Ihonhoito

Pika-arvonnassa kultaisia silmänympärysnaamioita

24.10.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Lupasin messupostauksessani, että minulla olisi teille pieni pika-arvonta.

Messukävijät pääsivät tutustumaan I love me -messuilla Jamelan silmien alla käytettäviin kultakollageeninaamioihin.

Tuotteesta kerrotaan näin:

”Jamela on kehittänyt ainutlaatuisen koostumuksen, joka perustuu kullan elvyttäviin ominaisuuksien sekä luonnollisten ravintoaineiden ja antioksidanttien yhdistelmään. Ihon rakennetta ja elastisuutta parantava anti-aging naamio auttaa aktivoimaan ihon omaa kollageenintuontantoa, tehoaineiden muodostaessa nestemäisten tyynyjen kaltaisia ohuita kerroksia ihosolujen väleihin, antaen iholle siten lisää volyymia ja tehden siitä joustavan, pehmeän ja nuorekkaasti hehkuvan.

Jamela 24 karaatin Kultakollageeni tuotesarja hyödyntää innovatiivista bioteknologiaa, joka on suunniteltu vähentämään silmänympärysihon ilmeryppyjä, turvotusta ja tummia silmänalusia. Aktiivisen kullan ja kasvikollageenin yhdistelmä auttaa lisäämään solujen aineenvaihduntaa. Silkkisen pehmeät ja miedosti ruusulta tuoksuvat kultakollageeninaamion nopeasti imeytyvät ravintoaineet kiinteyttävät ja palauttavat ihon kosteutta, lopputuloksena virkeämpi ja nuorempi ilme.”

Laput asetetaan puhtaalle iholle, silmien alle. Niiden annetaan vaikuttaa vähintään puoli tuntia, mutta mitä pidempään niiden annetaan vaikuttaa, sen parempi lopputulos. Minulle kerrottiin messuilla, että ihan tunteja voidaan antaa olla ja Jamelan nettisivuillakin puhutaan jopa 5 tunnista. Tuotetta suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa.

Testasin laput messuilla. Minulla ne saivat vaikuttaa sen puoli tuntia. Huomasin noin lyhyestäkin ajasta, että silmänympärysihoni oli elpyneempi ja siloisampi. Minulla sattui olemaan messupäivänä jokin kestoturvotus silmissä ja iho jotenkin kuiva. Syynä varmasti on edellisen päivän liian vähäinen veden juonti. Laput hieman auttoivat, mutta epäilen useamman tunnin elvyttävän enemmän.

Kultakollageenilaput tuntuvat geelityynyiltä. Ne antavat välittömästi raikkaan ja viilentävän tunteen iholle. Niiden käyttö tuntuu miellyttävälle, enkä hetken päästä enää huomannut niitä silmieni alla. Ihmettelin, että miksi ihmiset tuijottavat, kunnes muistin, että minullahan on laput silmien alla.

Pidän tuotetta sellaisena itsensä hemmotteluna tai hätätapauksessa pelastuskeinona. En usko, että minun ihonhoitorutiineihin osaisin lisätä lappujen käytön 2-3 kertaa viikossa. Taloudellisesti voisin max. kerran viikossa käyttää, mutta kolme kertaa viikossa olisi liian kallista hubaa minulle. Joka tapauksessa pidin lapuista ja siitä tunteesta niitä käyttäessä, että myös niiden ihoa kaunistavasta vaikutuksesta.

Minulle tosiaan tarjottiin kultakollageenilappuja teille arvottavaksi. Yhdet säästin itselleni ja yhdet annoin äidilleni testailuun. Arvon teille kolme paria kultakollageenilappuja. Eli kolmelle lähtee yksi pari silmänympärysnaamioita testailuun.

Arvonta on pikainen ja säännöt yksinkertaiset. Kommentoi tähän postaukseen:

– kerro mikä iho-ongelma vaivaa tai on joskus vaivannut sinua.
– Liitä mukaan sähköpostiosoitteesi, jotta mahdollisen arpaonnen sattuessa saan sinuun nopeasti yhteyttä ja sinä palkintosi.

Osallistumisaika päättyy nyt sunnuntaina 26.10. klo 18.00.

Jos käy niin, että arpaonni ei suosi tai testasit jo messuilla silmänympärysnaamioita, niin Jamelan verkkokauppaan on alennuskoodi MESSU14, jolla saa 25% alennuksen. Koodi on voimassa tämän kuun loppuun. Siellä on paljon erilaisia koko kasvojen naamioita, mutta myös naamioita rinnoille. Niiden järkevyyttä en oikein ymmärrä, mutta nämä kasvo- ja silmänalusnaamiot kiinnostavat minua erityisen paljon. Raportoin käyttämistäni naamioista, kun ehdin niitä kokeilemaan.

Arvottavat laput saatu messuilla maahantuojalta.

Kommentit (82)

Näinhän se on. Muistot elää. 🙂

Voi kiitos kauniista sanoistasi Tiina Eliisa! <3 Parhaani yritän.

Oi, nämä vaikutti kyllä todella hauskoilta! Mun ongelma on aina ollut atooppinen ja herkkä iho, sekä kasvoilla hormonaalinen akne. Käy kateeksi ihmiset, joilla on kivan sileä naama eikä mitään virheitä näy. 😛 tiinajsipola ät gmail.com

Mä messuilla näitä ihmettelinkin, kun porukkaa käveli laput silmillä vastaan 🙂

Iho-ongelmista tuttuja on minipillereiden laukaisema akne parikymppisenä, sekä ikunen pintakuivuus rasvoittuvalla iholla.

Kuorotipu ( at ) hotmail.com

Ihana arvonta, mä itekin ihastuin noihin silmänympäryslappuihin messuilla!

Mulla ei oikeastaan ole muita iho-ohnelmia, kuin tosi tummat silmänasluset.

♡:Sara (cupcakezblogi@gmail.com)

Voi vitsi näitä olisi kiva kokeilla! Tämä(kin) ständi jäi messuilla huomaamatta 🙁

Akne!

misspiggyspearls(at)gmail.com

Jos rupeaisin erittelemään kaikkia ongelmia, niin eihän tänne muut mahtuisi kirjoittamaan 😉
Suurin on varmaan nää rasvoittuvat luomivaot ja vielä hyvinkin sisällä olevat sellaiset… onneksi on udpp, pelastanut mun elämän 🙂
Mua jäi vähän harmittamaan kun en saanut sitä konjac- sientä, täytyy varmaan tilata se!

Ongelmana ikuisena on ihon kuivuminen, varsinkin näin talvella kylmät säät ottaa lujille.

heli.studiokaira@gmail.com

Iho ongelmista en edes viitsi alkaa kirjoittelemaan kun aina on jotain rempattavaa tässä ihossa, mutta se ainainen ongelma joka seuraa kaikkialle on tummat silmänaluset! Nyt kun olen ylittänyt 25-vuoden maagisen rajapyykin niin kaikki näkyy silmissä ja niiden ympärillä! Silmänaluset on aina ollut tummat ja miiliumit tykkäävät ilmestyä lähelle silmää. Illalla ei voi syödä enään mitään suolasta, koska aamulla on hieno turvotus ja se ei laske niin vain päivän aikana. Myös uudet kaverit nimeltään veltostunut yläluomi ja turvotusrypyt sekä ihan tavalliset rypyt silmänalusilla on tulleet jäädäkseen. Olis siis tosi kiva kokeilla tätä tuotetta 🙂

Mirka/GoneWithTheNails

gonewiththenails(ät)gmali.com

Ongelmani on kuiva iho, nyt jo ensimmäisillä pakkasilla ovat esim. kädet ja jalat aivan korput.
siinatar@gmail.com

Näin näitä messuvieraiden nassuilla messuilla. Toki omankin tahtoisin. <3

Mukana. 🙂

Tiia

tiia68@gmail.com

Ihmettelinkin messuilla kun muutamilla oli tälläiset, luulin niitä kasvomaalauksiksi! Ongelmanani on aikuisikän akne, vihaan sitä. rokkikaisuli(a)gmail.com

Näitä olisi hauska päästä kokeilemaan!
Minun riesanani on kuiva ja herkkä iho, johon puskee herkästi miliumeja.
stigaba (at) hotmail.com

Minulla murheenkryyninä on atooppinen iho ja kutiseva ihottuma, joka talvisin leviää poskille asti. Tuntuu ettei mikään voide kosteuta tarpeeksi tai helpota kutinaa, sitten tulee raavittua ja kutina vaan pahenee.
krista.eerika@gmail.com

Superkuiva iho! Yritän lotrata öljyjä ja rasvoja, mutta pienikin lipsahdus ihonhoitorutiineissa kostautuu hilseilevällä iholla. Niin, ja huulten rohtuminen on ihan infernaalista…

mitenniinliikaa ät gmail.com

En osallistu arvontaan, kun itsekin sain nämä naamiot messuilta. En ole vielä kokeillut niitä, mutta vaikuttavat kyllä melko mielenkiintoisilta 🙂

Mä en käynyt tarkemmin Jamelan osastolla, mutta näin näitä ihmisillä kun siellä kävelin.

Mun suurin ongelma on akneen taipuvainen iho ja sen pitäminen kuosissa.

duvessa.oobd[at]gmail.com

Edellisenä päivänä näin joidenkin saaneen naamion kotiin testattavaksi, mutta minulle eivät suostuneet antamaan (varmaan suuren suosion ja mainonnan takia). Olisi kyllä kiva kokeilla 🙂

Minulla on onglemana kosteusköyhä iho :/

Smcheung53(at)gmail.com

Mulla on aina ollut kuiva ihoa ja iän myötä paheneva atopia. 🙁
Miekin huomasin näitä vastaantulevilla ihmisillä ja ihmettelin, että mitä ihmettä 😀

-Tiltu
tiltu_kultu (a) luukku . com

Iho-ongelmia voisin luetella enemmänkin, mutta eniten mua vaivaa kuiva, atooppinen iho ja varsinkin näin talvella. En tiedä, lasketaanko seuraava iho-ongelmaksi, mutta ikuinen vihollinen on myös tummat silmänaluset.
yuenkynnet(ät)gmail.com

Olisipa kiva päästä kokeilemaan !

Hih hauskan oloinen tuote:) itselläni ongelmana on kuiva atooppinen iho ja tummat silmänaluset:/

-J-
johak(at)netti.fi

Oo! Mulla on atooppista ihottumaa mutta kasvot ovat vain kuivat. Ja oon huomannut että silmien alle on tullu pari ryppyä, ääk!!

hepexxx/ heidi-1092@hotmail.com

Mulla kestotummat silmänaluset, liekö näihin auttaa mikään 😀 Mielellään silti testaisin. Shadowcapture@hotmail.com

Voi nää ois varmaan niin ihania viikonloppu aamuisin, kun vois vaan tepastella laput silmillä kahvikupin kanssa 🙂
Mulla vaivaa tummat silmänaluset ja toki yli 35 ikävuoden kohta sujahtaessa ohi,
alkaa niitä pieniä juonteitakin näkymään.

liinaharja@saunis.net

Ihanaa että joku esitteli tarkemmin näitä lappusia, ne kiinnostavat hirveästi 🙂
Iho-ongelmia löytyy; tummat silmänaluset, sekaiho ja ennen akne.
nunnu@live.fi

Kärsin tummista silmänalusista ja olen niihin koittanut vaikka ja mitä, mutta silti ne on vaan niin tummat. Olen myös lääkärille puhunut asiasta, mutta ei niille voi oikein mitään tehdä. Kuulenki usein kun ihmiset kyselee minulta, että nukunko tarpeeksi, juonko vettä tai käytänkö jotain. Mutta vastaus on NUKUN, JUON ja EN KÄYTÄ… Silti ne vaan pysyy tummina.
Fanny-91@windowslive.com

Kärsin koko ajan kuivasta ihosta. Suihkun jälkee rasvatta heti tai seuraavan päivänä iho kuoriutuu kuin käärmeellä.:D
Silmä aluset on tummat vaikka yrittän pitää elämän rytmin hyvänä.Silmien ympärillä oleva iho tuntuu jotenkin ohuelle.

e-maili:
anu.lang@hotmail.com

Itselläni kädet kuivuvat ja kovettuvat aika helposti, eikä se oli mikään kiva ongelma

siffelisoffeli@gmail.com

Tummat silmäaluset ovat olleet ainainen riesa ja näitä ois kiva testata
eekku80@netti.fi

Muuten ihoni on normaali, mutta nenänpielet kuivuvat suhteettoman paljon. Meikkipohja ei täten näytä aina parhaalta.
Lukutoukka789@hotmail.com

Iho kuivuu ikävästi aina ilmojen kylmetessä.
marvu954(at)hotmail.com

Kärsin ongelmarasvaisesta, mutta samalla pintakuivasta ihosta, joka lisäksi vielä punoittaa. Nuorempana oli 9 -vuotiaasta aina täysi-ikäiseksi asti akne, joka onneksi sitten saatiin kuriin.

meikinloppu@gmail.com

Naa on niin hassut etta olis tosi hauska kokeilla! 😀 Muutenkin kylla kadehdin kaikkia messuilijoita, ehka sita joskus paasee itekin..

Mun ongelmia on pintakuiva, mutta rasvoittuva iho ja arsyttavat napyt poskilla joista en paase millaan eroon. 🙁

rusinapulla82@gmail.com

helpompi olis kertoa mitä iho-ongelmia ei ole! herkkä-rasvoittuva-pintakuiva naama ja iho paikoitellen kuin voipaperia 😀 Noi lappuset kiinnostais vaikka lohdutuksena siitä kun en päässytkään messuille 🙁

ooonavv@gmail.com

Kaverin kanssa mietittiin kanssa messuilla että mitä nämä laput oikeasti tekevät ja hetken aikaa tuijottelimme ihmisiä että mistäs tuollaisia saa 😀 Löysimme kyllä kojun, mutta tutkiskelu jäi pienemmälle ruuhkan takia ja meille ei ikinä selvitty mitä nämä kultaiset silmänympärysihon laput tekivät. Mutta nyt sekin selvisi!

Iho ongelmissa minua on vaivannut pienestä pitäen atooppinen iho joka rauhottui iän myötä, nyt vanhempana se on tullut takaisin mutta paaljon lievempänä. Nykyään minua vaivaa vain todella kuiva kasvojen iho joka on kausittain parempi, joskus jopa aivan hilseilevä. Kamppailen siis kuivuuden kanssa joka päivä. Silmänympärys iho on niitä pahimpia.

viivi.nurminen@hotmail.com

Kiva arvonta! Ihoni on todella pintakuiva etenkin talvisin. Yhtenä talvena myös silmänympärykseni muuttuivat kuiviksi ja olivat punaiset.
s.kansakoski(at)luukku.com

Sekaiho, joka rasvoittuu voimakkaasti t-alueelta, mutta on rutikuiva muualta. Iho on myös herkkä.

haaruhainen@gmail.com

Oikeastaan ainut iho-ongelmani ovat juurikin tummat silmänaluset.
Ne ovat ja pysyvät, nukkui tai ei.
Suurella mielenkiinnolla näitä läpysköitä testaisin!
mussaka(at)luukku.com

Hellöy! Ihossa punakkuus,hormonalliset heilahdukset,kuivuus ja poskissa suurentuneet ihohuokoset kyllä nakertaa. Ja sit taas oon huomannu 25 ikävuoden jälkeen et silmät vaan turpoo ihan törkeesti aina yön aikana,ei niinkään ees väliä mitä niille laittaa yöks. Ja ne tummat silmänaluset plus tää kuolemankalvakka iho on hyvä yhdistelmä 😉

Mulla on ongelmana pintakuiva iho ja luufinnit silmien ympäristössä. Rasvaaminen auttaa ihoa. Mutta sitten tulee finnejä, käyttipä mitä rasvaa tahansa. Ehkä joskus löytyy vielä Se oikea. Myös atooppinen iho on vaivannut mutta nyt vanhemmiten Se on helpottanut. Pintakuivuuskin johtuu varmasti osittain siitä.
kynsille@luukku.com

Pintakuiva iho, joka kuivuu entisestään talven tullen. Mikään voide tunnu riittävän. nittanne(at)gmail.com

Pintakuiva iho nenän, otsan ja vähän poskipäidenkin kohdalla on ärsyttävää esim. meikkivoidetta levitteässä.

marikax@gmail.com

Minun ongelmani on silmien yläluomien sisänurkkien kuivuminen ja hilseily, atooppisen tyyppinen ihottuma. Tätä on ollut nyt n. 3 vuotta, pääasiassa talvisin.
66aurinkoinen@gmail.com

Mukana!

Couperosa-taipumus perinnöksi saatuna.

Hyvää viikonloppua!
funkyandfifty (at) ymail (piste) com

Iho-ongelmia on kuiva ja epätasaisen värinen iho, suurentuneet ihohuokoset nenän vierellä ja poskissa, tummat silmänaluset, sekä hormonaalisen kierron määräämänä näpyt ja finnit. Noita lappusia oiskin kiva testata!:)

tiinap.96@gmail.com

Mulla vaivana on tummat silmänaluset joita on hankala meikata piiloon. Oon käyttänyt silmänympärystä hellivää rasvaa jonka pitäisi vaalentaa silmänaluksia, mutta eipä oo vielä ainakaan tehonnut.

Kierron aiheuttamat epäpuhtaudut. Joka hiton kuukausi.
Osallistun arvontaan!
holopaisen_veera [at] luukku.com

Onpa mielenkiintoista! Suurentuneet ihohuokoset ärsyttävät mm. hippu(at)outlook.com

Mulla ei ole oikeastaan koskaan ollut iho-ongelmaa. Alkava teini-iän aknekin taittui pillerin aloittamisella. Ainiin, onhan mulla nilkan ihottuma. Se jos jokin on yks *piip* ongelma.
morgaise(at)hotmail.com

Satunnaiset epäpuhtaudet ja miliumit poskipäillä ovat meikäläiset suurimmat ongelmat. Rasvoittuminen tuntuu rauhoittuvan, liekö iän myötä?

sinistapintaa miumau gmail piste com

Talven tullen iho kuivuu ja hilseilee etenkin kasvoissa ja jaloissa, melkein voisin raapia itseni verille ilman jokapäiväistä rasvausta :S
wonderwhy@netti.fi

harmittaa kun en päässyt testaamaan näitä messuilla kun sinne oli niin kauhea jono ja aika ei antanut jonottaa.
Tällä hetkellä pahin vaiva on kuiva iho ja ne hemskatin silmäpussit 😀
dioriinablogi@gmail.com

Herkkä ja pintakuiva iho sekä tummat silmänaluset. Talvisin iho kuivuu niin että hilseilee paikka paikoin vaikka kuinka rasvailee.
sanna_katariina@hotmail.com

Kiinnostaisi nämä kyllä, akneongelmat ovat vaivanneet eniten.
minnal@luukku.com

Toisinaan ongelma on epäpuhtaudet, toisinaan kuivat alueet. Yleisesti voin kuitenkin sanoa, että onneksi iän myötä ihon kunto on parantunut. Tummat silmänaluset näyttävät vain olevan jatkuva vaiva.

backinreverieÄgmailOcom

oisin kanssa halunnu näitä testailla messuilla mut en oikein kerenny:D mul on pintakuiva iho ja ärsyttää ku meikkivoiteet ei oikein pysy tässä ku ne ”kuoriutuu pois” :/

sarjis97@hotmail.com

Heipsistä Minna pitkästä aikaa 🙂

Ihana arvonta, noista varmaan ois hyötyä mun silmäpusseille 🙂

Rasvaisuuteen taipuva iho ja discopallonenä :))

Mukavaa viikonloppua!

tiina.viirela@gmail.com

Näinhän se on. Muistot elää. 🙂

Voi kiitos kauniista sanoistasi Tiina Eliisa! <3 Parhaani yritän.

Kiitos paljon <3 elämä on.. Se vain täytyy hyväksyä ja jatkaa matkaa <3 onneksi sydämessä olevat muistot, ei kuole pois <3 vaikkei tietenkään korvaa elämää.

Sinulla on jo pitkä blogitaival, toivon sydämestä että sinulla kipinä pysyy 🙂 <3 oot niin sydämellinen ihminen jolta uskaltaa tarvittaessa kysyäkin niitä ”tyhmiäkin kysymyksiä”, ja sinun postauksista näkee ettei ne oo hutastu, vaan niihin on panostettu <3 ihan lemppari oot! 🙂

Ymmärrän. 🙂 Epäilin, että jotain ikävää on sattunut, kun niin yllättäen hiljenit. Osanottoni. <3

Ei blogia kannata väkisin yrittää pitää, jos siihen ei enää löydy samaa vanhaa inspiraatiota. Mutta ainahan voit palata, jos jostain se kipinä uudestaan syttyy. 🙂 En osaa sanoa mikä minun liekkiäni blogia kohtaan pitää yllä? Te lukijat varmaankin ja intohimoni siihen mistä kirjoitan. 🙂 Talvella tulee 4 vuotta täyteen bloggaamista. Aika rientää!

Ihana tietää, että kuitenkin kaikki on sinulla hyvin (vaikka surua on ollutkin ja ikävän kanssa elätte). 🙂

Kiitos Minna ! 🙂 <3 alkukesästä oli surua, kun mieheni mummu joka oli läheinen ja tärkeä meille molemmille, nukkui pois.. Sitten lauluharrastus vei mennessään niin että olen kulkenut tunneilla ahkeraan ja nyt on uusia työhaastateita.. On ollut aika niin kortilla että blogi jäi kyllä täysin heitteille. Pahoitteluni <3 pitää nyt funtsia vähän tuota asiaa, jatkaako sitä enään vai ei, ja että onko mulla mitään annettavaa 🙂 täällä sinun puolella ainakin ollaan kuulolla <3

Moi Tiina Eliisa! Ihana kuulla sinusta pitkästä aikaa! <3 Olin vähän huolissani. Kävin silloin tällöin blogisi puolella kurkkimassa, että oletko postannut uusia postauksia? Huolestuin, kun ei ollut.

Kiitos samoin sinulle! 🙂

Rutikuiva iho ja tummat silmänaluset. Siinä ne pahimmat ongelmat.

xeve(at)hotmail.fi

Jos voitan, niin annan äidille koska sille on tosi kuivat silmänympäryys ”paikka”, varmasti ilahtuu 🙂 (ite en kokeile koska, mä en nää että on tarvetta siihen)
baraarawaa@hotmail.fi

Kuiva iho ja mustapäät on mun kiusani 🙁

unelmiaonnesta(at)gmail.com

Näitä olisi todella mukava testata, koska olen aina kärsinyt tummista silmänalusista!
wafer@suomi24.fi

Mukana arvonnassa! Iho-ongelmina kuivuus ja kuperoosaa. vijoke@gmail.com

Miä TARVIN noi 😉 Elämäntapamuutoksen mukana tullut myös finniongelmia ja edelleen toisinaan turvottelee silmänympäryksiäkin niin mahdottomasti.. sinisundqvist@hotmail.com

Terkuin Sini

Minulla on todella kuiva ja kosteusköyhä iho ympäri vuoden.
-siljar

rajasilja@gmail.com

Mulla ongelmina ovat tummat silmänaluset, sekä suuret ihohuokoset nenässä ja nenänpielissä. Näin ihmisillä näitä messuilla, mukava ois kyllä päästä testaamaan! 🙂

emilia80@gmail.com

Syksyn ja talven tullen iho kasvoilla alkaa kiristää ja kuivua, jatkuva rasvauskaan ei aina auta.
marianposti@wippies.com

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *