Glitz & Glam

Raikas pikameikki IDUN Mineralsilla (tutoriaali)

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkin

Mikä on teille tärkeintä arjen pikameikissä sen nopeuden lisäksi? Oletan, että kaikki haluavat sillä pikameikilläänkin saada heleän ja virkeän näköisen ilmeen.

Raikkaat punaiset sävyt ovat aina varma valinta. Niillä saa heti virkeämmän ja raikkaamman ilmeen. Minulle toimii viileät sävyt, koska olen enemmän viileäsävyinen, kuin lämminsävyinen. Vahvasti lämminsävyisellä viileät sävyt voivat tehdä liian kovan ilmeen, kun taas lämpimät sävyt viileäsävyisellä saattavat aikaansaada hieman väsyneen ja tunkkaisen vaikutelman. Usein nämä selviävät kokeilemalla, sillä viileäsävyisille viileitä ja lämpöisille lämpimiä ei ole absoluuttinen sääntö.

Alkukuusta esittelin pari IDUN Mineralsin tuotetta. Postaukseni meikkipohjasta ja luomiväripaletista löytyy täältä. Siellä kerron hieman IDUN Mineralsista, jos tämä ruotsalainen mineraalisarja on vielä tuntematon.

Tällä kertaa teen yhden pikameikin, sillä arvostan nopeassa arjen meikkaamisessa käteviä tuotteita ja niiden tuomaa illuusiota minun virkeydestä ja heleästä ihosta.

Riippuen käytettävästä ajasta, saatan levittää pohjustajan kasvoilleni. Saatan myös peittää hieman tummia silmänalusia. Olen tässä levittänyt pohjustajan kasvoille ja hyvin kevyesti peiteainetta silmien alle.

Aloita mineraalimeikkipohjan levityksestä. Lähde levittämään mineraalipohjaa kabukin avulla kasvojen keskiosasta, eli sieltä, missä eniten peittoa tarvitaan. Tee pyörivää liikettä kabukilla. Monesti sanotaan, että mineraalipohja tulee pyöritellä kunnolla. Joskus vaan aika ei riitä, joten olen huomannut, että hyvä mineraalipohja kyllä kestää kasvoilla, vaikka sitä ei 2-5 minuuttia kauempaa työstäisi kasvoille.

Kerrosta meikkipohjaa tarvittaessa nenänpieliin, poskipäille ja leukaan.

Ehosta kulmat, sillä huolitellut ja selkeämmät kulmat nostattavat väsyneenkin ilmeen hetkessä. Jos olet niitä, joita on siunattu tuuheilla ja tummilla kulmilla (vaikka kestovärjätyilläkin), niin pelkkä kulmakarvageelikin riittää. Toisin sanoen, laita kulmat ojennukseen.

Käytä silmämeikinpohjustajaa, jos sinulla on rasvoittuvat luomet.

Tee paksuhko rajaus IDUN Mineralsin ruskealla (sävy Jord) kajalilla. Nämä kieritettävät kajalit ovat siitä loistavia, että niitä ei tarvitse teroittaa. Kynä on aina käyttövalmis, eikä aikaa tuhraannu teroittimen etsimiseen ja kynän terän katkeiluun teroittaessa. Tiedättehän herra Murphyn lain?

Rajaus voi olla paksuhko, eikä sen tarvitse olla luodin tarkka ja skarppi. Tässä meikissä ei haittaa epätasainen rajaus. Aikaa säästyy taas.

Kynän toisessa päässä on kumimainen applikaattori, jolla saa pehmennettyä ja häivyteltyä rajausta.

Tee alaluomen ripsityveen kevyt rajaus iiriksen reunaan asti. Pehmennä jälkeä ja häivytä rajauksen reunaa iiriksen keskiosan suuntaan.

 

Yhden luomivärin silmämeikki on aina nopeaa. Ei varjostuksien häivyttelyä, eikä tarkkaa työskentelyä. Kun sävyksi valitsee luonnollisen sävyn, niin aina vaan helpompaa ja nopeampaa.

Levitä luomiväri liikkuvalle luomelle, aina ulkonurkkaan asti. Voit levittää luomiväriä hieman luomivaon yläpuolellekin.

Häivyttele rajaa tarvittaessa.

Minä koen tarvitsevani vaaleaa sävyä silmien sisänurkkiin. Vaalea kirkastaa katsetta ja tuo valoa silmien sisänurkkiin. Samalla sitten sipaisen kulmaluullekin vaaleaa. Käytän tässä IDUN Mineralsin luomiväripaletin (Lejongap) vaaleaa korostussävyä.

Tuo vaalealla sävyllä valoa silmien sisänurkkiin ja ”liftaa” kulmiasi lisäämällä vaaleaa aivan kulmakarvojen korkeimman kohdan alle.

 

Levitä maskara ripsille.

Maskara on lähes kaikkien tärkein meikkituote. Näyttävät ripset saavat aina katsetta virkeämmän näköiseksi.

Ns. 38-maskarat kestävät vettä ja rasvaa. Joten kyyneleet, räntäsade, eikä ihon rasvaisuus saa niitä ihan helpolla tuhriintumaan. Poistamiseen tarvitaan vähintään 38 asteista vettä. Minulla käytössä IDUN Mineralsin 38-maskara.

Raikkaansävyisellä poskipunalla saadaan iho hehkumaan ja kasvoille terveen näköistä sävyä.

Huulimeikillä lisätään raikasta ilmettä.

Valmis! Näin pienillä jutuilla ja vain muutamalla tuotteella saa raikkaan ja hehkuvan meikin. Peilikuvalla saa huijattua väsymystään. Jos näyttää väsyneeltä, niin tunnetkin itsesi väsyneeksi. Kun itsensä näkee virkeämpänä, niin monesti se väsymyskin helpottaa. Myös itsevarmuus kohenee ja näin päivästäkin tulee parempi.

Jos käyttämäni IDUN Mineralsin tuotteet herättivät kiinnostustasi, niin huomenna olisi luvassa tarkempaa esittelyä niistä.

Mitä tuotteita kuuluu sinun pikameikkiisi? Mitä tavoittelet pikameikissäsi? (Minulta kysyttäessä vastaus olisi, että haluan näyttää ihmiseltä tai elossa olevalta 😀 )

IDUN Mineralsia voit tilatat täältä*.

Tuotteet blogin kautta saatuja.

Lue myös

X