Glitz & Glam

Puna-violettinen Lancomen silmämeikki

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Testasin ensimmäistäni Lancomen luomiväripalettia. Aivan mahtavia levittymään ja pigmenttisyyttä riittää! Yllätyin TODELLA punaisesta, sillä monesti punaiset hävytellessä menettävät värin syvyyttä ja jäävät hailakoiksi, mutta tämä kyllä piti värinsä! 😉

Kulmaluulla ja sisänurkassa Lancomen paletista Daylight. Liikkuvalla luomella punainen Visionary. Ulkonurkassa ja luomivaossa rusehtava violetti Snap ja syvyyttä/varjostusta antamaan musta Statuesque.

Kulmat on väritetty Smashboxin kulmaväri ja geeliliner paletin Brunettella. Rajaukset on tehty saman paletin Caviar geelilinerilla.

Musta-violetit tekoripset antamaan erikoisempaa lookkia. Nämä ripset ovat halpis-ripset ja sen huomaa alemmasta kuvasta. Kyllä tekoripsissä on monesti niin, että hintavat ovat laadukkaat ja helpot kiinnittää… ja ne joustavat niin, että kanssa pysyvät jos on liimattu hyvällä liimalla. Nämä ovat aika huonot, mutta menettelevät tälläisissä kuvaukseen tarkoitetuissa tilanteissa.

Lancomen ja Smashboxin paletit kiinni ja auki…

Meikkivoiteena Benecosin Nude ja silmämeikinpohjustajana Urban Decayn Primer Potion. Poskilla varjostuksena NYXin Latte ja korostuksena poskipäillä, nenän selkämyksellä, otsalla ja leualla NYXin Highlight. Poskipunana NYXin Rosey. Huulet on rajattu Oriflamen Nudella ja huulipunana Lorealin Glam Shine huulipuna sävyltään 204. Keskellä huulia Goshin kiilto 0053.

Kyllä on niin minun näköinen meikki! Jopa mieskin sanoi niin… 😀

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!!! 🙂

X