Yleinen

Pinkit huulet, nudet silmät

26.3.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Minulla on usein tapana meikata silmät näyttäviksi, mutta toisinaan on kiva jättää silmämeikki minimalistiseksi ja panostaa mehevän värisiin huuliin.

Pinkit ja fuksian väriset huulipunat ovat sellaisia, että niiden kanssa voi herkästi lyödä kokonaisuutensa överiksi ja aikaansaada halvan näköisen vaikutelman. Kaikista varminta on jättää silmämeikki kevyeksi ja maalata huulet kirkuvan fuksiaisiksi.

On vaikea määritellä suoranaista ohjetta siihen, että missä menisi raja silmämeikin voimakkuudessa ja fuksian/pinkin värisen huulipunan toimivuuden kanssa. Sellaista ei ole, sillä jokainen on yksilö ja kaikkeen vaikuttaa muu tyyli, hiusten väri, ihon sävy, silmien väri jne. Minulla on ollut käytössä fuksia huulipuna, vaikka silmämeikkini olisi tummempi. Esimerkiksi häämeikkini.

Kasvomeikkeihin panostan enemmän silloin, kun jätän silmämeikin luonnollisemmaksi. Käytän kaikki heleyttäjät, pohjustajat ja unohtamatta varjostuksia, korostuksia ja poskipunaa. Kun focus on huulissa, niin koen kasvojen ehostuksen todella tärkeäksi, jotta kokonaisuus säilyttää raikkaan huolitellun ilmeen.

Silmämeikissä olen käyttänyt BeautyBayn Flawless Rose -palettia. Liikuvalla luomella mattainen, aavistuksen lämmin vaaleanpunainen. Kulmaluulla ja sisänurkassa paletin vaalea korostussävy. Luomivaon varjostuksena ja alaluomella paletin kevyesti helmiäismäinen harmahtava taupe. Lisäsin harmahtavaa sävyä kevyesti ulkonurkkaan.

Rajaukset jätin pois ja lisäsin vain maskaran. Nopea tapa meikata kiireisinä aamuina.

Käytössä oli paletin vasemmasta laidasta ylä- ja alapuolen sävyt, että myös alarivin kolmas harmahtava taupe. Paletin arvosteluun ja esittelyyn pääsemme lähiaikoina.

Huulilla Rimmelin Apocalips -huulilakka sävyssä 303 Apocaliptic. Rajauksessa käytin Grimasin 544 sävyistä huultenrajauskynää. Näistä huulilakoista kerron kokemukseni pian.

Tällaisessa kokonaisuudessa värikkäät huulet pääsevät parhaiten oikeuksiinsa ja focus on täysin huulissa. Kokonaisuuteen mätsäävä kynsilakka olisi ollut kiva lisä. Sen ei tarvitsisi olla huulten värinen, vaan hempeä helmiäismäinen vaaleanpunainen olisi todella söpö yhdistelmä.

Tämä on minulle aika tyypillinen meikki silloin, kun haluan huulimeikin olevan se the juttu meikissä. Yleensä tuolloin valitsen fuksiaisen punan, sillä ko. sävy sopii minulle kivasti.

Ovatko rohkeat huulimeikit sinun juttusi? Vai haaveiletko vielä siitä, että rohkeus riittäisi käyttämään kauniin punaista ja sähäkkää huulimeikkiä?

Lue myös

Suosittelemme