KOTOILU JA HYVINVOINTI

Pieni meikkivinkki – tuuheutta kulmiin

18.1.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Muistatteko Pieni meikkivinkki -postaussarjan? Näissä on tarkoitus jakaa sellainen ihan pieni käytännönvinkki johonkin pieneen ongelmaan. Tällä kertaa Pieni meikkivinkki sijoittuu kulmakarvoihin.

maybellineBrowPreciseFiberFiller

Minulla on sellainen ongelma, että kulmakarvani, eli ne karvat eivät ole järin tuuheat. Tässä kuvassa olen ehostanut kulmia kulmakynällä. Tällä hetkellä kulmani ovat värjäämättömät. Kuten näkyy, niin karvat ovat luonnonvärisinä tummahkot, mutta aika lyhyet, ohuet ja harvat. Kulmakynä pelastaa paljon, mutta eiväthän karvat näytä edelleenkään tuuheilta, koska karvat eivät erotu kunnolla.

Miten saada kulmista muodin mukaisesti tuuheammat, jos luonto ei sellaisia ole suonut, ja niin kovasti tuuheutta kulmiin haluaisi?

maybellineBrowPreciseFiberFiller2

Kulmamaskara! Idea sama kuin ripsivärissä, mutta käytetään kulmakarvoihin. Ripsiväri tuo ripsiin väriä, pituutta, tuuheutta, jäsentelee ripsikarvat ja tuo ne muutenkin esiin. Kulmista saa kolmiulotteisemmat. Hyvin usein kulmamaskaroissa on kuituja, jotka tuovat sitä lisätuuheutta. Mutta älkää säikähtäkö, kertaakaan ei ole mikään varissut kulmakarvoistani. Ei siis tarvitse pelätä kuitujen ropisemista poskipäille.

maybellineBrowPreciseFiberFiller3

Todella luonnollisen lopputuloksen saa tekemättä pohjatöitä kulmiin. Sen kun vaan harjaa kulmamaskaran karvoille. Mutta jos on kuten minä, eli karvat ovat harvat, joissakin kohdissa niitä ei kasva, niin kannattaa tehdä pohjatyö. Määrittele kulmien muoto ja paikkaa kolot kulmakynän, -geelin (esim. Anastasian Dip Brow Pomade) tai puuterisen kulmavärin avulla. Mikä nyt on sinulle luontevin ja paras. Vaikka Anastasian Dip Brow Pomadella saa toisen muodin mukaiset kulmat, niissäkään eivät ne karvat näy yhtään sen paremmin. Eli kulmamaskaralla saadaan ne karvat esiin ja sillä tavoin näyttävyyttä ja luonnollisuutta ehostetuille kulmille.

Itse käytän värillisten kulmageelien kanssa myös kulmamaskaraa, koska ilman sitä minun kulmani näyttävät vähän piirretyiltä ja graafisilta. Minun suosikkini kulmakarvamuodissa on luonnollisempi vaihtoehto. Oma tyylini on enemmänkin pörröisten ja luonnollisesti ”rehottavien” kulmien ja ”Instagram-muodin” luonnottomampien kulmageelimuotoilujen välimaastosta. Molemmat hienoja muoteja, mutta itselleni sopii parhaiten tämä välimaasto.

maybellineBrowPreciseFiberFiller1

Badam! Minulla on karvoja kulmissa. Kulmamaskara tuo tuuheutta kulmiin. Joissakin kulmamaskaroissa on vahvemmin pitoa, kuin toisissa. Pitoa antavia käyttäessä voi tehdä pörröisemmät kulmat. Harottavat karvat saa kiinnitettyä siististi muiden joukkoon ryhdikkäästi.

Minähän en aluksi uskonut, että minun harvoille kulmille voisi kulmamaskaralla tapahtua yhtään mitään. Onneksi olin väärässä! Kulmamaskarat valtasivat sydämeni joskus 2,5 vuotta sitten. Ne saavat kulmiini lisäsärmää ja tuuheutta. Ihan kuin minulla olisi luonnostaan tuuheat kulmat, joista sitten olisin hieman skarpannut esim. kulmakynän avulla.

maybellineBrowPreciseFiberFiller4

Tässä havainnollistavassa postauksessa käytin Maybelline Brow Precise Fiber Filler -kulmamaskaraa sävyssä Medium Brown. Vaihtoehtoina löytyy kolme sävyä. Brow Precise Fiber Filler -kulmamaskarassa on kuituja, sekä aika vahva pito. Kulmiin saa halutessaan vaikka nostetta ja luonnollista pörröisyyttä, jos niin haluaa.

Hinnaltaan Maybellinen uutuudet näyttäisivät olevan 7,90 € / 7,6 ml.

raikasmeikki2

Minkälainen kulmakarvamuoti teihin uppoaa? Ihan pakko kysyä, että kuinka moni teistä suosii kulmamaskaraa? Voin olla väärässäkin, mutta minulla on sellainen käsitys, että ne eivät olisi laajasti käytössä – ainakaan vielä.

Postauksessa käytetty Maybelline Brow Precise Fiber Filler saatu PR-näyte.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

Suosittelemme