Glitz & Glam

Persikkaista & turkoosia meikissä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kuten jo eilisessä postauksessa vinkkasin, niin tänään on luvassa meikki persikalla ja turkoosilla.

Olen aivan ihastunut nyt persikkaan ja se ei ole kyllä minulle tavallista. 😉 Tämä ko. look minulla oli toissapäivänä L’Oréalin iltamissa. Halusin tehdä jotain kesäistä ja sitä äitimäisen pehmeää. ;D Tämä on minun kesämeikkini. Nyt ei kiinnosta yhtään kikkailla monimutkaisilla ja raskailla luomiväreillä, vaan selkeys, yksinkertaisuus ja pehmeys on minulla in. Meikkauksissa pitää olla raikkautta, keveyttä ja heleyttä. Raskaat ja monimutkaisemmat silmämeikit palaa taas, kun palaa pimeys ja kylmyyskin.

Taas minulla oli kiharrettu tukka, mutta syy on se, että tyvikasvuni on kamala. 🙁 Onneksi kohta pääsen siitä eroon.  Talvella leikkattu otsarini alkaa olla jo sen verran pitkä, että voin laittaa sen taas sivulle.

Huulipunana taas MeMeMen Coral Cloak, joka on vain niin iiiiihana! 🙂 Olen niin tyytyväinen ostokseeni. Jos joku muukin on ko. huulipunaan ihastunut, niin Love It -verkkokauppa myy MeMeMen huulipunia, niin tietysti muutakin MeMeMeltä ja muilta merkeiltä. ;D

Minulla tosin oli Lorkun iltamissa persikkainen huulikiilto, koska huomasinkin huulieni olevan hieman riekalaina siitepölyn aiheuttaman tukkoisuuden vuoksi. Huulet rohtuu, kun nenä on tukossa ja joutuu hengittelee suun kautta. 🙁 Huomasin rohtumisen vasta kun olin Helsingissä, sillä lisäillessä huulipunaa ihon riekaleet tulevat hieman esiin kun käyttää huulipunaa. Ohuessa huulikiillossa ei tälläisiä ongelmia yleensä ole, paksummissa sitten taas kylläkin on.

Ja TAAS tämän kesän minun hittiluomiväriksi noussut persikkainen luomiväri Miss Cop nelikkopaletista. Kulmaluulla ja sisänurkassa Avonin Precision Glimmer White. Minun hittituote tällä hetkellä. Nämä kaksi luomiväriä ovat vanhoja, mutta vasta nyt olen ihastunut niihin. 🙂

Alaluomella jo reilu vuosi sitten ostamani NYX Seafoam Green -meikkikynä. Olin jo unohtanut ko. kynän olemassa olon. En muista olenko käyttänyt kynää vielä kertaakaan, en vissiin. Nätti metallinen hohde ja aika hyvin levittyvä kynä. Ihan ok tuote.

Ylärajaus on tehty MeMeMen mustalla kajal-kynällä, jonka sain Love It -verkkokaupalta kokeiluun MeMeMe Drama Eyes -paketin mukana. Ulkonurkan yli menevän kissamaisen rajauksen tein niin, että kynällä ensin rajasin vain ripsityveä pitkin ja lopuksi synteettisellä viistopääsiveltimellä pehmentelin jälkeä ja muotoilin kissamaisen rajauksen ulkonurkkaan. Eli sitä en piirtänyt kynällä, vaan levitin väriä siveltimellä ulkonurkan yli, jotta jäljestä tulisi pehmeämpi ja haaleampi.

Eli tämä meikki ja eilisen postauksen kynnet olivat minun look Lorkun iltamissa. 😉 Idea oli paljon persikkaa ja pienen pieni ripaus turkoosia piristeeksi. Ihana yhdistelmä! Minun tämän kesän kesävärit. 🙂

Mikä on sinusta nyt upein tai kiinnostavin kesäväri tai yhdistelmä?

X