Glitz & Glam

Pinkkiä silmämeikkiä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Ihan alkuun sanon, että varoitus! Kuvat saattavat vahingoittaa verkkokalvojanne, sillä jotenkin näytän todella Tuksumaiselta tuossa pinkissä silmämeikissä. 😀 Keskittykää siis enemmän lähikuvaan silmämeikistä, älkää siihen miltä ko. silmämeikki näyttää minulla… TIEDÄN NYT! Ei ole sopiva minulle ja erityisesti nyt kun olen päivettynyt ja laitoin vielä pinkkiä huulikiiltoa tuohon pisteeksi I:n päälle… Tuksu look on valmis! ;D Tämä on siis MEIKKIMOKA! 🙂

Ai niin! Olen tosi kipeä näissä kuvissa ja sain niistellä ruvella olevaa nenääni meikatessa ja jopa kuvatessakin… joten en ollut kyllä muutenkaan parhaimmillani. *selittelee ja selittelee*

En tiedä, että olisiko tämä pitänyt viedä pidemmälle ja laittaa ne ihanat tekoräpsyttimet silmien ulkonurkkiin… ehkä oranssisuutta lisää ja peruukki päähän. Olisitte huokailleet minun taidokasta maskeeraus kykyä. Nyt minulle nauretaan, kun näytän Tuksumaiselta, mutta hei! Nauretaan jooko yhdessä? 😀 Hahahahaaa!

Olen tehnyt meikkipohjan Grimasin G3 meikkivoiteella ja voidemaiset varjostukset W2 ja korostukset G0. Päälle suihkutin sitä Urban Decayn All Nighter Setting Sprayta, mutta sen tehosta kerron sitten omassa postauksessa. 😉 Kiiltona NYX Round Lip Gloss Ballerina Pink.

No niin! Kun katsoo pelkkää silmämeikkiä, niin ei enää näytä niin kaamealta. ;D

Pohjustuksena Urban Decay Primer Potion.

Kulmaluulla ja silmän sisänurkassa NYX Smokey Look Kit paletin helmiäisvalkoinen. Liikkuvalla luomella Amuse paletista kylmä pinkki. Ulkonurkassa, luomivaossa ja alaluomella NYXin paletin mattamusta. Ulkonurkan, luomivaon ja alaluomen varjostuksissa NYXin paletin helmiäisharmaista tumma- ja vaaleaharmaa.

Rajaus mustalla geelilinerilla ja sitä on häivytelty ja pehmennelty mattamustalla luomivärillä. Ripsillä Lumenen True Natural Volume. Alaluomen sisärajauksessa Urban Decayn 24/7 Glide-on kynä Zero.

Käyttämäni NYX Smokey Look Kit paletti, joka minusta on tosi käytännöllinen ja laadukas. Kauniita harmaita eri tummuusasteina.

Amuse paletti, jota minä olen kutsunut alusta lähtien halpis-Dioriksi sen muodon vuoksi. Paletin luomivärit ovat erittäin pigmenttisiä ja kauniita värejä, mutta… aika kenkkuja häivytellä ja en suosittele ryppyisille luomille.

Aina kaikki ei siis natsaa minulle. Tästä tulikin minulle henkilökohtainen haaste ja meinaan tehdä vielä pinkin meikin, joka saletisti natsaa! ;D

Unohdin aivan mainostaa Nonnulan arvontaa! Käykää osallistumassa, sillä palkinnot ovat erittäin mukavat. 😉

X