Glitz & Glam

Ranskikset geelikynsillä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tein tädilleni taas geelikynnet ja niistä tuli ihan kivat, joten viitsin kuvatakin ne.

Tein perinteisen ranskiksen, johon laitoin ekstraksi Mustatähti glitter-geeliä ja timanttitähden.

Käyttämäni geelit ovat Universal Nailsin.

Jee! Nyt minulla alkoi joululoma, mutta loma alkoi ikävissä merkeissä… olen taas kipeä. 🙁 Kyllä minun kuntoa nyt koetellaan, kun olen kaiken aikaa flunssassa. :'( Ennen en ole ollut ikinä kipeänä, mutta nyt sairastelen senkin edestä. Nooh… tämän päivän meinaan viettää toisten blogeja lukien ja omaa julkaisua kirjoitellen. Tällä viikolla on luvassa lisää blogimiitistä, viime kesän kuvaussessioiden tuloksia ja tutorialiakin on luvassa.

Kuinkas moni teistä saa olla jouluna lomalla? Itse palaan Cabaretin näytöksiin taas joulun jälkeen 28. päivä, joten välipäivät eivät ole minulla vapaata, kuten monilla muilla yleensä on.

Eilen huomasin, että Glitz & Glamin lukijakunta Google-käyttäjäraadin kautta ylitti 200 lukijan rajan!!! Voi vitsi, ihan huikeaa! Kiitos! 🙂 Tiedän, että teitä lukijoita on muitakin ja osan teistä tiedänkin. Osa teistä on niitä hiljaisempia lukijoitani, mutta osa teistä kertoikin itsestään kynsi- ja meikkiäänestyksissä. 🙂 Kiitos, on kiva tietää, että ketä teitä siellä ruudun toisella puolella on. 🙂 Nyt minun varmaan kuuluisi pitää blogiarvonta, mutta minulla juuri oli suuret kilpailut ja arvonnat, joten jätän tällä kertaa arvonnat väliin. Pian tulee Glitz & Glamin 1-vuotispäivä, joten silloin taas arvotaan ja juhlitaan. 😉

Mukavaa alkanutta viikkoa ja btw… joulukalenterissa on luukut puolessa välissä. ;D Eli 12 yötä jouluun! 🙂

X