Glitz & Glam

Pitkästä aikaa kuvia koulussa tehdyistä töistä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

En olekaan vähään aikaan julkaissut kouluun liittyviä postauksia, joten laitan nyt useamman kuvan postauksen. Kuvia löytyy kauneusmeikistä, fantasiasta, maskeerauksesta, musta-valkokuvameikistä… Kokeilua, hulluttelua, onnistumisia ja epäonnistumisia… kaikkea! 😉

Luokkakaverini halusi, että teen hänelle päivämeikin, missä on makeet rajaukset. Halusin samalla kokeilla hänelle varjostuksia silmien sisänurkkaan, jotta silmien etäisyyttä saadaan ”feikattua” lähemmäksi toisiaan. J:llä on aavistuksen etäällä silmät toisiaan, joten pääsin hyvin kokeilemaan hänelle ko. kikkaa. Omat silmäni kun ovat aavistuksen lähekkäin toisiaan, niin itselle on tyhmä kokeilla.

Vaalea luomiväri liikkuvalla luomella ja silmän sisänurkassa. Luomivaossa varjostus ruskealla ja häivytykset nenän varteen asti.

Selkeästi silmät ovat lähentyneet toisiaan.

Musta-valkokuvameikki. Tämä on minun kompastuskiveni. On vaikea tehdä voidemaiset varjostukset niin, ettei häivytä niitä liikaa, jotta näkyisivät sitten kuvissakin.

MV-kuvameikkiin käytetään mattaluomivärejä ja niistä tehdään voimakkaat, mutta hyvin häivytellyt.

Vähän siellä näkyy poskivarjoa, mutta paremminkin olisi voinut onnistua. Tämä oli siis minun kertaustyö, eli olin tehnyt aiemminkin, mutta halusin harjoitella lisää näyttötöitä varten, joka onkin minulla huomenna.

Tuossa jokunen aika sitten oli fantasiameikki, joka piti suunnitella etukäteen. En tiennyt kuka minun mallini olisi, mutta tein silti eräänlaisen Poison Ivy tyylisen lookin. Tämä vaatisi ehdottomasti kirkuvan punaiset hiukset tai peruukin. Kokeilimme ensin varastosta löytyneen mustan peruukin kanssa.

Tässä meikissä opin, että jos yrittää pohjustaa valkoisella silmämeikin pohjustajalla kulmakarvoja ja värittää ne sitten MACin Basic Redillä, niin 30 minuutin aikana se muuttuu pinkiksi. 🙁 Pilalle meni… NYYH! :'( MACin Basic Red on kirkkaanpunainen, suunnilleen saman värinen kun kuvan huulet.

Laitoin kolmea eri väristä vihreää glitteriä ja punaisia kynsikoristekukkia.

Halusin testata poskelle sellaista palkeenkieli haavaa, joka tehdään lateksista ja pumpulista.

Jos olisi laitettu meikkivoide koko kasvoille, niin rajoja ei olisi näkynyt.

Taas yksi treenaus vanhennuksesta. Tämä on sellainen keskisuurelle teatterilavalle.

Tämä oli minun maskeerauskokeeni työ. Aihe oli vapaa, joten halusin tehdä sellaisen työn missä on bodypainting, meikki ja liimailua.

Säälin pariani sen verran, että maalasin valkoisella ”vesivärillä” pohjan. Jos olisin käyttänyt ”rasvaväriä”, niin hän olisi saanut pestä kasvojaan tunnin! Vesiväreillä valkoisesta ei oikein meinaa saada tasaista, toisin kun rasvavärillä, joka on pigmenttisempi.

Minulle tulee tästä mieleen sellainen fantasia tyylinen charleston look.

 Musta ja hopeinen paljettinauha on liimattu ihoon Grimasin iholiimalla.

Koulussa mennään nyt siinä vaiheessa, että näyttötyöt on enää jäljellä. Olen suorittanut 3/10 ja tänään on 4. työ. Ensimmäiseni oli siis bodypainting, toisena päivämeikki ja kolmantena iltameikki. Tänään minulla on natural meikki. Huomenna musta-valkokuvameikki ja torstaina kuvaus- tai näytösmeikki. Itse olen valinnut näytöksen ja silloin teen jotain aika rajua. 😉 Enempiä en paljastele. Kuvia tulee, kun saan ne. Kuvat siis ottaa ammattilaiskuvaaja ja siksi haluan julkaista ne teille vähän hienompina ja näyttävimpänä, kun oma ottamani kuvat, missä ihanat ja rakkaat mallini vain ”könöttää”, eikä tee mitään. ;D
Juhannusviikkohan minulla jatkuu vielä näyttöjä tehden, eli vuosiluku-, hää- ja vapaa valinnainen meikki, että maskeerauskoe. Sitten olen tehnyt loppupurituksen kouluni eteen ja olen valmis nousemaan omille siivilleni. 😉 Hui… vaikka ikää ja elämänkokemusta on jo ehtiny kertyä, niin silti vähän jännittää. 🙂 Sillä olenhan ollut vuodesta 1998 ravintola-alalla ja nyt toteuttamassa haaveitani. Ihan uusia asioita ja työtä yritän päästä tekemään. Toivottavasti panostukseni huomataan ja tulen työllistymään. Siitä olen erittäin kiitollinen ja iloinen, että jo nyt minut on huomattu ja olen päässyt etenemään tavoitteissani. Minulla on vielä opeteltavaa myös itseni kanssa, sillä kuulun näihin perussuomalaisiin (en puhu politiikasta!), jotka aina vähän vähättelevät itseään ja eivätkä osaa ottaa kehuja ja kohteliaisuuksia vastaan. Opeteltavaa on siis vielä paljon koulun jälkeenkin ja oikeastaan sen jälkeenhän se oikea oppiminen vasta alkaa! 🙂

X