Glitz & Glam

POPbeuaty Smokey Eye Clutch -meikki & paletin arvostelu

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Nyt on aika kertoa teille kokemukseni POPbeauty Smokey Eye Clutch -paletista.
Ensin näytän kuitenkin viimeisen paletilla tekemäni silmämeikin. Meikkihän on teille tuttu, kun esittelin huulitatuointeja.

Tein noiden hauskojen huulitatuointien seuraksi hillitymmän silmämeikin ”fiftari” tyyppisesti. Fiftari-meikkejä inhoavat varmasti jo raivoavat, kun Glitz & Glamissa on jatkuvasti tätä juttua pienillä eri variaatioilla. 😀 Pahoitteluni…

Halusin esitellä paletilla tehdyn silmämeikin joka olisi neutraalimpi ja maanläheisempi kuin aikaisemmat. Ilman pitkiä siipimäisiä rajauksia silmämeikki olisi hyvinkin neutraali ja arkeen soveltuva silmämeikki. Huomio! En puhu nyt huulista, vaan silmämeikistä. ;D

Pohjustin silmäluomeni silmämeikinpohjustajalla, joka oli Urban Decay Eyeshadow Primer Potion. Sen jälkeen käytin nuden väristä mattaluomiväriä koko luomelle.
Liikkuvalla luomella käytin paletin vaaleanruskeaa. Luomivaossa tummanruskeaa, jota häivyttelin hieman ylöspäin. Luomivaon yläpuolella häivyttelyssä käytin vaaleanruskeaa. Kulmaluulla ja sisänurkassa käytin paletin kullanhohtoista vaaleaa.
Alaluomelle tein kevyttä rajausta paletin tummanruskealla luomivärillä.

Halusin kokeilla, että olisiko paletin mustasta rajaukseen? Dippasin rajaussiveltimen Make Up Storen Mixing Liquidiin ja sen jälkeen otin paletin mustaa väriä siveltimeen. Hyvin näyttää toimivan rajauksessakin. 😉

Kiva fiftari-tyylinen silmämeikki helmiäisluomiväreilläkin. Yleensä teen mattamaisilla luomiväreillä tälläisen silmämeikin, mutta kyllä se helmiäisilläkin kivalta näyttää.

POPbeauty on hyvin nuorekas ja hauska kosmetiikkamerkki. POPbeautyn kaikki tuotteet ovat kiinnostavan ja kujeilevan näköisiä. Suomessa tämä merkki on hieman tuntemattomampi, mutta jenkeissä POPbeauty on esiintynyt mm. Voguen, Alluren, InStylen, Glamourin ja Cosmopolitanin sivuilla.
Tilasin joskus reilu vuosi sitten ystävälleni lahjaksi POPbeautyn paletin ja ystäväni piti kovasti luomivärien pigmenttisyydestä.

Nyt kirjoittelen POPbeautyn Smokey Eye Clutch -paletista.

Kuten jo paletin nimestäkin voi päätellä, niin kyseessä on käsilaukkuunkin mahtuva luomiväripaletti. Jotta paletin koosta saa paremmin käsityksen, niin laitoin kuvaan kaveriksi tulitikkurasian, sillä kaikki tietävät minkä kokoinen tulitikkurasia on. Paletin mitat ovat: 12 cm x 7 cm x 2,5 cm.
Smokey Eye Clutch -paletin ulkonäkö on kaunis! Upea musta ja kimalteinen rasia.

Kokoa havainnollistava kuva. Paletti on myös aika litteä.

Sisällä on 12 monikäyttöistä luomivärisävyä, joista yksi on matta, eli musta ja 11 muuta ovat helmiäisiä. Laitoin kuvaan 5 sentin kolikon havainnollistamaan luomivärien kokoluokkaa. ”Refillit” ovat pitkiä ja kapeita.

Suuremmalla siveltimellä on hieman hankalaa ottaa luomiväriä siveltimeen. Tässä kuvassa on todella leveä ja suuri sivellin, jota käytän yleensä vain koko luomelle levittäessä.

Pienellä tai keskikokoisella siveltimellä saa oikein hyvin otettua luomiväriä siveltimeen. Tätä kokoluokkaa yleensä käytänkin varjostuksiin ja pienempiä sitten vieläkin tarkempiin kohtiin, esim. alaluomelle jne.

Otin swatch-kuvan kaikista 12 luomiväristä. Olen levittänyt Urban Decayn silmämeikinpohjustajaa  käsivarrelleni niin, että sitä on vain luomivärien keskiosassa. Mustasta sävystä huomaakin missä menee silmämeikinpohjustajan rajat. Huomasin, että kaikki muut 11 sävyä, jotka ovat helmiäisiä, tarttuvat oikein hyvin, vaikka alla ei ollutkaan pohjustajaa. Mattamusta taas tarvitsee ehdottomasti pohjustajaa tarttuakseen intensiivisesti.
Sävyt ovat kauniisti hohtavia ja pigmenttisiä. Värit tasoittuvat helposti ja tasaisesti luomelle ja niitä on helppo häivytellä. Olin aika yllättynyt näiden laadukkuudesta, sillä en odottanut ihan näin loistavaa laatua. Helmiäisvalkoinen on aivan uskomattoman valkoinen ja hohtava. Olen paljon suosinut paletin kultaista ja valkoista silmämeikkien korostuksiin. Silmän sisänurkkaan saa ko. luomiväreillä luotua mahtavasti ”valoa” ja kirkkautta katseeseen.

Smokey Eye Clutch -paletti on loistava matkoille, sillä siitä löytyy kaikki tarpeelliset sävyt silmämeikkeihin. Itselläni tämä paletti oli mukana Tukholman risteilyllä. Minulla oli lisäksi vain MACin Cinderfella, josta sain hopeista kimallusta mustaan smokey meikkiin. Pärjäsin oikein hyvin ja minulla oli jopa vaihtoehtoja, että millä meikata silmäni. 🙂 Paletti on söötin ulkonäön lisäksi todella käytännöllinen ja hyvä.

Paletin sain kokeiltavaksi jo kauan sitten, mutta joskus minulla hieman kestää saada aikaiseksi se arvostelu/esittelypostaus.

Love It -verkkokauppa myy monia ihania POPbeautyn paletteja ja tietysti myös Smokey Eye Clutch -palettia. Smokey Eye Clutch -paletti maksaa 25,90 euroa. POPbeautylta löytyy paletteja ruskeille tai sinisille silmille, löytyy hauska seepra kuosinen paletti, joka on myös Clutch -paletti. Seepraa käytin viimeisellä meikkivideolla kevät-/kesämeikissä. 😉

Laitan loppuun meikkikuvat linkkeineen postauksiin, joissa olen käyttänyt POPbeauty Smokey Eye Clutch -palettia. Kuten meikeistä näkyy, niin paletilla saa hyvin eri näköisiä silmämeikkejä aikaiseksi.

Vihreä, kulta & beige

Violetti smokey

Viininpunaista & hopeaa

Pin up -tyylinen

Onko tullut tilattua Suomesta tai jenkeistä mitään ”Popparin” tuotteita?

Pahoitteluni muuten kilometripostauksestani. 😉

X