Glitz & Glam

Punainen glitter-rajaus

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Nyt on taas se aika vuodesta kun glitteriä voi laittaa mielinmäärin, eikä tarvitse ”pelätä” mitä ihmiset ajattelee. 😉

Meikin idea on vahvoissa rajauksissa ja huulimeikissä. Tehostin rajausta punaisella glitterillä.

Poskipunana Inglotin 55.
Minua harmittaa suuresti, että näissä kuvissa näkyy ”tukkapuuteri” (Osis Dust It). 🙁 Olen hätäpäissäni sohinnu sitä hiuksiini ja äkkiä napsinnu kuvat meikistä ennen töihin lähtöä. Tälläisen mokan huomasin vasta kun latasin kuvat koneelle. 🙁 Antakaa anteeksi siis minun valkoiset laikut hiusrajalla. Luonnossa niitä ei näkynyt, mutta kuvissa näkyy, kun niin hätäisesti hieroin sen hiuksiini.

Huulipunana Grimasin Lipstick Pearl Pure 7-55. Olen aika usein tehnyt niin, että olen jättänyt rajaukset tekemättä huulille, sillä nyt on muodissa pehmeät huulet. Rajaukset tekevät hieman kovemman näköistä jälkeä. Joten jos rajauksien teko tuntuu hankalalta tai muuten vaan laiskottaa, niin nyt voi rajaukset huoletta jättää tekemättä. 😉

Liikkuvalla luomella minulla on SMH:n Creme D’Nude. Luomivaossa Inglot 342. Kulmaluulla ja sisänurkassa Lancômen Filigree.

Musta ja paksu rajaus Inglotin geelilinerilla 77.

 Minä tykkään käyttää näihin glitter-rajauksiin irtonaista glitteriä ja kiinnitysnestettä. Kiinnitysnesteenä käytän Make Up Storen Mixing Liquidia. Tämä tummanpunainen glitterini on ihan halpista, jonka olen tilannut ebaystä. Minulla on myös Make Up Storen glittereitä.

Kuvittelin tehneeni pienen ja huomaamattoman tehosteen rajauksiin, mutta kyllä se töissä herätti heti huomiota. 😀 Tosin siellä valaistus on aika hämärä ja kun valo osuu glittereihin, niin ne säihkyy.

Kyselin teiltä mielipidettä, että haluatteko nähdä Glitz & Glamissa taas teemaviikkoja? Suurin osa haluaa. Pari teistä meinaa vältellä Glitz & Glamia tuolloin. 🙁 No voi… Noh, ehkä te palaatte teemojen jälkeen sitten takaisin? 🙂 Minulla on muutama idea ja visio jotka ovat hautuneet mielessäni. Toivottavasti saan lähiaikoina tehtyä niitä, jotta saan teemaviikon kasaan. 🙂 En vielä paljasta enempiä, mutta näette sitten, että minkä visioistani ensimmäisenä kyhään aikaiseksi. 😉

X