Sain tässä eräs päivä ajatuksen jota mietiskelin, että kuinka toteuttaisin sen. Päädyin siihen tulokseen, että pyydän teitä avukseni haasteeseen, jonka meinaan suorittaa. Olen luvannut teille juttua markettikosmetiikasta ja meinasin, että markettikosmetiikanviikko alkaisi sitten haasteeni suorittamisesta ja sen jälkeen jatkuisi erilaisten tuotteiden esittelyllä ja vertailulla. Lisäksi olisi meikkejä ja kynsiä, jotka olisi 100 % markettikosmetiikalla toteutettuja.

Ideana olisi se, että minun tulisi käydä ostoksilla sovitulla summalla, joka olisi pieni. Minun tulisi pysyä budjetissa ja saada ostettua kaikki tarpeellinen jonka tarvitsen näyttävän meikin tekoon. Ajatuksena olisi myös se, että ko. kosmetiikkatuotteet tulee ostaa sellaisista liikkeistä joita löytyy ympäri Suomea. Edulliset nettiostokset siis unohdetaan! Jujuna on se, että summa olisi vaikka köyhän opiskelijan budjetti, jolla ei ole luottokorttia, eikä omista yhtään ainutta kosmetiikkatuotetta ennestään. Eli en tule käyttämään ainuttakaan kosmetiikkatuotetta itseeni joita omistan ennestään.

Miltä kuulostaa? Lähdettekö mukaan antamaan haastetta minulle? 🙂

Sitten sääntöihin, joihin tarvitsen siis teidän apua. 😉

Olisiko ajatuksena, että kasvojen puhdistus- ja kosteustuotteet tulee olla kanssa budjetissa? Entä hiustuotteet? Pitääkö niidenkin kuulua? Entäpä kynnet? Toisaalta pidän ajatuksesta jossa pitäisi olla kokonaisuus, eli kynsiä myöten. 😉

Koska en ole muotibloggari, niin en näe järkeväksi vaatteiden ostoa, mutta sitten taas toisaalta teen myös stailaushommiakin… vaikeaa siis päättää, että rajataanko tämä, vai onko oltava kaikki päästä varpaisiin. Mutta ehkä pidättäydymme vaikka vain kasvoissa, kynsissä ja maksimissaan hiukset kuuluvat haasteeseen.

Entäpä sitten se summa? Kuinka paljon minulla olisi käytettävissä? Tosin ensin pitäisi rajata se, että mitä minun tulee saada ostettua ja toteutettua ja sen jälkeen on järkevämpää miettiä budjettia… vai aloitetaanko budjetista ja sen jälkeen mietitään, että mitä sen PITÄÄ sisältää?

Sitten ne liikkeet… Joka puolelta Suomea löytyy Prisma (& S-ryhmän kaupat), Cittari (& K-kaupat) ja vissiin Anttilakin. Entäs hyväksytäänkö H&M ja Seppälä? Seppälä nyt ainakin taitaa löytyä kaikkialta… kuten myös Henkkamaukkakin. Entä hyväksytäänkö Sokos? Esimerkiksi Kicksiä ei löydy täältä Kouvolasta, joten se liike unohdetaan.

Kommentoikaa omia ajatuksia säännöistä joita minun tulisi noudattaa tässä haasteessa. Enemmistön ääni tulee vaikuttamaan loppullisiin sääntöihin. Muutkin ajatukset haasteeseen liittyen tai liittymättömätkin ovat enemmänkin kun tervetulleita! 🙂

Pistäkää minut pirun koville! 😀

Ps. En tajua mikä tätä bloggerin postauksen ajastinta vaivaa kun toisinaan toimii ja toisinaan ei. Yhtää en voi enää luottaa ajastukseen. 🙁 Taas oli tämä postaus jäänny tulematta.

X