Glitz & Glam

Proclén kynsilakanpoistoaine esittelyssä/arvostelussa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Proclé on ruotsalainen kosmetiikkayritys, jonka kynsilakanpoistoaineen esittelen tänään.

Nyt minulla on uusi kynsiystävällisempi vaihtoehto, kuin aikaisemmat kynsilakanpoistoaineeni. Proclén kynsilakanpoistoaine, joka sisältää kynsille hyvää tekeviä glyseriiniä, E-vitamiinia ja risiiniöljyä, eikä se sisällä asetonia mikä kuivattaa todella paljon kynsiä ja siksi haurastuttaa niitä. Pullo on kooltaan 150 ml ja siinä on  todella kätevä pumppuannostelija. Vanulapulla vain painetaan pari kolme kertaa. Tuoksu on tuotteessa ihan miellyttävä verrattuna moniin tavallisiin kynsilakanpoistoaineisiin, jotka suunnilleen kirvelevät nenää asetonin vuoksi. Tämä Proclén kynsilakanpoistoaine tuoksuu pullosta haistaessa jollekin kasvovedelle, mutta käytössä tuoksu on voimakkaampi, mutta ei ollenkaan paha. Aine poisti todella hyvin mustan kynsilakan, joka yleensä on aika painajaismaista saada kunnolla pois, kuitenkin sotkematta kynsinauhoja ja sormia mustaan väriin. Kätevän pumppupullon/annostelijan vuoksi en ”lutraa” turhan paljon ainetta vanulappuun ja huomasin myös sellaisenkin, että ainetta ei tarvinnut niin paljoa kuin monia muita kynsilakanpoistoaineita olen tarvinnut. Kun kynnet oli puhdistettu vanhoista lakoista, niin minulla ei ollut sellainen tunne kynsillä, että äkkiä pestävä vedellä ja kyllästettävä kynnet kynsiöljyllä kosteuttamaan kuivuneita kynsiä. Tämä Proclén kynsilakanpoistoaine tuntu hellävaraiselta ja kynsien puhdistus oli helppoa ja nopeaa.

Minulla ei ole kokemusta paljon kehutusta Dependen vihreästä kynsilakanpoistoaineesta, joten en voi verrata Procléa siihen, mutta esimerkiksi Maybellinen vihreästä minulla on ja vertailuni perustuu siihen. Proclén kynsilakanpoistoaine tuntuu paljon hellävaraisemmalta ja ehkä aavistuksen tehokkaammaltakin, kuin Maybellinen vihreä asetoniton kynsilakanpoistoaine. Jos miettii sitten hintaa, niin Proclén kynsilakanpoistoaine maksaa 7,90 euroa ja pullokoko on 150 ml ja pullossa on todella kätevä annostelija ja pullo on matala ja leveä, joten se ei kaadu helposti ja sotke joka paikkaa. Maybellinen vihreä kynsilakanpoistoaine maksaa n. 6-7 euroa ja pullo on kooltaan 125 ml. Siinä on kierrettävä korkki ja se ei ole yhtä hellävarainen kynsille, kuin Proclén on. Totean, että tämä Proclén kynsilakanpoistoaine on ehkä edullisempi minun käytössä ja huomattavasti kynsiystävällisempi kuin muut kynsilakanpoistoaineet joita olen käyttänyt. Minä ainakin suosittelen kokeilemaan, niin silleen sen voi itsekin todeta. 😉 Tämähän soveltuu myös rakennekynsille, koska Proclé ei sisällä asetonia.
Procléa Suomessa myy www.pretty.fi

Tällä viikolla tutustutaan myös Proclén kasvojen puhdistusaineisiin. 😉 Onko ketään muita joille Proclén kynsilakanpoistoaine olisi tuttu entuudestaan? Jos on, niin kuulisin mielelläni mielipiteitä ja kokemuksia. 🙂

X