Glitz & Glam

Pikameikki äidilleni

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Ajastuksessa on ollut joku häiriö, sillä tämä julkaisu oli ihan oikein ajoitettu, mutta ei silti tullut ulos klo 7.00.

Tein tässä jokunen viikko sitten äidilleni pikameikin. Hän oli käymässä ja kysäisi sitten, että tekisinkö hänelle luonnollisen pikameikin, jos hän menisi vaikka käymään yöelämässä. 😉 Noh, minähän tein. 🙂

Oli todella helteistä ja kuumaa silloinkin, joten en laittanut äidilleni meikkivoidetta, vaan sipaisin vähän aurinkopuuteria. Valokynää käytin silmien alle ja silmämeikin pohjustin Urban Decay Primer Potionilla.

Tein myös pikakampauksen äidilleni, joka on vähän rock-rock. ;D

Äitini laittoi huulilleen omaa Victoria’s Secretin huulikiiltoa.

Tässä näkyy meikin yli vaaleus silmien alla, kun ei ole silmälaseja.

Olen levittänyt silmien alle valokynän päälle SMH:n Bamboota, joka on täysin matta ja nude luomiväri. Kulmaluulla ja silmän sisänurkassa NYXin Highlight. Liikkuvalla luomella SMH:n Bamboo. Ulkonurkassa ja luomivaossa NYXin True Taupe. Rajaus on tehty Smashboxin Taupella geelilinerilla, joka on häivytelty synteettisellä viistopäisellä siveltimella. Ulkonurkkaa kohti rajaus paksunee ja päättyy silmän ulkoreunaan. Ripsillä Maybellinen ruskea Unstoppable.

Tässä näkyy kuinka silmälasien taakse tarvitsee tehdä ”valoa”, jotta silmät saadaan kauniisti esiin. Silmien aluset ja kulmaluut eivät enää näytä liian valkoisilta. Alaluomille käytin yhtä kikkaa millä saa silmistä suuremmat. Koska äidilläni on miinuslasit, niin ne pienentävät silmiä. Alaluomen rajauksen tein luomiväreillä niin, että jätin about millin verran alaripsien tyveen ”tyhjää”. Tämä antaa silmille suurentavan vaikutelman ja erityisesti miinussilmälaseja käyttäessä.

Tälläinen pikameikki tuli tehtyä aikuiselle naiselle, jolla on silmälasit. 

Tänään minulla ei olekaan keikkaa kuvausmeikkien tekoon, sillä siirsimme päivän elokuulle Kotkan meripäivien ja luvatun sateen vuoksi.
Onkos lukijoissani Kotkan meripäiville lähtijöitä? Itse en ole koskaan käynnyt, enkä ole tänäkään vuonna menossa. :/ En perusta suurista ihmismassoista ympäripäissään… Olen tullut siis ”vanhaksi”. ;D

Mukavaa viikonloppua kaikille! 🙂

X