei käytetä mustaa rajausta tai jos käytetään, niin se on aivan huomaamaton. Maskaraakaan ei välttämättä käytetä.
Kaivelin googlettamalla meikkikuvia sellaisesta meikistä…

Löysin muutaman tyypillisen naistenlehdistä usein nähdyn meikkaustyylin. Keväällä usein nähdään tälläisiä meikkauksia ja ne sopivatkin oikein hyvin kevääseen ja kesään. Erityisesti kevääseen, kun meillä suomalaisilla on vaaleaakin vaaleampi iho ja sen seuraksi käytämme pehmeää ja lempimää persikkaa ja kultaa. Ko. yhdistelmä saa meidän siniset silmät loistamaan kirkkaina.

Löysin myös meikin, joka on hyvin pitkälti samanlainen, kuin tekemäni meikki itselleni.

 Kuvan meikissä huulimeikki on persikkaisempi, kun omassani huulet olivat korallisemmat.

Olette varmaankin huomanneet, että meikkaukseni ovat hieman toisenlaisia kuin yleensä. Suosin tällä hetkellä simppeliä tyyliä. Haen yksinkertaista ja selkeää silmämeikkiä. En kikkaile juurikaan tummilla varjostuksilla ja useamman luomivärin käytöllä. Nyt on vaihe jossa selkeys, helppous ja yksinkertaisuus on kaunista. Tietysti jonkun pienen jujun haluan aina meikkiini laittaa, mutta ei mitään suuria kikkailuja. Sometimes less is more, kuten Pumpulipupu yleensä sanoo. 😉

Käyttämäni persikkainen luomiväri löytyy Tallinnasta ostamastani Miss Cop -paletista. Nelikko maksoi alta 5 euroa Tallinnan Kaubamajassa. Luomivärit ovat koostumukseltaan hyvin samanlaisia kuin L’Oréalin Color Infaillible. Koostumus on voidemaisen ja puuterimaisen välimaastosta. Hyvin pigmenttisiä ja melko helposti levittyviä.

Maybellinen Color Sensation Mango Diamonds on minun yksi lempparini kuultopunista. Ihanan kevyt ja herkullinen kevään ja kesän sävy.

Make Up Storen Gold Digger on Tukholman ostoksiani. Gold Digger on erittäin pehmeä ja pigmenttinen kynä. Olen ihan rakastunut Make Up Storen kyniin. 🙂 MUS on ollut minun lempparimerkkejäni jo vuosia! Tuntuu, että kovinkaan moni toinen bloggari ei välitä MUSista, mutta minä pidän hyvinkin monesta tuotteesta.

Loppuun vielä vinkkaus siitä, että Suomen Huippumalli Haussa -ohjelman malleihin voi yleisökin vaikuttaa. 😉 TÄÄLTÄ voi käydä äänestämässä omaa suosikkiaan mukaan kilpailuun. 😉

Mukavaa viikonloppua taas kaikille! Nopeasti nämä viikot menevät, sillä vastahan minä teille viikonloppuja toivottelin. :O

X