Glitz & Glam

Prinssi Uljas ja muuta söpöä Lushilta

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Oletteko jo huomanneet, että ystävänpäivä lähenee?

Lushille on tullut myyntiin ystävänpäiväteemaiset kausituotteet ja meinaan näitä nyt hieman esitellä.

Olimme perjantaina tyttäreni kanssa Helsingissä shoppailemassa ja toteutin monta hänen haavetta. Yksi niistä oli päästä ”pommikauppaan”, eli Lushille kylpypommeja ostamaan. Joku oli taivaissa päästessään sinne. Yritin kovasti saada hänet ostamaan halvempia joulusesongin kylpypommeja, jotka olivat -50%. Ei oikein neiti innostunut, sillä tarjolla oli söpöjä ystävänpäivätuotteita. Noh, omat olivat rahat ja olin sanonut, että saa itse ostaa mitä haluaa. Sain kuitenkin ”ujutettua” pari joulupommiakin, jotta ei kaikki rahat menisi.

Kuulin sitten kotona, että myymälä ei ollut aivan sellainen, kuin tyttäreni oli kuvitellut. Hänen oli ajatellut myymälän kokonaan valkoiseksi ja väreinä olisi vain Lushin tuotteet. En tiedä mistä tuo kuvitelma oli syntynyt, mutta pakko myöntää, että kuulostaa ainakin hienon näköiseltä myymälältä.

Ostin itselleni tämän Prince Charming -suihkusaippuan. Oma pieni ja söpö Prinssi Uljas suihkukaveriksi. 

Lush kertoo Prince Charmingista seuraavasti:

Prince Charming, uusi hurmaava suihkugeelimme, vie sinulta jalat alta! Granaattiomena, greippi, pelargonia ja santeli saavat sinut tuoksumaan ihanalta. Tuote on kausituote ja saatavilla vain rajoitetun ajan.
Tämä huippuihana suihkugeeli on ylelliseen rohtosalkoruusu-vanilja uutteeseen. Siihen on lisätty ihanaa hedelmäisyyttä granaattiomenamehun ja greipin avulla. Hurmaava prinssimme on oiva suihkukaveri!

No kyllä! Hyvin ihana ja hurmaava heppu, tämä romanttinen kaveri. Tuoksu on ihana! Ei ehkä yhtä ihana, kuin Snow Fairy tai Reindeer Rock, mutta lähes yhtä ihana. Tuoksu on samaan aikaan hedelmäisen makea, kirpeän raikas ja romanttisen ruusuinen. Hyvin monimuotoinen tuoksu. Tuoksu saisi olla voimakkuudeltaan samaa tasoa, kuin Snow Fairy, mutta on valitettavasti hieman miedompi. Tuoksu jää hetkeksi viipyilemään iholle suihkun jälkeen, mutta haihtuu puolessa tunnissa lähes kokonaan.

Koostumukseltaan Prince Charming on hyvin paksua. Jos So White -joulusaippua yllätti lirulla koostumuksella, niin tämä yllättää tuhdilla koostumuksella.

Tämä pieni pullo (100g) maksoi 10,50 €. Saatavilla on ne perinteiset 500g, 250g ja 100g.

Kuva: Lush.fi

Love Locked -kylpypommi vei tytärtäni aivan täysin. Hurjan hintainen ja suuri kylpypommi, jonka ostoa vastaan minä hieman hannailin. Yritin ylipuhua ja tarjota vaihtoehtoja, mutta eihän kaikkea söpöä, vaaleanpunaista ja sydämiä rakastavan tytön päätä käännetä. Olin varma, että ontto Love Locked ei kestä ehjänä kotiin asti ja niin siinä kävikin. Tyttäreni ei enää kotimatkalla junaan noustessamme muistanut varjella olkalaukkuaan, vaan tömäytti laukkunsa lattialle, kun pääsi istumaan. Love Locked meni palasiksi. Siksi lainasin kuvaa kylpypommista Lushin sivuilta.

Love Locked -kylpypommista kerrotaan näin:

Kylpypallo, jota on inspiroinut ”rakkauslukko” -kaulakorut! Se sisältää mm. agar agar -hyydykkeestä tehtyjä sydämiä, sekä riisipaperikonfettia. Tästä pallosta saat ainakin kaksi kylpyä!
Murra rakkauslukko ja löydät sisältä vielä yhden kylpypallon! Voit nauttia tästä kosteuttavasta kylvystä vaikkapa rakkaasi kera ystävänpäivänä (tai sitten ihan vain ikiomana vanilja-neroli hemmottelunasi)!

Syy helppoon hajoamiseen onkin siinä, että Love Locked on ontto ja tarkoitettu murrettavaksi.

Sisältä löytyi söötti pienempi sydän. Tyttäreni tiesikin tämän, sillä hän jutteli asiantuntevasti Lushin myyjän kanssa kylpypommeista. Myyjä kertoi hänelle Love Lockedin sisältävän kaksi kylpypommia. Oli kovin hellyyttävää seurata vierestä tätä keskustelua.

Tyttäreni oli sen verran pihi, että käytti vain puolet Love Lockedin ulkokuoresta. Näin tämä yksi kylpypommi riittää kolmeen kylpyhetkeen. Eihän tämä siinä tapauksessa niin kallis ollutkaan. Yksi Love Locked maksaa 9,20 €, mutta sen kun jakaa kolmella, niin se tekee  3,07 €. Eli sillä tavalla laskettuna edullisempi, kuin muut normaalihintaiset kylpypommit.

Floating Flower oli toinen ystävänpäiväteemainen kylpypommi, jonka tyttäreni osti. Siitä kerrotaan näin:

Monikerroksinen kylpypallo on täynnä kauniita värejä ja tuoksuvaa sensuellia jasmiinia. Kukka pudotetaan kylpyveteen ja sihisevä värisinfonia valloittaa ammeen. Kylpypallo piristää talvipäivänä paremmin kuin oikeat kukat.

Tämä on minusta todella keväinen kylpypommi. Pääsiäinen tulee minulla enemmän mieleen, kuin ystävänpäivä, mutta hyvin hauska kylpypommi tämäkin.

Hintaa tällä ystävänpäiväkukkasella on 5,50 €.

Monen monta muutakin söpöä ja ihanaa juttua sieltä Lushilta taas löytyy. Verkkokaupasta voi käydä katsomassa ystävänpäivän ihanuuksia tai joulualea.

Haaveiletteko omasta Prinssi Uljaasta vai löytyykö sellainen jo? Vai eikö tämä hurmaava prinssi ollut sinun tyyppiäsi?

Lue myös

X