Glitz & Glam

Pieni tuote-esittely/arvostelu + ostoksiani suomalaisista nettikaupoista

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Törmäsin eräs päivä ruokakauppa reissulla uutuuteen. Tai ainakaan en itse ole aiemmin nähnyt tai kuullut Nivean suikusaippuasta, joka toimii myös karvojen ajeluun apuna. Minulla oli kaikki Avonin suihkugeelit loppu ja piti pikaisesti ostaa sitten kaupasta jokin suihkusaippua. Prisman saippuahyllyllä huomasin tälläisen Nivean saippuan…

Shower & Shave… nimi kertookin jo, että mikä idea saippuassa on. Eli nyt ei tarvitse erikseen karvojen ajeluun vaahtoa tai geeliä. Tosin olen kyllä hätätapauksissa käyttänyt ihan tavallista suihkugeeliäni ja on ne niilläkin lähteneet ihan näppärästi pois, mutta sen jälkeen iho on aina vähän kokenut kovia. Eli kiristää ja kirveltää. Testasin tätä Nivean Double Effect Shower & Shave saippuaa ihan peseytymiseen ja siinä sivussa säärien ja kainaloiden ajeluun. (Intiimialueille minulla on omat tuotteet ja poistomenetelmät. 😉 ) Saippua on todella runsasta ja liukasta. Tuntui hyvin kosteuttavalta ja pehmeältä. Karvojen ajelu oli vaivatonta ja helppoa. Höylä liukui kevyesti ja teki hyvää jälkeä, eli karvatonta. ;D Siinä vaiheessa kun aloin pesemään saippuaa pois iholtani, niin pelkäsin, että saippua jättäisi todella nahkeeksi ihon. Tiedättekö sen, kun jotkut saippuat pois pestessä tekee ihon niin nahkeaksi, että huuhtelu on vaikeaa, kun käsi ei liiku ihoa pitkin ollenkaan, vaan jämähtää siihen? Noh, pelkoni oli turha. Iho ei ollut nahkea, vaan päinvastoin! Olin kyllä niin liukas ja tuntui ettei saippua puhdistu pois. Jossakin vaiheessa tajusin, että saippua on puhdistunut pois, mutta ihoni on vain jäänyt liukkaan tuntuiseksi. Ei kuivattanut, eikä kiristänyt. Aika hyvä tunne siis! 🙂 Loppu yhteenvetona sanoisin, että hyvä ostos! Hintaa saippualla oli jotain n. 3-4 euroa, eli halpa on ja pullossa on 250 ml.

Sitten nettishoppailujen saaliita…

Tein tilauksen kynsitarvike.fille, koska minun geelit oli lopussa ja muutamia tippejä piti tilata… tarttui sieltä muutakin. 😉 En esittele tavallisia geelejä, tippejä ja desinfiointisuihkeita, mutta nämä esittelen…

Universal Nailsin Kiiltogeeli Timantti. Tämä on siis päällysgeeli, joka jättää upean kimalluksen kynnelle. Tätä kokeilen, kun huollan kynteni tässä lähipäivinä… 3 viikkoa on jo menny ja sen kyllä huomaa kasvurajoista.

 Lisäksi tilasin Universal Nailsin kynsilakan ohentajaa ja kynsilakanpoistoainetta, joka soveltuu rakennekynsille. Tämä oli halpaa ja kun se on ammattilaismerkki rakennekynsille, niin ajattelin kokeilla. 

Sitten Pretty.fin tilaus. Tilasin toki jätti pussin meikkisieniä (joita siis minulla kuluu toisia meikatessa), mutta en niitäkään kuviin nyt laittanut.

Graftobianin Translucent irtopuuteri. Translucent on väriltään valkoista, mutta iholla ei minkään väristä, se ei muuta tai vääristä meikkipohjan sävyä ja siksi sopii kaikille ihon sävyille. Tämä siis työkäyttöön. Isompi purkki puuteria oli loppu, joten sain tuollaisen tavallisen kokoisen.
Sitten legendaarinen Max Factorin Pan Stik puikkomeikkivoide. Minun on pitänyt kokeilla tätä jo kauan, sillä tätä kehuu (ei ylistä, mutta kehuu) ammattilaiset. Kyseessä on siis tuote, joka kuuluu ns. markettikosmetiikkaan ja on kaikkien saatavilla. Ostin tämän myös tulevaa markettikosmetiikkaa käsittelevää juttua varten, joten siellä sitten enempi tuotteesta ja kokemuksestani. 😉 Sen mitä tiedän ja olen kuullut Pan Stikistä on, että voide on hyvin peittävä ja kestävä. Sulautuu ihoon ja peittää virheitä. Voidaa käyttää peitepuikkona tai meikkivoiteena.

Sitten 3 erilaista vihreää Urban Decayn luomiväriä.

Green Goddes, Acid Rain ja Vert. En tiedä miksi, mutta vihreät luomivärit oli nyt niitä joita haalin tällä kertaa. Pretty.fillä on paljon väri vaihtoehtoja ja oli hankalaa valita, mutta jokin nyt vaan noissa vihreissä viehätti minua. 😉 Näistä tulee meikkejä jossakin vaiheessa.

Minulla flunssa vain pahenee ja olo on aika kehnona. Pahoittelen jos tekstissä on virheitä ja lauseet päättyvät kesken kaiken… kuumeessa ei tuo pää toimi parhaalla mahdollisella tavalla.

X