Glitz & Glam

Pinkki silmämeikki & oranssit huulet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Teinpä vaihteeksi vähän rajumman meikkilookin, koska aikaisemmin esiin kaivamani W7:n värikäs luomiväripaletti inspiroi minua. Tuon aikaisemman meikkipostaukseni löydät täältä.

pinkkisilmämeikki4

Tällä kertaa halusin pinkkiä luomiväriä. Upea ja näyttävä pinkki, jossa kerta kaikkiaan pigmenttisyyttä riittää. Jopa niin paljon, että sen puhdistus on työlästä. Silmäluomet jäävät hyvin herkästi pinkeiksi. Jotkut harvat luomivärit meinaa värjätä silmäluomet ja tämä pinkki on niitä.

pinkkisilmämeikki2

Inspiroiduin käyttämään pinkkiä ja oransseja huulia kynsilakkojeni vuoksi. Muuten olisin valinnut tähän kokonaisuuteen jotain ”turvallisempaa” valintaa, kuten pinkkiä tai nudea. Oranssi on hyvin vahva väri ja yhdistettynä se pinkkiin… vaatii kyllä rohkeampaa mielentilaa tai luonnetta.

pinkkisilmämeikki3

Oranssinen huulipuna on niitä perinteisiä kesän juttuja. Toki oranssia muulloinkin voi käyttää, mutta usein kesän kausikokoelmat sisältävät juuri oransseja huulipunia. Oletteko huomanneet?

orangelipstick

Tämä käyttämäni upea oranssi on MSCHIC:n Blood Orange. Rajauksessa saman merkin oranssinen rajauskynä Orangetang.

pinkkisilmämeikki1

Liikkuvalle luomelle levitin W7:n Neon -paletin pinkkiä. Koska ko. paletti sisältää vain kirkkaanvärisiä luomivärejä, niin lainasin muut sävyt Lumenen Hohtavaa Hiekkaa -luomiväripaletista. Käytin paletin tumminta sävyä luomivaon varjostuksissa ja alaluomella. Paletin beigeä sävyä käytin varjostuksen yläpuolella häivyttelyssä. Kulmaluulla ja sisänurkassa paletin vaaleinta korostussävyjä.

pinkkisilmämeikki

Paksut siipirajaukset L’Oréal Parisin Super Liner Perfect Slim -rajaustussilla.

pinkkisilmämeikki6

Kuvassa vielä ne meikin olennaisimmat tuotteet.

– Lumene Blueberry Pitkäkestoinen Luomiväri, sävy Hohtavaa Hiekkaa
– W7 Neon Eyes Box -luomiväripaletti
– L’Oréal Paris Super Liner Perfect Slim
– MSCHIC Blood Orange -huulipuna
– MSCHIC Orangetang -rajauskynä

Vaikka tuo W7:n luomiväripaletti näyttää aivan lelulta ja merkkikin on aika halvan fiiliksen antava, niin tämä paletti on uskomattoman hyvä. Luomivärit pigmenttisiä, laadukas koostumus ja helppoja käyttää. Vielä tuolla oranssilla haluan meikata tämän kesän aikana.

pinkkisilmämeikki5

*winkwink* Arvatkaapa kuinka monta kuvaa jouduin ottamaan, että sain vinkkaavan kuvan itsestäni? MONTA!

Mites oranssit huulet ja pinkit luomet istuu? Liian rohkeaa vai just riittävästi?

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa
X