Huulimeikit

Pikkujoulumeikki Avonilla

21.11.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Ei, en ole ollut bileissä, enkä pikkujouluissa, mutta halusin kokeilla bilemeikkiä.

Sain muutamia Avonin tuotteita kokeiltavaksi. Paloin halusta tehdä niillä ajankohtaisen ”hippameikin” pikkujouluaikaa ajatellen.

Lähdin näinkin rohkealla yhdistelmällä, kuin sinervä utumeikki silmissä ja täyteläisen punaiset huulet. Pelkäsin aluksi tätä yhdistelmää, että näinköhän saan sen istumaan itselleni, mutta sain kun sainkin. Kokonaisuudesta tuli hyvin raikas ja juhlava.

Käyttämäni Avonin tuotteet tässä meikissä ovat jo iänikuisen vanha Precision Glimmer -luomiväri, sävyssä White. Tämä ko. luomiväri on näkynyt lukuisia kertoja täällä blogissani. Se on vaan niin kauniin hohtava. Nimi viittaa valkoiseen, mutta White ei ole valkoinen. Se on hieman kullanhohtoinen nude. Toisena luomivärinä vasta saamani Cosmic -luomiväri, sävyssä Midnight Sky. Meikkipohjana Ideal Flawless Matte Mousse Foundation, sävy Ivory. Huulilla Absolute -huulipuna, sävyssä Rich Merlot.

Minun lempparimeikkivoiteeni oli 23-27 -vuotiaana vaahtomeikkivoiteet. Erityisesti Avonin, mutta hätätapauksissa ostin kaupasta Maybellinen vastaavaa. Koostumus ei enää minusta ole yhtä vaahtomainen, mutta voi olla, että muistan vain väärin. Pakkaus on tässä vuosien aikana ehtinyt muuttumaan ja kaitpa koostumuskin on kokenut päivityksiä.

Ehdottomasti suosittelen Ideal Flawless Matte Mousse Foundation -meikkivoidetta nuorelle rasvoittuvalle iholle. Huomaattekin nenänpielissäni hieman hilseilevää ihoa. Vaahtomeikkivoiteet ovat kuivia koostumukseltaan, joten ne eivät oikein toimi kuivalla ja pintakuivalla iholla, mutta ovat loistavia rasvoittuvalle iholle. Silloin nuorempana minulla oli todella rasvoittuva iho. Avonin vaahtomeikkivoide oli siihen aikaan ainut, joka piti ihoni pidempään mattaisena ja meikkipohja kesti ihollani siedettävänä. Koostumus on miellyttävän pehmeä ja kuivuessaan muuttuu lähes puuteriseksi. Ideal Flawless Matte Mousse Foundation ei ole kovin peittävä, joten jos iholla on peiteltävää, niin lisäksi tulee käyttää peiteainetta. Niin minäkin olen tässä meikissäni käyttänyt. Vaahtomeikkivoiteet kannattaa suosiolla levittää ihan sormin. Olen huomannut, että se on niiden kanssa toimivin tapa.

Huulillani oleva Absolute -huulipuna, sävy Rich Merlot on kaunis viininpunainen. Siinä on hieman läpikuultavuutta ja hieman kiiltoa, mutta ei helmiäistä. Koostumus tuntuu huulilla miellyttävälle ja kosteuttavalle. Tuoksu huulipunassa on ihan kiva ja neutraali, hieman makeahko. Kestävyys punalla on myös ihan hyvä.

Kunnon blingbling-kynnet kruunaa kokonaisuuden. Esittelinkin Zoyan näyttävän Ariannan täältä löytyvässä postauksessa. Kampaukseksi tein pikakampauksen, jossa on lettiä, kiharaa ja ”suttunutturaa”. Kampauksesta on tulossa myöhemmin lisää. 😉

Kulmaluulla ja sisänurkassa Precision Glimmer. Häivyttelin tämän vaalean luomivärin liikkuvan luomen sisäosalle asti. Ulkonurkassa, luomivaossa ja liikkuvalla luomella Midnight Sky. Olen käyttänyt liikkuvalla luomella ja luomivaossa häivytyssivellintä ja ulkonurkassa napakkaa sivellintä. Häivytyssiveltimellä jäljestä tulee pehmeämpi ja hentoisempi, kun taas napakalla siveltimellä aikaansaadaan syvempää ja intensiivisempää jälkeä.

Tein rajaukset ylä- ja alaluomelle mustalla kajal-kynällä. Yläluomen rajauksen päälle käytin Midnight Sky -luomiväriä, jotta sain rajauksesta sinisen hohtavan.

Avonin meikkituotteet ovat siitä aina hankalia minulle bloggaajana esitellä, että joka kuvastosta ei aina löydy kaikkia tuotteita. Nyt voimassa olevasta joulusesongin kuvastosta en löytänyt muuta, kuin huulipunat, jotka ovat nyt vain 5,95 €. Olen aikaisemminkin kertonut, että käytin parikymppisenä paljon Avonin tuotteita. Ihan hiustuotteista meikkeihin. Olen edelleen sitä mieltä, että hinta-laatusuhde on Avonilla todella hyvä. Tosin muistan, että tilauksieni loppusummat olivat tarjoushinnoista huolimatta melko suuria. Tuo mopo taisi aina lähteä käsistä, kun tilasi ajatuksella, että eihän nämä mitään maksa. Loppusumma saattaa sitten yllättää. Mutta tietysti sain sillä summalla todella suuria määriä suihkugeelejä, voiteita, huulikiiltoja, shampoota, jalkakylpyjä… siis kaikkea mahdollista.

Kuvastoon voi käydä tutustumassa täällä. Kuvasto on voimassa 3.12. asti, jonka jälkeen ilmestyy taas uusi kuvasto, uusine tarjouksineen. Hihkaiskaa, jos näette luomivärejä tai vaahtomeikkivoiteita. Minä en löytänyt. Avonin konsulentit voivat halutessaan vinkata Cosmic -luomivärin ja vaahtomeikkivoiteen hinnoista. Psst… sivuilla 178-179 on Hello Kitty -faneille ihania juttuja!

Silmissä tähtitaivasta ja huulilla täyteläistä merlotia. Voisko pikkujouluihin paremmin enää valmistautuakaan? Minä olen huomenna pikkujouluilemassa. Sanoin jollekin, että minulla ei ole tänä vuonna pikkujouluja, mutta onhan minulla! Iso ryhmä kauneusbloggaajia kokoontuu viettämään pikkujouluja.

Mukavia pikkujouluja kaikille tänä viikonloppuna sellaisia viettäville!

Avonin meikkivoide, huulipuna ja Cosmic -luomiväri blogin kautta saatuja.

Kommentit (14)

Kiitos Tiina Eliisa! 🙂 Jep, pienistäkin hinnoista kertyy iso summa. 😀

Jos käyt Tallinnassa, niin sieltä saa sellaista merkkiä, kuin Pupa Milano. Sillä on sellainen BB-voide, joka on loistava rasvoittuvalle iholle. Se sopii hyvin myös pohjustajaksi.
http://www.glitz8glam.com/2014/08/rasvoittuvan-ihon-bb-voide.html

Sitten olen nyt kokeillut NYXin Shine Killer pohjustajaa. Sekin on ihan hyvä ja edullinen. Kalliimpi ja vaikeasti saatavampi on Benefitin Porefessional.
http://www.glitz8glam.com/2014/04/ihohuokoset-piiloon.html

Juuri nyt ei muistu mieleen muita, joita juuri sinulle ehdottaisin, mutta vinkkaan jos tulee muita mieleen. 😉

Selasin kuvastoa, tosin kamp. 1/2015 mutta en löytänyt 😀 Kaikkea muuta kyllä oli.
Osa Avonin tuotteista poistuu aina kuvastoista, mutta löytyvät kuitenkin konsulttisivuilta eli asiakkaan pitäisi tietää mitä etsii (luottotuotteet tietenkin muistaa jne.), mutta uusille asiakkaille on vaikea selitellä, että ”joo, ei ole kuvastossa, mutta voi tilata kuitenkin, jos vain kerrot haluamasi sävyn jne.).

Okei, kiitos selvennyksestä. 🙂

Todella kaunis meikki ja huulipunan väri on todella ihana! 🙂

Kiitos Lara! 🙂 Minäkin tykkäsin tästä meikistä, vaikka aluksi vähän epäilin. 😀 Halusin silti kokeilla, kun inspiraatio lähti jyrää. 😀

♥_♥ Upea meikki! Olet sellainen hottis ♥

Kiitti Janet! Vai hottis… nooh… en nyt tiiä. 😀

Tosi kaunis meikki

Kiitos eekku! 🙂

Ihan mieletön toi silmämeikki! <3

Kiitos Jonna! <3

Aivan ihana meikki! Ja tuo huulipuna, ai että minkä sävyinen. Varsinkin tänä syksynä tuon sävyiset huulipunat ovat olleet itsellä kovassa käytössä! =)

http://mmakingitupp.blogspot.fi/

Kiitti Alisa! 🙂 Minäkin pidän viininpunaisista huulipunista. 🙂

Kaunis meikki <3 paljon olen Avonilta tilannut, työkaveri on Avonin edustaja, ja tyrkkää aina uuden kuvaston mulle kouraan 😀 mukava töissä jos ja kun on luppoaikaa niin selailla ja shoppailla sitten kaikkea.. Se siitä edullisuudesta.. Tosiaan äkkiä tulee hintoihin kun vähä liikaa innostuu 🙂 hei niin, mikä ois rasvaisuuteen taipuvalle iholle paras meikin pohjustaja? 🙂 mukavaa viikonloppua <3

Kiitos Tiina Eliisa! 🙂 Jep, pienistäkin hinnoista kertyy iso summa. 😀

Jos käyt Tallinnassa, niin sieltä saa sellaista merkkiä, kuin Pupa Milano. Sillä on sellainen BB-voide, joka on loistava rasvoittuvalle iholle. Se sopii hyvin myös pohjustajaksi.
http://www.glitz8glam.com/2014/08/rasvoittuvan-ihon-bb-voide.html

Sitten olen nyt kokeillut NYXin Shine Killer pohjustajaa. Sekin on ihan hyvä ja edullinen. Kalliimpi ja vaikeasti saatavampi on Benefitin Porefessional.
http://www.glitz8glam.com/2014/04/ihohuokoset-piiloon.html

Juuri nyt ei muistu mieleen muita, joita juuri sinulle ehdottaisin, mutta vinkkaan jos tulee muita mieleen. 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *