Glitz & Glam

Pika-arvonnassa kultaisia silmänympärysnaamioita

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Lupasin messupostauksessani, että minulla olisi teille pieni pika-arvonta.

Messukävijät pääsivät tutustumaan I love me -messuilla Jamelan silmien alla käytettäviin kultakollageeninaamioihin.

Tuotteesta kerrotaan näin:

”Jamela on kehittänyt ainutlaatuisen koostumuksen, joka perustuu kullan elvyttäviin ominaisuuksien sekä luonnollisten ravintoaineiden ja antioksidanttien yhdistelmään. Ihon rakennetta ja elastisuutta parantava anti-aging naamio auttaa aktivoimaan ihon omaa kollageenintuontantoa, tehoaineiden muodostaessa nestemäisten tyynyjen kaltaisia ohuita kerroksia ihosolujen väleihin, antaen iholle siten lisää volyymia ja tehden siitä joustavan, pehmeän ja nuorekkaasti hehkuvan.

Jamela 24 karaatin Kultakollageeni tuotesarja hyödyntää innovatiivista bioteknologiaa, joka on suunniteltu vähentämään silmänympärysihon ilmeryppyjä, turvotusta ja tummia silmänalusia. Aktiivisen kullan ja kasvikollageenin yhdistelmä auttaa lisäämään solujen aineenvaihduntaa. Silkkisen pehmeät ja miedosti ruusulta tuoksuvat kultakollageeninaamion nopeasti imeytyvät ravintoaineet kiinteyttävät ja palauttavat ihon kosteutta, lopputuloksena virkeämpi ja nuorempi ilme.”

Laput asetetaan puhtaalle iholle, silmien alle. Niiden annetaan vaikuttaa vähintään puoli tuntia, mutta mitä pidempään niiden annetaan vaikuttaa, sen parempi lopputulos. Minulle kerrottiin messuilla, että ihan tunteja voidaan antaa olla ja Jamelan nettisivuillakin puhutaan jopa 5 tunnista. Tuotetta suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa.

Testasin laput messuilla. Minulla ne saivat vaikuttaa sen puoli tuntia. Huomasin noin lyhyestäkin ajasta, että silmänympärysihoni oli elpyneempi ja siloisampi. Minulla sattui olemaan messupäivänä jokin kestoturvotus silmissä ja iho jotenkin kuiva. Syynä varmasti on edellisen päivän liian vähäinen veden juonti. Laput hieman auttoivat, mutta epäilen useamman tunnin elvyttävän enemmän.

Kultakollageenilaput tuntuvat geelityynyiltä. Ne antavat välittömästi raikkaan ja viilentävän tunteen iholle. Niiden käyttö tuntuu miellyttävälle, enkä hetken päästä enää huomannut niitä silmieni alla. Ihmettelin, että miksi ihmiset tuijottavat, kunnes muistin, että minullahan on laput silmien alla.

Pidän tuotetta sellaisena itsensä hemmotteluna tai hätätapauksessa pelastuskeinona. En usko, että minun ihonhoitorutiineihin osaisin lisätä lappujen käytön 2-3 kertaa viikossa. Taloudellisesti voisin max. kerran viikossa käyttää, mutta kolme kertaa viikossa olisi liian kallista hubaa minulle. Joka tapauksessa pidin lapuista ja siitä tunteesta niitä käyttäessä, että myös niiden ihoa kaunistavasta vaikutuksesta.

Minulle tosiaan tarjottiin kultakollageenilappuja teille arvottavaksi. Yhdet säästin itselleni ja yhdet annoin äidilleni testailuun. Arvon teille kolme paria kultakollageenilappuja. Eli kolmelle lähtee yksi pari silmänympärysnaamioita testailuun.

Arvonta on pikainen ja säännöt yksinkertaiset. Kommentoi tähän postaukseen:

– kerro mikä iho-ongelma vaivaa tai on joskus vaivannut sinua.
– Liitä mukaan sähköpostiosoitteesi, jotta mahdollisen arpaonnen sattuessa saan sinuun nopeasti yhteyttä ja sinä palkintosi.

Osallistumisaika päättyy nyt sunnuntaina 26.10. klo 18.00.

Jos käy niin, että arpaonni ei suosi tai testasit jo messuilla silmänympärysnaamioita, niin Jamelan verkkokauppaan on alennuskoodi MESSU14, jolla saa 25% alennuksen. Koodi on voimassa tämän kuun loppuun. Siellä on paljon erilaisia koko kasvojen naamioita, mutta myös naamioita rinnoille. Niiden järkevyyttä en oikein ymmärrä, mutta nämä kasvo- ja silmänalusnaamiot kiinnostavat minua erityisen paljon. Raportoin käyttämistäni naamioista, kun ehdin niitä kokeilemaan.

Arvottavat laput saatu messuilla maahantuojalta.

Lue myös

X