Glitz & Glam

Rakas ystäväni uhrautui mallikseni

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Taas saatte katsella muidenkin kasvoja, kuin ainaista Minnan lärviä. ;D Eli ystäväni M tuli eilen minulle malliksi, kun halusin treenata hiustenlaittoa. M:llä on erittäin paksut hiukset, joten hänen päällä on hyvä harjoitella. 😉 Testasin lämpörullien laiton nopeutta ja aikani oli alta 20 minuuttia!!! JEAH! Alan nopeutua rullaamisessa. Kuitenkin M:llä on paljon hiuksia ja suihkutin jokaiselle osiolle muotoilusuihketta. Sain rullat riittämään ja kaksi vai oliko jopa kolme rullaa jäi käyttämättä. Tein ystävälleni samalla meikin, kun odottelimme rullien jäähtymistä.

Kun meikki ja kampaus oli valmis, pääsimme M:n lempipuuhaan, eli kuvaamaan häntä! ;D M on kuin minäkin, eli inhoaa olla kameran edessä. Hyviä kuvia silti tuli. 🙂

Meikkipohja on tehty NYXin Liquid Foundation Nudella ja Medium Beigellä. Varjostuksissa NYX Mosaic Powder Latte, korostuksissa Highight ja poskipunana Champagne. Huulilla NYX Round Lip Gloss Real Nude.

Kuten silmäkuvista näette, niin M:llä on raskaat luomet. Yleensä meikkaisin hänelle toisella tavalla, eli aika pitkälti smokey tyylisesti. Tällä kertaa, kun kyseessä oli vain ”ajan tappamista” meikaten, niin kokeilin hänelle toista tyyliä. Ehdotin myös, että hänelle kokeiltaisiin jotakin väriä, mutta hillitysti, sillä M ei itse käytä kuin ruskeita ja minä olen meikannut hänet mustalla ja harmailla. Kokeilin hänelle myös kulmikkaampia kulmia. M meikkaa itse kulmansa pyöremmän mallisiksi kynällä. Ystävälleni ei saa täysin luonnollisen näköisiä kulmia, koska hänellä on paksuista hiuksista huolimatta harva karvaiset kulmat. Joten piirsin hänelle harmaalla kynällä lisäkarvoja kulmien lähtöihin. Kulmat väritin NYXin Blondella kulmavärillä. Täytyy sanoa, että aika kivat ja olen aika tyytyväinen omaan työn jälkeeni, sillä M:llä oli kyllä haasteelliset kulmat, mutta hirmuisen hyvää harjoitusta minulle ja kauniit niistä tuli. 🙂 Nyt uskon ystävääni, että ei häntä kulmien värjääminen auta, vaikka tuossa kerran väitin, että värjäämällä hän saisi niihin näkyvyyttä lisää. Myönnän, myönnän ystäväni, olit oikeassa. 😉

Tein hänelle varjostukset jotka menevät ulkonurkasta ihan nenän varteen asti. Tälä tavoin sain hieman syvyyttä silmien seudulle ja nenänvarteen. Lisäksi ko. varjostus lähentää silmiä hieman, siksi ei ollenkaan hyvä kikka minun silmilleni, koska omat silmäni ovat aavistuksen lähekkäin toisiaan. Tälläistä varjostusta käytetään, kun halutaan saada hieman kaukana toisiaan olevat silmät näyttämään, että olisivat lähempänä toisiaan.

Kulmaluulla ja silmien sisänurkassa Make Up Storen Pink Frost. Liikkuvalla luomella SMH:n Bamboo, joka on lämmin matta lila. Ulkonurkassa Urban Decay Naked paletin Buck. Varjostus ulkonurkasta luomivaon yläpuolta pitkin nenän pieleen paletin Nakedilla.

Sitten kuvia kampauksesta…

Enpä osaa tästä kertoa ihmeempiä. Lämpörullien poiston jälkeen erottelin hiuksia, tupeerasin rullinen tekemiä ”jakauksia” pois jne.

Kasasin taakse hiuksia ja kiinnitin pinneillä siksakiin, jotta pysyvät paremmin kiinni. Sen jälkeen otin kihara osioita ja asettelin niitä mikä parhaalta tuntu ja kiinnitin hengettömillä.

Tämä postaus olisi varmasti ollut hauskempi jos olisi ”ennen” ja ”jälkeen” -kuvat. Jospa tämä minun lähipiirini suostuisi antamaan kasvonsa ilman meikkiä ja meikin kanssa tänne blogiini. 😉 Olen jo kuinka ja kauan haaveillu tekeväni sellaisen viikon, että olisi ennen ja jälkeen kuvat. Samalla kerron tarkkaa miten ja miksi ehostan, varjosta ja korostan kenenkin tiettyjä kohtia, jotta ehostus olisi sellainen tiettyjä ns. ”virheitä” (inhoan puhu virheistä, minusta ne ovat ominaisuuksia) korjataan tai piilotetaan ja hyviä puolia tuodaan esille. 😉 Valitettavasti sitä joudutte odottelemaan, kun vanhatkin jutut on rästissä ja työ- ja kotikiireet painaa päälle. Mutta ehkä sitten joskus sellainen postausviikko tulee. 😉

X