Yleinen

Pinkit huulet, nudet silmät

26.3.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Minulla on usein tapana meikata silmät näyttäviksi, mutta toisinaan on kiva jättää silmämeikki minimalistiseksi ja panostaa mehevän värisiin huuliin.

Pinkit ja fuksian väriset huulipunat ovat sellaisia, että niiden kanssa voi herkästi lyödä kokonaisuutensa överiksi ja aikaansaada halvan näköisen vaikutelman. Kaikista varminta on jättää silmämeikki kevyeksi ja maalata huulet kirkuvan fuksiaisiksi.

On vaikea määritellä suoranaista ohjetta siihen, että missä menisi raja silmämeikin voimakkuudessa ja fuksian/pinkin värisen huulipunan toimivuuden kanssa. Sellaista ei ole, sillä jokainen on yksilö ja kaikkeen vaikuttaa muu tyyli, hiusten väri, ihon sävy, silmien väri jne. Minulla on ollut käytössä fuksia huulipuna, vaikka silmämeikkini olisi tummempi. Esimerkiksi häämeikkini.

Kasvomeikkeihin panostan enemmän silloin, kun jätän silmämeikin luonnollisemmaksi. Käytän kaikki heleyttäjät, pohjustajat ja unohtamatta varjostuksia, korostuksia ja poskipunaa. Kun focus on huulissa, niin koen kasvojen ehostuksen todella tärkeäksi, jotta kokonaisuus säilyttää raikkaan huolitellun ilmeen.

Silmämeikissä olen käyttänyt BeautyBayn Flawless Rose -palettia. Liikuvalla luomella mattainen, aavistuksen lämmin vaaleanpunainen. Kulmaluulla ja sisänurkassa paletin vaalea korostussävy. Luomivaon varjostuksena ja alaluomella paletin kevyesti helmiäismäinen harmahtava taupe. Lisäsin harmahtavaa sävyä kevyesti ulkonurkkaan.

Rajaukset jätin pois ja lisäsin vain maskaran. Nopea tapa meikata kiireisinä aamuina.

Käytössä oli paletin vasemmasta laidasta ylä- ja alapuolen sävyt, että myös alarivin kolmas harmahtava taupe. Paletin arvosteluun ja esittelyyn pääsemme lähiaikoina.

Huulilla Rimmelin Apocalips -huulilakka sävyssä 303 Apocaliptic. Rajauksessa käytin Grimasin 544 sävyistä huultenrajauskynää. Näistä huulilakoista kerron kokemukseni pian.

Tällaisessa kokonaisuudessa värikkäät huulet pääsevät parhaiten oikeuksiinsa ja focus on täysin huulissa. Kokonaisuuteen mätsäävä kynsilakka olisi ollut kiva lisä. Sen ei tarvitsisi olla huulten värinen, vaan hempeä helmiäismäinen vaaleanpunainen olisi todella söpö yhdistelmä.

Tämä on minulle aika tyypillinen meikki silloin, kun haluan huulimeikin olevan se the juttu meikissä. Yleensä tuolloin valitsen fuksiaisen punan, sillä ko. sävy sopii minulle kivasti.

Ovatko rohkeat huulimeikit sinun juttusi? Vai haaveiletko vielä siitä, että rohkeus riittäisi käyttämään kauniin punaista ja sähäkkää huulimeikkiä?

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Voi kiitos Jenni! <3

Kommentit

Itse en ole oikein ikinä oppinut käyttämään minkäänlaista huulimeikkiä, vaikka välillä yritystä onkin. Mutta oo, tuon luomiväripaletin arvostelua odotan kuin kuuta nousevaa. Näyttää hyvinkin sellaiselta minkä saattaisin tarvita.

Tällä viikolla tulee postaus. 😉 Jos nyt ei mitään eriskummallista tapahdu.

Mun perus arkimeikki on juuri tällainen, tosin rajaan aina yläluomen pehmeällä kynällä 🙂 Helppoa ja nopeaa!

Sitä se on! Helppoa ja nopeaa. On muuten sellainen meikki, jonka itsekin miellän Miss Piggy’s Pearls -blogin Sallan meikiksi. Sinullekin fuksiat huulet on kuin luodut. 🙂

Tuon paletin arvostelua odotellaan 😉

Kiva kuulla! 🙂

arastelen käyttää kirkkaita ja tummia huulipunia 😀 yleensä pärjään huulirasvalla,jossa on vähän punaista pigmenttiä mikä tuo huulille vähän väriä, mutta ei hallitsevasti 😀 keskityn silmiin eniten 😉

Rohkenen väittää, että yli puolet suomalaisista naisista kokee samoin. 😉 Kyllä asiakkaanikin lähes poikkeuksetta haluavat vain silmämeikin ja huulille sitten vain ”jotain” on se toive. Jotkut eivät kerta kaikkiaan tahdo huulille yhtään mitään. Huulimeikkejä arastellaan jonkin verran. Mutta kasvavassa määrin huulimeikit ovat alkaneet näkymään katukuvassakin. 🙂

Oho, se olikin Apocalips! Yllätyin, odotin jotain huulipunaa, näyttää niin peittävältä ja, no, jotenkin vaan enemmän huulipunatuotteelta. 😉

Tavallaan rohkeat huulimeikit on mun juttu ihan kympillä, mutta sitten taas ei koska jänistän kaikkien vähänkään jännempien sävyjen kanssa. Aikaisemmin olin tosin vielä tarkempi ja niuhompi sen suhteen mitä sävyjä voin käyttää, nyt olen jo siihen entiseen verrattuna suorastaan uhkarohkea! 😉 Omistan nykyään jopa _todella_ tumman viininpunaisen huultenrajauskynän….tiedä sitten miten paljon sitä uskallan käyttää. 😀

Kyllä vain, Apocalips! Pigmenttisyyttä riittä. 🙂 Huulilakat ovatkin yhtä peittäviä, kuin kunnon huulipuna. Kuultopunat sitten taas ovat kuin huulikiiltoja.

Minulla tuntuu menevän kausiluontoisesti tuo rohkeus huulipunan sävyyn. Uuh, viininpunainen on upea sävy huulilla. <3

Kirkas huulimeikki luo kyllä yksinäänkin kasvoille tosi pirteän ilmeen (en olisi vielä 10 vuotta sitten sanonut näin) Keväällä tulee itse kanneltua mukana huulipunapuikkoa ja silmiin saa riittää melkein pelkkä ripsari. 😀

En olisi minäkään uskonut silloin 10 vuotta sitten, että tulen käyttämään kirkkaita huulipunia. Jo pelkkä ajatus oli absurdi. 😀

Mulla on hyvin samantyyppinen meikki tänään! Pirtsakat huulet piristää mieltä. Mun huulilla on tällä haavaa Lumenen Raspberry Miracle-puna sävyssä Vadelmia, joka on, kuten arvata saattaa, vadelmaan vivahtava pinkki.

Totta! Pirtsakat huulet piristää. 🙂 Oi, sävy kuulostaa ihanalta! Vadelmahuulet on aina niin kauniit. 🙂

Todella kaunis meikki, ja kaunis sinä! Värikäs huulimeikki tekee ihmeitä muuten neutraalille meikille! ^^

Kiitos Ilona! 🙂 Totta, niin tekee! Ilman tuota huulimeikkiä jään todella valjun näköiseksi. Itselle sopiva huulipuna piristää ilmettä huikeasti. 🙂

Vitsit kun otat niin upeita kuvia nykyisin(kin) :).

Olisi kiva panostaa itsekin mehukkaisiin huuliin ja jättää silmämeikki kevyeksi, mutta kun olen niiin LAISKA pitämään sitä huulimeikkiä koko päivän yllä. Ja pelkään myös että sitä saattaa jäädä hampaisiin ja kukaan ei sanoisi siitä koko päivänä :P.

Kiitos Panda! 🙂 Pakko myöntää, että olen melko tyytyväinen uusiin kuviini. Huom. kuviini, en itseeni niissä. Hitsi, kun tässä harrastuksessa joutuu olemaan, kuin mikäkin malli. 😀 Karu totuus on, että en tykkää olla kuvissa. Aina ennen kuvaamisen aloittamista saan stressihien päälle. Tätä on ehkä vaikea kenenkään uskoa, mutta totta se on.

Joo, huulipunasta hampaissa pitää aina vähän vihjailla. Onneksi itselläni äärimmäisen harvoin huulipuna tarttuu hampaisiin.

Minde, näytät upeelta! Vau! Näissä kuvissa on kyllä kaikki kaunista, oon ihan mylistynyt tästä vau-elämyksestä. 🙂

Voi kiitos Jenni! <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *